Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 hepimiz kanser oluyo muyuz çıktığı zaman? nedir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ya yine neden bizim lig yok abi bu sefer ki sebebimiz ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 sikko federasyonun toplu değil takım takım anlaşma yapma kararı ve takımların geçen sene it gibi para istemeleri, bu sene de ea nın hiç sormamış olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 bizimkiler mal ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Esh said: hepimiz kanser oluyo muyuz çıktığı zaman? nedir olay? ahah evet kansere kaldıgımız yerden devam suan oyun iyi.yine cıktıktan 1-2 ay sonra peçle son halini alır top kontrol olayını sevdim.öyle dan dun al koş yok.veya tam tersi top kontrol ederken calım atabiliyorsunuz.ya hemen pas atıcaksın yada iyi ayarlayıp önüne alcan.aksi halde kaptırıyorsun. tribünler çığlık atıyor sdfs.demin götze ile aşırtma gol attım buffona.top seke seke kaleye giderken tribün çığlıklarınız duymanız lazımdı ahah paslar daha bi estetik olmuş.premier lig izler gibiyim.kaleciler daha zor gol yiyor. plaseyi zorlaştırmışlar.alışmak lazım. legendary maçları daha eglenceli olmuş.ben acaip bayıyordum legend oyunlarda.rakip hangi takım olursa olsun mükemmel paslar atıyorlardı top kaptırmayıp acaip vakit geçiriyorlardı şimdi man citye karşı legend maç yaptım 1-1 bitmesine ragmen çok keyif aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 15 güne ayara hazır oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 fener yokmu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Bizim takımlar salak ya, ulan havadan para işte hiç hesapta yokken gelen neyini beğenmiyorsun he de anlaş hem de reklamın olur. FM nasıl anlaşıyor bizimkilerle acaba alt ligler falan filan da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ya origin'den pc demo indirdim fakat messi ve fifa 13 logosundan sonra oyundan atıyor,var mı bi çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Cons said: menu degismis galiba sadece http://i.imgur.com/7dJgV.jpg bide bunu eklemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 custom takım yapsan feneri, milli kadrolardan alıp, onlada online oynanmaz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 online maçlarda oynanmış kadrolar olmamalı ya, default kadrolar olmalı. saçmasapan güçlendirip veya Created Player koyup b.k ediyorlar maçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Kinect'teki sesli entegre güzel olmuş :) oynu da kalkıp ayakta oynasak ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 "Tatar Ramazan" said: online maçlarda oynanmış kadrolar olmamalı ya, default kadrolar olmalı. saçmasapan güçlendirip veya Created Player koyup b.k ediyorlar maçları unranked öyle abi bu yuzdne unranked sfd keşke 1 tane created playerla kalsa iş.futbolcuların agility speed vs ile oynuyorlar.dnadik dandik takımlar 11 tane messiymiş gibi oluyor dün öyle bi juventusa denk geldim.adam koşmayı bırak yürürken bile yetişemiyorsun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 pc'de indirdim, fifa 12'den yavas calisiyor, cozunurluk dusurmek gerekecek. satin aldim oyunu da simdiden. SIMDI ONLAR DUSUNSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Fiz reis keşke acele etmeseydin Rusçular 30-40 arası satarlar yine, zaten Fifada dil sorunu olmuyor BF3 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 PC mi? Konsol mu? PC daha iyi tabi de herkes konsolda oynuyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Rusçu 63 tlye satıyor, Ultimate versiyon 76. Değer mi 13 liralık fark acaba, ben de sipariş edicem gün içinde. Ahanda link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 pc'de oynayacağım ben yine. http://cdkeyshere.com/fifa-13-ultimate-edition-cd-key.html bunu aldım ben, 70 tl'ye geldi. ultimate team de denerim dedim, 10 lira fazla verdim. origin'den tabi ki almadım :) o değil de, 2012 yılnda hala hot seat maç yaptıktan sonra "play with different teams" opsiyonu olmaması çok acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Greenman de 85tl ye satıyor şu kodlan GMG25-1BW0K-K1A3G Rusçudan alacağıma bu daha iyi gözüktü aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ulan ne guzel oynamiyodum bayadir oyniyim dedim yine fitil oldum adam gidiyor c.ronaldoyu ileri uca koyuyor tek amaci ronaldo'ya ulastirmak topu gol atmak degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ekşisozlukte biri gsli oyuncuların güçlerini yazmış. selçuk inan: overall'ı 79. semih kaya: overall'ı 77. fernando muslera: overall'ı 82. burak yılmaz: overall 78. umut bulut: overall 72. hamit altıntop: overall 74. nordin amrabat: overall 76. dany nounkeu: overall 75. felipe melo: overall 81. emmanuel eboue: overall 77. emre çolak: overall 74. engin baytar: overall 70. hakan balta: overall 70. sabri sarıoğlu: overall 74. çağlar birinci: overall 69. ceyhun gülselam: overall 66. sercan yıldırım: overall 70. cris: overall 73. albert riera: overall 77. milan baros: overall 77. johan elmander: overall 80. tomas ujfalusi: overall 77. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 sabri ile eboue'nin arasindaki farkin 3 puan olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 bence spring speed, dribble speed gibi güçlerin overall a olan etkisi fazla. o yuzden değerleri öyle yüksek sabrinin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 baroşun umuttan 5 puan yüksek olması? gdfgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar