paramecium Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Selam, Çok deli oc yapmayacaksan CL değerinden ziyade MHz daha önemli; neden çok basit, birim zamanda yaptığı işlem sayısı fazla oluyor :) Motorla aynı mantık değil mi KHaRoN? (rezil etme beni) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Abi 2-3 nesildir ram hizinin artik performansa katkisi neredeyse kalmadi dolayisiyla birim kapasiteye en ucuz guvenilir ram i oneriyorum. 1600 ile 1833 arasinda 10 lira varsa okey de daha fazlasina bile direkt 1600 derim. Front side bus i aradan cikartali beri timingler ve latency nin rolu figuranlik seviyesine geriledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 said: FX 8120 Cpu 7850 2 GB 256 bit O.C POWER COLOR EKRAN KARTI ASUS M5A97 EVO R2 12 GB = 8 GB(2*4) GSKİLL RAM + 4 GB KINGSTON THERMALTAKE İŞLEMCİ SOĞžUTUCU 1 TB HARD DİSK Seagate 500 GB HARD DISK Seagate 500 GB HARD DISK WD 320 GB HARD DISK Toshiba Zowei ec2 Evo oyuncu mouse Microsof 3TJ-0011 3000 Klavye Creative Sound Blaster X-Fi Go USB Ses Kartı patinin donanım guruları, bu bilgisayarın ömrü nedir, neyi değiştirmemi önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 2 sene goturur, sonra bir ekran kartı değişir devam edersin. Tabi o dönemki CPU durumunu tahmin etmek zor. Ona göre belki CPU değişirsin extradan sonra DDR4 ler çıkana kadar gider böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 KHaRoN said: stingbull said: selam arkadaşlar, video editing, design için prof. anlamda kullandığımız quadrolar gaming için de yeterli kartlar mı? Max. grafiklerde son çıkan oyunları bile oynayabilir miyiz? Yoksa gamingde quadrolar tırt mı diyosunuz? teknik olarak evet,hayir,evet o zaman şunu diyebilir misin bana dostum; quadro alıcağına yaklaşık bi fiyata sağlam bi gtx al(mesela gtx760) hem video editing, designda iş görür(en azından quadrolar kadar iş görebilir mi?) hem de iyi bi gaming card almış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 aynen oyle, profesyonel bi studyoda mission/time critic islerle ugrasmiyorsan quadroya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paraya kıyıp sonunda bı 7870 ve fx işlemci aldım sonunda dfsfdf. Usenıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Sistemi yenililicem i5 4570 için anakart tavsiyesi lazım, birde fiyat performans ekran kartı. En fazla dota oynuyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Aynı işlemci ile birlikte ben bu anakartı aldım. http://www.asrock.com/mb/Intel/Z87%20Pro4/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 amd fx 6300 aldıydım. amd overdrive 3800 de çalışıyor gösteriyor işlemciyi ama oc falan yapmıyorum. 3500 mhz'de ayarlar. nası oluyor dfgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Anakart yapıyordur. Bios a bak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 amd'nin bi olayı var öyle kendi çapında overclock çekiyor bazı durumlarda falan ben ses yapıyor diye kapatmak zorunda kaldım sdkfjsdv işlemci vız vız ötüyodu bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Remus said: Sistemi yenililicem i5 4570 için anakart tavsiyesi lazım, birde fiyat performans ekran kartı. En fazla dota oynuyorum bu arada. Aynı işlemci ile şunu aldım: Asus Z87-A Memnunum, bir sıkıntısını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 jonq said: Anakart yapıyordur. Bios a bak :p bios'da güç normalde gözüküyor. orda da 3500 diyor zaten. ama overdrive 3800 diyor sdfs bu arada aptal vatan ön fanı takmadan vermiş bana kasayı. ulan diyorum niye bu kadar ısınıyor. fan çalışmıyormuş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 beyler. max 2500tl olacak şekilde oyun pc si toplayabilir misiniz? monitörlü ve monitörsüz olacak şekilde yapabilirseniz süper olur. bir akrabam istedi, ben de bayadır bakmıyorum. kendim de bakacağım ama çok zamanım da olmadı. sizlerden zaten güncel bakmış olanlar varsa, yazarsa sevinirim. Teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?6,6278241,page=77#msg-7301826 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 1.193 euro o ya. 3.6milyara filan geliyor. en fazla 2.5k lık dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 dolar uctu malesef ama sen bak bi inventus'ta falan kurları sabitliyorlar ya da indirimle satıyorlar. olmazsa ssd'den falan kısarsın. ekran kartını da amd yapabilirsin vs. 2.5k'ya hala gaming pc toplanabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ok. zaten kendim de bir bakarım araştırma olarak ama kurların uçması baya kötü ya. pc bir de acil lazım sanırım. bekleyemeyecekler. şans artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Red said: jonq said: Anakart yapıyordur. Bios a bak :p bios'da güç normalde gözüküyor. orda da 3500 diyor zaten. ama overdrive 3800 diyor sdfs bu arada aptal vatan ön fanı takmadan vermiş bana kasayı. ulan diyorum niye bu kadar ısınıyor. fan çalışmıyormuş sdfs biosta bi ayarı var onun core bilmemne, kapatırsan yapmıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 turbo core ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 arkadaşlar kharon'un tavsiyeleriyle birşeyler çıktı, ama biraz oynamak zorunda kalıyorum. fiyat çok yüksek kaldı. ekran kartını düşürdüm mesela 770ten. hala daha düşmesi lazım bu fiyatın. kasa, PSU eksik, hatta monitor de olması gerekli bence. monitor dahil 2500tl ye indirmem lazım sunu. eger zaten monitorden vaz gecilirse ben yukseltir koyarım daha iyisini. ustteki resim ile alttaki arasında ssd farkı var sadece. nereden kısmalıyım sizce? nvdia ekran kartı yerine amd R9 mu koysam diyorum acaba. aynı şekilde işlemciden de kısarsam anca kasa+psu dahil 2500 e yaklaşacak gibi duruyor..ya da ramleri mi 8gb a indirsem? güzel bir ayar çekelim şuna please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 3k mı oldu lan desktoplar. 1.5k'a kral gibi kasa yapıyordum 6 sene önce. Enflasyon yok, ülke süper. Üstteki bilgisayardan'da bir 8gb ram, bir tık altı model ekran kartı dışında da bir şey çıkartma bence alsınlar biraz zorlayıp. 50 TL kar edicem diye gerek yok. SSD sonra alırlar salla onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ya pc den anlamıyorlar. şunlar önemli değil mi gerisini kısalım iyice diyorlar. kimle konuştularsa ilk başta çok yanlış girmiş kafalarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar