moonfall Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 grim gözümden düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 çocuğun gülüşü (tu) ahasfagahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 haha iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 TD)Pentagram said: çocuğun gülüşü çocuk? eşşek kadar adam lan herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 TD)Pentagram said: çocuğun gülüşü (tu) ahasfagahaahaselam ben çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 asudhasdhah tabi gülün eglenin bakalım... acısını cok pis cıkarıcam bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 yahrein yeni bölüm koy artık, hani hergün 1 bölüm yapıcaktın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Koymaz artık e-celebriti oldu o artizlendi atarlandı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 sdfsd efsane olmuş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Jahrein sayende ilk defa youtube'da kanala üye oldum. Çok başarılı, hatta o kadar kaptırdım ki, hiç anlamama rağmen işsiz gibi dota videolarını da izledim hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 1.12de sitiii arghhhhh diye ciyaklayısı ahahshashsah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 efsane abi efsane ben bile açıp açıp izliyorum asdfşasldf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 jah, bizim skyblocks vidyosu noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 GwindonSurion said: jah, bizim skyblocks vidyosu noldu yayina girmeden kaldirdik onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Şey çok iyi abi. chest var abi orada chest var abi ne var abi chestte? Bir s.k yok. NOLUYO LAN. ahahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Harbiden, video win direk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 bana mı öyle geliyor yoksa bu videodan sonra videolarda ani bir view artışı mı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 şu oyunu çok merak ediyorum ya hep streamlerini filan görüyorum ama amaç nedir ne yapılıyor bilmiyorum. bi yerden bi yere mi varmaya çalışılıyor bi şey mi inşa edilmeye çalışıyor kısaca anlatabilir mi biri :D nedense hep doom'u hatırlatıyor bana oyun haha ha oyunu oynamamış sadece izlemiş biri olarak bile süpermiş hakikaten çok güldüm. "Ne var abi chestte?" orda sesten belli bi şey geleceği hahahah Cystein bunu sen mi hazırladın? ellerine sağlık, hiçbi şey anlamadım ama seni dinliyorum team fortress filan http://www.youtube.com/watch?v=2Ll9ICW63yw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 abi bi amaç yok oyun sandbox yane bitirmek diye bişi yok yane aslında varda bi manası yok bitirmenin olay en basit olarak maden kazıp bunna alet yapıp yeniden maden kazmak simcity gibi dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 eXistenZ said: şu oyunu çok merak ediyorum ya hep streamlerini filan görüyorum ama amaç nedir ne yapılıyor bilmiyorum. bi yerden bi yere mi varmaya çalışılıyor bi şey mi inşa edilmeye çalışıyor kısaca anlatabilir mi biri :D nedense hep doom'u hatırlatıyor bana oyun haha doomla alakası yok. amaçlarını kendin belirliyorsun. örneğin "kendime bir ev dikmeliyim", "aşağıya doğru kazıp diamond çıkarmalıyım", "köpek kulubesi yapıp içine köpeklerimi koymalıyım" gibi. kendi aklından rp yaparak oynarsan daha zevkli olabilir. ya da arkaya müzik açıp sürekli "kaz kaz kaz" modda oynayabilirsin, kaptırıp gidiyor. multiplayer oynayıp bir serverda diğer oyuncularla etkileşim içine de girebilirsin felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 eXistenZ said: şu oyunu çok merak ediyorum ya hep streamlerini filan görüyorum ama amaç nedir ne yapılıyor bilmiyorum. bi yerden bi yere mi varmaya çalışılıyor bi şey mi inşa edilmeye çalışıyor kısaca anlatabilir mi biri :D nedense hep doom'u hatırlatıyor bana oyun haha ha oyunu oynamamış sadece izlemiş biri olarak bile süpermiş hakikaten çok güldüm. "Ne var abi chestte?" orda sesten belli bi şey geleceği hahahah Cystein bunu sen mi hazırladın? ellerine sağlık, hiçbi şey anlamadım ama seni dinliyorum team fortress filan http://www.youtube.com/watch?v=2Ll9ICW63yw videoların sahibi benim doğrudur. eskiden jahreindik patide fiz"ban"a uğradık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar