ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 abi 10 dakkalık bugun ne giysem videosu izleyemem ya kaçta başlıyo izlenmeye değer kısmı onu söylede orayı açalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ben bunu canlı izledim ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Hepsini izlemeniz lazım ya komple fail video her anı ayrı bir tat taşıyor. Yarışmacı kadını direk uçan tekmeklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 hakan cok sinirlendi ama, programa reklam girdi bi ara, içerde bağırmış cagırmış sinir krizleri geçirmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 iyi de şakaymış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 arkadşaım görmüyomusn band bi yerden sonra kesiliyo içerde hakan deliriyo şaka oldugunu söylüyolar ve uzatıyorlar hakan dikkat ettiysen videonun sonlarına doğru susuyor ve izliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 yaa en heyecanlı yerinde kesmişler amaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 escape said: ben bunu canlı izledim ya.. niye kendine eziyet ediyorsun escape? şu 10 dakkalık videonun 20 saniyesine bile tahammül edemedim, sen bu tip programları canlı olarak izliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 türküm ben kavga nerde ben orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 şu adam tam bi queen b böyle habitatı tehlikeye girince saldırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Iste ne kadar zeki olursan ol, istedigin kadar agzinin payini ver karsindaki kadin soylediklerinin sadece bir kismini anliyor, seni suclu duruma dusuruyor. Bana hakaret ettin, kadinim ben gibi tabulari kullanarak senin ne soyledigini sallamadan sinir geriyorlar. O yuzden hic tartismaya girmiycen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 İyi olmuş abi bunlara lazımdı böyle bir yarışmacı :D. Aptal bir program işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 escape said: ben bunu canlı izledim ya.. orcon sonra neden benle dalga geçiyorlar diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar