aente Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ahahaha impossibru adam fazla iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 extended trailer: http://www.youtube.com/watch?v=nHa3nK5_3Us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 dizilere justin biber çakması koymaktan ne zmn vazgecickler acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 hersey size hitap etmek durumunda degil arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 en çok bana hitap edicekler ben saksı değilim, en çok bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 pilot çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 pilotu izleyenler yorum plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 nbcnin sistesinde free var ilk ep. ama vpn ile izleyemedim lol nettekiler de bu web.dl şeyi hep, tam bi düzgün versiyonu çıksın o zman izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 webdl denilen en kalitelisi ama. direk Hulu'dan, iTunes'dan korsanlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 iyi gibi astımlı çocuğu öldürüp dramayı azaltırlarsa 2. sezonu olur belkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 oyunculuk kötü bence, konu ilginç ve güzel yazarlarsa izlenebilir ama pilot çok iyi değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 oo iyi kötüleyecek dizi buldum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Sakallı herifin ac/dcli giyinmesinden başka iyi yanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ben başarısız buldum pilot bölümü açıkçası. drama queen ana karakter burada ne işim var lan diye bağıran yan karakterler overpower aile üyesi can ciğerimizi archenemy anamı orklar babamı elfler öldürdü tribinde başlangıç çok kötü bir senaryo yazımı çok güzel bir potansiyeli olan bir şeyi böyle devam ettirip bok etmezler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 pilotu izledim de şimdi. terra nova v2 olur bu. mantıklı sci-fi beklemeyin yani. boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 başrolde karımı var lan? survival değildir o zaman dizi. kadının böyle durumlarda mantıklı düşünmesi.. AHA, no. Young Adult denmiş twilight falan cıkar kesin böyle. kız sevgili yapar sonra kızın sevgiliyi rehin falan alırlar ya da diğer türlü. al sezon 1 bitti. ikinci sezonda başka gruplarla karşılaşırlar erkek başka kızla ilişki yaşar al sezon 2 bitti. nothingtodohere.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 bok gibi olacağı belliydi zaten,esposito hatrına bir bakıyım dedim ama yok ı ıhhh olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 güzel olabilir bu dizi; ama olmayacağını biliyoruz o ayrı. en azından aksiyona direkt girecekmiş havası var bölüm sonunu görünce. anlamsız gizemlerle koca sezonu geçirip akılları başlarına çok gelmeyecek herhalde terra nova gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Güzel başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ben anlamadım diziyi .şimdi tamam elektronik teknoloji iptal gg falan da mekanik teknoloji de mi gg olmuş? yani ne bileyim elektrik e muhtaç olmadan eski usul insanın hayatını kolaylaştıran bir çok şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Bütün klişelere atlamak zorunda değil yapımcılar. Çok leşdi bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 çok leş bir başlangıç katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Gözüm hep bir steampunk aradı ama. Tam steampunk olur diyordum ki, olmadı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Klişelere takmayın ama çünkü... GERGE said: Young Adult. Şunlar gibi: Artemis Fowl, The Hunger Games, Alex Rider, Twilight... Ama türün çok sağlam, benim de severek okuduğum eserleri var: Graceling, The New Jedi Order, His Dark Materials, Ultimate Marvel gibi. Yani olunca oluyor ama %90 ya çöp ya da çok çocukça (YA 14-21 arası demek, 14'e daha yakın işte). İyi örneklerinden gibi başladı bu. Ama bir Continuum ile, Firefly ile, Battlestar Galactica ile kıyaslamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar