cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Bodrum'da geçen yıl 19 Ekim'de Amerikan askerinin başına çuval geçiren gençlerin davası bugün başladı. Gençler için haklarında 16 yıl 4 aya kadar hapis istemi var. Dava ile ilgili ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20510036.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 sandalye mi vardı bunların arasında, onun arkadaşlarımıydı neydi. umarım adalet yerini bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 düşünsene sokakta önünü kesip kafana çuval geçiriyorlar? resmen eşkiyalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 en azindan demokrasi dagitmamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Müttefikimiz ?!!? olan yabancı bir başka ülkenin askerine fiili taaruz büyük bir suç bence ne olursa olsun. Ha Amerikan askerinin bizimkilerin kafasına çuval geçirmesi suç mu? O da suç ama bizim mahkemelerimizin bakacağı bir suç değil. askeri iki unit arasında gerçekleşen hadiseler ile sivilin yabancı ülke askerine saldırması farklı değerlendirilir haliyle. Tepkini göstereceksen adam gibi göster, eşkiyalığa lüzum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Başlığı açan ne bekliyor YÜRÜ BE deyip sırtlarını mı sıvazlamamız gerekirdi yargılamak yerine. Duygusal yaklaşılmaz her şeye. Kurallar, yasalar neyse odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 3 ay yatip ciksinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Direk mesai saati israfi 2 tane ergen icin. Universite ogrencisi adamlarin aklina bundan ve yumurtadan baska dogru duzgun bi ptotesto sekli gelmiyorsa cidden egitim sistemini sorgulamak lazim. Protesto gosterisi yapiyosun, 1 yil sonra forum koselerinde 4 mesaj kadar, bi de habersolda onemseniyor max. Insan bi dusunur hata nerde diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 fiziksel güç, darp falan yoksa numunelik olarak yatsınlar çıksınlar. 2-3 aydan bişe olmaz, hem nam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Gidip olayla alakasız adamın kafasına çuval geçirmekte en ufak bir mantık yok. Ama bu yıllarca hapiste yatmalarına neden olamaz. Umarım hiç hapse girmeden atlatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 SeaGle said: Direk mesai saati israfi 2 tane ergen icin. Universite ogrencisi adamlarin aklina bundan ve yumurtadan baska dogru duzgun bi ptotesto sekli gelmiyorsa cidden egitim sistemini sorgulamak lazim. Şu yumurta olayına acayip kıl oluyorum. Öğrenciye şiddetten falan nefret ederim ama biri bana yumurta atsa elime sopa alıp bizzat kovalarım. Nasıl bir mantıktır kürse konuşan insana yumurta atmak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Böyle deli dolu adamlar lazım.Çok uç noktada bir eylem olsa da ne bileyim gerçekten bu tarz sesini duyurabilen çıkartabilen diğer koyun sürülerinden farklı insanlar gerekiyor.Geçen yıl 19 mayıs yürüşün de kafama uygun insanlar arıyordum ve bunların arasına sıvıştım.Tamamen şans ama iyi ki sıvışmışım diğer gruplara nazaran çok daha kalitelilerdi ve eğlencelilerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Darp etmemişler, işkence yapmamışlar kendi düşüncelerine göre protesto etmişler,tek hataları tgbli olmak onun dışında bir hata göremiyorum. Sivil bir insana yapsalar tamam da adamın asker olduğunu biliyorlarmış,primitif bir protesto değil yani. Onun dışında yumurta yüzyıllardır kullanılan protesto şekli orta çağ'da bile kullanılmış, bazen bazı insanların skolastik düşünceden daha beter düşünceleri olduğuna inanıyorum. Yımırta ile protesto mu olurmuş, adamı konuşturuyorlar mı yahu ? Yaka paça güvenlik görevlileri geliyor götürüyor, anlamlı pankart açsanız cart diye dışarı çıkartılıyorsunuz. Nasıl protesto edecek bu adam ? Tabii size göre kürsüde konuşan adam hiç protesto edilmemeli. Konuşmana izin yok, ıslıkla alkışla protesto etmene izin yok,pankart açmaya izin yok,yumurta gibi bir protesto mu olurmuş ? Abi şaka mısınız siz ? Priştina üniversitesinde rektörün kafasından üç kova boya döktüler de çocuklar 6 ay hapis mi aldı ? Fransa da öğrenciler sınıfları kapattılar zamanında. Herkesin protestoya hakkı var, başbakan da gidip davosu protesto etti. van minıts van minıts,benim için davos bitmiştir diyince primitif olmuyor, öğrenci protesto edince primitif oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Şahsen arkadaşları destekliyorum, iyi yaptılar diyorum. Eşkiyalık bilmem ne diyenlerin de borusu anca sanırım haklarında dava açılanlara ötebiliyor. Yumurta ve bundan başka doğru düzgün protesto şekli gelmiyor mu aklınıza demiş Seagle da acaba bungee jumping falan mı tatmin eder onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Şuur kullanımını içeren herhangi bir faaliyet yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Kaçamak cevap verme lütfen, bence gayet şuur ve cesaretin tavan yaptığı bir protesto bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 sultanahmette kıçını açan kadın örgütü bile bundan daha şuurlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 protestom bu diyosan, geri vites yapmican. gecirdim cuvali, ne var lan dicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Deli cesareti tavan da şuur yerde, kusura bakma valla. Kişisel görüşün farklı olabilir bu ayrı bir konu, ama cidden şu protestoda şuur yok. Yapıyosun, kıyıda köşede 2 haber. O da kendi medyan. Sonra bi de tutuklama haberin. O da aynı şekilde. Düzgün protesto edersen 2 kez içeri girer 3. seferde birşeyler uyandırırsın insanlarda. Böyle protestolarda ise ha bire girer çıkarsın bi cacık olmaz. Böyle konuşunca şakirt damgası vurursunuz ama alakası yok. Böyle bi protesto genelde zerre uyanış yaratmaz insanlarda. Zaten deneme yanılma yoluyla da görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 aquila said: protestom bu diyosan, geri vites yapmican. gecirdim cuvali, ne var lan dicen. AHAHAHAHAHHAHA aynen. EBİ ŞİMDİ ŞÖLE ÖLDÜ EBİ ÇUVAL ELİMDEYDİ JOHN KARDEŞİM İÇİNE DÜŞTÜ tarzı bir savunma ile kendini bitirmiş adam akdjasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Seagle allahaşkına neler oluyor medyada yer bulmuyor bile, bu mu yer bulacaktı? Hala medyada yer bulmayı bir anlamlılık ölçütü olarak alıyorsan bir gariplik var bence. Şakirt falan diyeceğimiz yok ama gerçekten şu işe neden tepki gösterildiğini anlayamıyorum. Bu ülkenin (güya) "aydınlık" gençleri olarak bu tarz şeylerin karşısında değil yanında durmamız gerek bence. sipeyskeyk said: aquila said: protestom bu diyosan, geri vites yapmican. gecirdim cuvali, ne var lan dicen. AHAHAHAHAHHAHA aynen. EBİ ŞİMDİ ŞÖLE ÖLDÜ EBİ ÇUVAL ELİMDEYDİ JOHN KARDEŞİM İÇİNE DÜŞTÜ tarzı bir savunma ile kendini bitirmiş adam akdjasdasd verilen linkte bu tarz birsavunma göremedim, savunma olarak şunlar var orada; said: Olay günü karşılaştığımız askere, ’ABD’li misin diye sorduk, kaçmaya başladı. Yakaladık ve eylemi gerçekleştirdik. ABD askerine şahsi bir kinimiz, nefretimiz yok. Bunu ABD askerinin Türkiye’deki varlığına tepki olarak Amerikan Devleti’ne karşı yaptık. Şahsa yönelik hakaret, küfür ve darp etmedik. 2003 yılında ABD askerleri tarafından kurulan bir komplo sonucu askerimizin başına Süleymaniye’de çuval geçirilmiş ve soruşturma açılmamıştı, nota verileceği zaman birileri, ’Bu müzik notası mı? Verilmez’ demişti. Dönemin Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök ise ’Çuval geçirme işlemi ABD askerlerinin rutin bir uygulaması. Suç olarak görülemez’ demişti ve soruşturma açılmamıştı. ABD askeri çuval geçirince suç teşkil etmeyen unsur, biz ABD askerine çuval geçirince mi suç teşkil ediyor? Atatürk gençliği olarak bu tür eylemlerimizi sürdüreceğimiz gibi, açılan davalarda bu düşünce ve görüşlerimizi savunacağız. 16 yıl değil 160 yıl ceza verseler TGB’li gençler olarak Türkiye’nin her yerinde ABD askeri ve yapacağı her türlü operasyona karşılık eylem ve tepkilerimizi sürdüreceğiz. Bizi bu tür yargılamalarla yıldıramayacaklarını anlayacaklar. Bu siyasi bir dava haline dönüştürülmek isteniyor. Ayrıca yapılan eylem umuma açık yerde gerçekleştirilmiştir, suç unsuru teşkil etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 SeaGle said: Böyle konuşunca şakirt damgası vurursunuz ama alakası yok. Böyle bi protesto genelde zerre uyanış yaratmaz insanlarda. Zaten deneme yanılma yoluyla da görüyoruz. abi en büyük muhalif gazeteci yılmaz özdil dediler, her gün binmilyonbalonmcuk insan okuyor dediler. Ağzına sağlık dediler, yine giydirmiş dediler, vallah bu sefer öldüler dediler. Adamlar %50 oldu. Bu da aynı hesap. Güya protesto etmiş. Kalitesiz muhalefetin, protestonun prim yaptığı ülkeyiz ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 iyi yapmışlar, ellerine sağlık. darp yoksa para cezası verilip bırakılsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 savunmasi yok bu isin, yolda gordugun random bi adamin kafasina cuval geciriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 yatsınlar 1-2 yıl. akılları başlarına gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar