mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 abi 10 dakkalık bugun ne giysem videosu izleyemem ya kaçta başlıyo izlenmeye değer kısmı onu söylede orayı açalım :D
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Hepsini izlemeniz lazım ya komple fail video her anı ayrı bir tat taşıyor. Yarışmacı kadını direk uçan tekmeklik.
escape Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 hakan cok sinirlendi ama, programa reklam girdi bi ara, içerde bağırmış cagırmış sinir krizleri geçirmişti
escape Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 arkadşaım görmüyomusn band bi yerden sonra kesiliyo içerde hakan deliriyo şaka oldugunu söylüyolar ve uzatıyorlar hakan dikkat ettiysen videonun sonlarına doğru susuyor ve izliyor
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 yaa en heyecanlı yerinde kesmişler amaaa
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 escape said: ben bunu canlı izledim ya.. niye kendine eziyet ediyorsun escape? şu 10 dakkalık videonun 20 saniyesine bile tahammül edemedim, sen bu tip programları canlı olarak izliyorsun.
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 şu adam tam bi queen b böyle habitatı tehlikeye girince saldırmış
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Iste ne kadar zeki olursan ol, istedigin kadar agzinin payini ver karsindaki kadin soylediklerinin sadece bir kismini anliyor, seni suclu duruma dusuruyor. Bana hakaret ettin, kadinim ben gibi tabulari kullanarak senin ne soyledigini sallamadan sinir geriyorlar. O yuzden hic tartismaya girmiycen.
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 İyi olmuş abi bunlara lazımdı böyle bir yarışmacı :D. Aptal bir program işte.
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 escape said: ben bunu canlı izledim ya.. orcon sonra neden benle dalga geçiyorlar diyorsun.
Öne çıkan mesajlar