Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 2. bölüm de efsane rezaletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yani senarist, yapimci kadrosu boyle bir dizi nasil bu kadar kotu olabilir. orta sezona kadar duzelirse duzelir, yoksa gidici bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Öyle berbat değil türüne göre. Young Adult olduğunu tekrar hatırlatırım. Steampunk filan olsun ben de isterim ama hedeflediği kesim belli, onlar için iyi de. Bize göre değil pek ama 14-16 yaşında kız kardeşiniz varsa büyük ihtimalle sevecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 pilotu kripke yazmis, favreau yonetmis, nasi kotu olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 YA yapmışlar, millet ondan kötü diyor. Aksiyon sahneleri filan ortalamanın üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yapsinlar abi, o da lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 hikayenin temeli çok saçma, gerçi 2 bölüm oldu ama kimliğine sahip çıkamayan askerin diktatörlüğe yükselmesi ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 dizinin esin kaynağı şu kitap: http://en.wikipedia.org/wiki/Dies_the_Fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 kızın melül bakışları olmasa birde mantık dışı gerileme olmasa dizi güzel böylede birçok diziden iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 küçücük kolyeyle elektrik nası geliyor ataizler açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 can sıkıcı küçük çocuk var mı yok mu ona göre izlicem ? böyle walking dead'de oynayan velet gibi gördüğünde boğasın gelen tipten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mighty_THoR said: kızın melül bakışları olmasa birde mantık dışı gerileme olmasa dizi güzel böylede birçok diziden iyi bence ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 mani said: böyle walking dead'de oynayan velet gibi gördüğünde boğasın gelen tipten. yalniz bu tamamen diziyi yapanlarin dangalakligi yoksa carl baya tasakli bir cocuk. niye miyminti surekli basini belaya sokan bir cocuk olarak gosteriyorlar anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 O baş hatunun çoh güzel gözleri var ama çok kıl bi karakter. Dizi iptal olursa onun yüzünden olur asfasf. Zaten amcası direk Han Solo/Dean Winchester olmuş. Oda olmasa yalan olcak dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 aynen, kızın amcası ve gus fring için izliyorum sırf diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 setting güzel, hikaye de fena ilerlemiyor ama ne bileyim bir şeyler eksik dizide. esas kızın "ufff snn be slk" halleri falan herhalde. böyle bir zoraki kahraman olmaya çalışmalar falan. pek ısınamadım ben. tamam, insanları öldürüyoruz ama otuz kişiyi kurtaracağız. o yüzden vicdan yapmıyorum. pa pa pa poker face! geçiniz hocam bunları. iki tane kitap okumamış dmler yaptırırdı bunu zamanında "e hadi gidin dünyayı kurtarın işte yea" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 çok kötü değilmiş ya dizi. bi Terra Nova faciasından sonra ortam güzel geldi açıkçası. CGI gayet iyi gibi. 2. sezon onayı alabilir gibi ama belli olmaz. Şimdilik izlenir gibi duruyor. Jericho'yu hatırlattı, bi hüzünlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 BramStoker said: setting güzel, hikaye de fena ilerlemiyor ama ne bileyim bir şeyler eksik dizide. meme eksik. bir de düzgün karakterler, amerikan teenleri çekilmez post apo dünyada. vurucan geçicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ilk bölümü izledim ve direk bıraktım. bir "the cape" değil ama bunun da leş olacağı belli gibi. yani bir falling skies-terra nova kalitesinde ilerleyecek sankim. jericho iyiydi valla bunlara göre. ne zaman sağlam post-apo bir dizi çekecekler merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 twilight ve justin biber gibi faktorler yaşadıkca o teen tipler hep olucak dizilerde bundan sonra :p ya tutarsa diye çekiyorlar, falling skies, terra nova hatta stargate universe bile böyleydi. mesela teen wolf mu ne var tuvalette izlenicez dizi değil ama tuttu, 2. sezonu bitiyor nerdeyse lol bunların yönetmene yada oyunculardan birine sorsan mesela fallout ne diye bilmez, zaten konsol dışında oyun oynamamışlarıdr muhtemelen, en fazla ipadle mad max izlemiştir uçakta, oda yarısında yemek servis etmişlerdir kapamıştır anca. http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-prn1/41783_33846825833_4700514_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 abi o konsepte bir dizi yaparsın izlenir. teen wolf adı üstünde teen. falling skies'a bakıyorsun gerizekalı amerikan gençliği sürekli sorun çıkarıyor. buna bakıyorsun dizinin başı zaten fail neyine izliyim. kıyamet kopmuş anasını satayım hala ergen ergen takılıyor aptallar. biri gider zombilerle sevişir biri gider kardeşinin katiliyle takılır fln. babalar en masum tipler böyle evlatları varken dünyayı nasıl kurtarsınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 tam dizi toparlıyor, hatuna artık melül melül bakma demişler diyordum hatun dramaya bağladı tam " and its gone" anı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 full sezon için anlaşmayı yapmış yapımcılar. buda harita: http://img.gawkerassets.com/img/180y8bq9zr9mgjpg/original.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 sevindim belki bi yere bağlarlar sezon sonunda en azından 2. sezon anlaşması yapılmazsa. son 1 kaç sene içinde yapılan dizilere bakınca çok çok kötü kelmedi bana açıkçası. ergen tripleri de çok rahatsız etmedi. Terra Nova Falling skies gibi değil en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Valla yazdım yazdım sildim. Çok güzel bir konu harap edilecek gibi duruyor. Amma belli olmaz önümüzdeki bölümleri doğru bağlarlarsa güzelleşebilir. Fakat Falling Skies'taki gibi tek bir ailenin etrafında dönüyor gibi herşey. Aile Biri milisleri eğitmiş. Öbürü elektriğin gitmesiyle alakalı bir adam vsvs Ve Falling Skies'taki gibi başrol ailenin bir üyesi kaybolur 10 bölüm onu ararlar gibi başladı. Falling Skies'taki gibi abartılırsa millet bayar. Evet birde şu kızın ergen tripleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar