Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 us psn ise kabul etmez uk den gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 uk adresi nasıl bulurum onuda desen süper olurda neyse dur ben bakım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 uk de değil türk psn açman lazım. daha dogrusu nerden aldın oyunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 bu arada seasons da 1.ligde title alarak kupa koleksiyonumu tamamladım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 uk adresi herhangi bi okulun adresini falan verebilirsin asdasd yada borderlinx'den uk adresi al bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 bu fifa'yı pc'de oynayan var mı veya cross-platform oynayabiliyor muyuz? yoksa sadece pc'dekilerle mi oynayabiliyom? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 cross platform yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 fifa 13 gol sevinçleri anlatımı, işinize yarayabilir. http://superkarga.com/fifa-13-gol-sevincleri-rehberi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Squad update gelse de , Sneijder'le Drogba ile oynasak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 sneijder geldi drobga gelmedi henüz. burak'ın overalli 80 e düşürdüler ama hala iyi asd. galatasaray tekrar 4.5 yıldız yaptılar. seasonsda sırasıyla brezilya milan psg ve newcastle ile oynadım. daha güzel oldu böyle ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 drogba gelmeyecek diye bir tweet atmışlardı. database'de drogba yok kusura bakmayın falan gibi bişey yazmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 fildişi sahilinin kadrosunda var drogbda. o dedikleri ultimate team modu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 sneijdere kaç vermişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 86 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 selcuku kısmışlar dün 6 season maçı yaptım.hepsinde dany sarı kart gördü.bi tanesinde de penaltı yaptırdı sdfds.oyun çok gerçekçi sneijder ise hemen kendini belli etti.pasları ve golleriyle katkı sağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 benim konsolla fifa tr'de kaldı. ayfondan oynuyorum fifa 13ü de squad update gelmesine rağmen drogba sneijder falan glememis ayfona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 http://www.ea.com/soccer/profile/ALLAH-FC/PS3 yorumları alıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 fifada kadrolar updatelendi mi sneijder li drogba li haline ona gore yukleyim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 demin squad update geldi. baktım gene drobga yok. üstüne burak ın overall ini düşürmüşler 79 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 drogbayı sahada görmeden/fifa lisans vermeden eklemeyecekler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Aiko said: http://www.ea.com/soccer/profile/ALLAH-FC/PS3 yorumları alıyım hahaha kafanı keserler lan sdsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 drogbayla 3 maçta 3 goal yeah :D hemen edit http://i.imgur.com/o4gwKP2.jpg?1 finalde gs gelmesi sürpriz oldu. sonradan farkettim 16 takımdan 5 tanesi gs i seçmiş vaybee. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 buda taze gelsin. http://i.imgur.com/K7W4iRs.jpg?1 rakiplerim sırasıyla ac milan, manchester, juventus, ve real madrid. çocukken futbol oyunlarında hep gs yi yapar oyundaki bütün güçlü oyuncuları toplardım. yada gsdeki oyuncuların güçlerini vs fulllerdim real madride barcelonaya karsı fln oynardım. şimdi ise ea saolsun tek tuşla karşıma çıkartıyor asd. resmen çocukluk hayalimi gerçekleştirdim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 playstationu kapayıp yatmayı unutma abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 screenshottan rakipler sırasıyla gözüküyormuş zaten yazmana gerek yoktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar