Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Revolution (2012) - NBC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Öyle berbat değil türüne göre. Young Adult olduğunu tekrar hatırlatırım.

Steampunk filan olsun ben de isterim ama hedeflediği kesim belli, onlar için iyi de.

Bize göre değil pek ama 14-16 yaşında kız kardeşiniz varsa büyük ihtimalle sevecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

setting güzel, hikaye de fena ilerlemiyor ama ne bileyim bir şeyler eksik dizide. esas kızın "ufff snn be slk" halleri falan herhalde. böyle bir zoraki kahraman olmaya çalışmalar falan. pek ısınamadım ben.

tamam, insanları öldürüyoruz ama otuz kişiyi kurtaracağız. o yüzden vicdan yapmıyorum. pa pa pa poker face! geçiniz hocam bunları. iki tane kitap okumamış dmler yaptırırdı bunu zamanında "e hadi gidin dünyayı kurtarın işte yea" diye.

Sosyal ağlarda paylaş

twilight ve justin biber gibi faktorler yaşadıkca o teen tipler hep olucak dizilerde bundan sonra :p ya tutarsa diye çekiyorlar,
falling skies, terra nova hatta stargate universe bile böyleydi.

mesela teen wolf mu ne var tuvalette izlenicez dizi değil ama tuttu, 2. sezonu bitiyor nerdeyse lol

bunların yönetmene yada oyunculardan birine sorsan mesela fallout ne diye bilmez, zaten konsol dışında oyun oynamamışlarıdr muhtemelen, en fazla ipadle mad max izlemiştir uçakta, oda yarısında yemek servis etmişlerdir kapamıştır anca.

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-prn1/41783_33846825833_4700514_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

abi o konsepte bir dizi yaparsın izlenir. teen wolf adı üstünde teen. falling skies'a bakıyorsun gerizekalı amerikan gençliği sürekli sorun çıkarıyor. buna bakıyorsun dizinin başı zaten fail neyine izliyim. kıyamet kopmuş anasını satayım hala ergen ergen takılıyor aptallar. biri gider zombilerle sevişir biri gider kardeşinin katiliyle takılır fln. babalar en masum tipler böyle evlatları varken dünyayı nasıl kurtarsınlar :D
Sosyal ağlarda paylaş

sevindim belki bi yere bağlarlar sezon sonunda en azından 2. sezon anlaşması yapılmazsa. son 1 kaç sene içinde yapılan dizilere bakınca çok çok kötü kelmedi bana açıkçası. ergen tripleri de çok rahatsız etmedi. Terra Nova Falling skies gibi değil en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla yazdım yazdım sildim. Çok güzel bir konu harap edilecek gibi duruyor. Amma belli olmaz önümüzdeki bölümleri doğru bağlarlarsa güzelleşebilir. Fakat Falling Skies'taki gibi tek bir ailenin etrafında dönüyor gibi herşey.

Aile

Biri milisleri eğitmiş. Öbürü elektriğin gitmesiyle alakalı bir adam vsvs

Ve Falling Skies'taki gibi başrol ailenin bir üyesi kaybolur 10 bölüm onu ararlar gibi başladı. Falling Skies'taki gibi abartılırsa millet bayar. Evet birde şu kızın ergen tripleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...