Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 13

reyou

Öne çıkan mesajlar

abi çok geç olmadan geçin bence bi tr hesabına. ordan oynarsınız işte fifa ut'yi. ben geçen sene başında geçmiştim fifa 12 ut'si için.

bide evet. mutlaka happy hour zorlayın. ben bazen çok sinirleniyorum koyuyorum 20 liralık, açıyorum packleri rahatlıyorum. bişi çıkmıyo ama önemli olan heyecanı :D
Sosyal ağlarda paylaş

olay ztn en iyi kadroyu yapmak değil ut'de benim için. sevdiğim adamlarla, istediğim taktikte, istediğim gibi bi futbol oynamak.

ne kadar çok oynarsan değil ne kadar çok para yatırırsan okadar iyi bir takımın oluyo ztn ut'de.

en zevkli olayda, fifaboy_93_fuckshit nickli bi çocuğun takımında ronaldo messi falan görünce, o çocuğu ezip suyunu çıkarmak bence :D böle para basıp iyi takım toplayanlara 5 6 atınca içimin yağları eriyo adeta.

benim oynadığım en iyi mod açık ara futbol oyunlarında. h2h season'ta bi süre sora sürekli aynı takımları seçmekten sıkılıyo insan. fut'ta istediğin gibi farklı kadro oluşturabiliyosun kafana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun gerçekçiliğini kaybediyor bence random adamları toplayıp takımına oynayınca. default takımlarla oynamayı tercih ediyorum ben artısıyla eksisiyle.

seasonda canın sıkıldığında yada hep aynı takımlar gelmeye başladığında takımını değiştirebilirsin.ben şu ana kadar sadece gs ile oynadım seasonda, 15 20 değişik takımla oynamışımdır. zaten takımdan ziyade karşıdaki adamın oyun stili farklılığı yaratıyor.

o çocuk para basıp takım kurmuşta sende aynı şeyi yapmışsın yanılmıyorsam eğer :) yani pek bi fark yok aranızda :D
Sosyal ağlarda paylaş

ben yaklaşık 60 lira falan harcadım packlere. hiçbişi değil o heriflerin harcadıkları yanında. youtube kanalları falan takip ettiğim için biliyorum adamların nası yaptıklarını o kadroları. :D

ronaldo messi falcao'lu falan ispanyol kadrosu için 400 500 dolar harcayanlar var. en top takımlar için ya çok çok çok çok çok çok şanslı olucaksın, yada 400 500 lira/dolar/euro harcicaksın.

benim takımım şu anda epl takımları arasında vasat üstü denilebilir. bundan sora sadece kafama estiği zaman yada arada happy hour'a denk geldiğim zaman para harcarım. ama ztn bi yerde para harcamadan eşiği asla atlayamıyosun. gerçi fifa 13'te pack hediyeleri ve coin fazlalığıyla aşılmış gibi ama fifa 12'de böyleydi en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

ben yaklaşık 60 lira falan harcadım packlere. hiçbişi değil o heriflerin harcadıkları yanında. youtube kanalları falan takip ettiğim için biliyorum adamların nası yaptıklarını o kadroları. :D

ronaldo messi falcao'lu falan ispanyol kadrosu için 400 500 dolar harcayanlar var. en top takımlar için ya çok çok çok çok çok çok şanslı olucaksın, yada 400 500 lira/dolar/euro harcicaksın.

benim takımım şu anda epl takımları arasında vasat üstü denilebilir. bundan sora sadece kafama estiği zaman yada arada happy hour'a denk geldiğim zaman para harcarım. ama ztn bi yerde para harcamadan eşiği asla atlayamıyosun. gerçi fifa 13'te pack hediyeleri ve coin fazlalığıyla aşılmış gibi ama fifa 12'de böyleydi en azından.

Bak dün bir takım geldi bana,

Sirigu
Lahm - Thiago Silva - Ramos - Coentrao
Schweinsteiger - Pastore - Fabregas
Robben - Ibrahimovic - Ronaldo

Nasıl kastın, nasıl yaptın bu kadroyu şerefsizin çocuğu... Kaç yüz dolar harcadın,

Birde para verip bunları toplayınca chemistry'de dert olmuyor sanırım, tam %100dü :)

Ayrıca Robben'e Ibra'ya her dokunduğumda faul çalındı falan, hakemi bile satın almış...

Böyle bir anımdı bu da işte, 1-0 öne geçip 2-1 geriye düşüp 2-2 bitirdm maçı, 86'da ara pasla Giovinco'yu boş kaleyle karşı karşı bıraktım ama oyunun en iyi plase vuran adamı gitti daha taşa vurdu :(
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bu happy hour denen şey sık oluyor mu ne zaman oluyor? Bir alıp deneyeyim 20 TLlik para. Bir de ben storeuna girdiğimde pound olarak görünüyor ücret. Kredi kartı girerek alış veriş yapabilirmiyim oksa TR PSNmi açmam lazım? Eğer TR PSN olması gerekiyorsa GB'yi TR'ye dönüştürebiliormuyuz?
Sosyal ağlarda paylaş

auction house'ta falan region var mı yoksa tek bir tane mi var?

sabaha karşı denk getirin açık arttırma satışlarınızı, aptallar gibi alıyorlar

FUT trade

1000-1100'e piyasası olan gold oyuncu bulun.
550-880'e alın oyuncuyu.

bi tane koyup ne kadar sürede satılır diye bakın

sonra 1 saatlik
1000bid 1200buyout
3 saatlik 1100bid 1300buyout
6 saatlik 1110bid 1400buyout

koyun bir sürü farklı aralıklarla,
ios veya pc'den çık hızlı bir şekilde tekrar auction'a verin gün içinde arada girip...

3 saatte bir 7500'luk pack acabiliyorum boyle yapa yapa en

populer ligler ve nationalitylere odaklanın:

arjantinli brezilyalı alman ligi ingiliz ligi

edit: haftanin takimindan herhangi bir oyuncunun normal versiyonu da baya cok satiliyor

FUT trade 2

buyout'u 300-400 arası koyup gold development/training alın 40 tane
herhangi bir sey olabilir, nadi gorduklerine odaklanın
ST-> CF
AMC-> ST
en cok gidenler
sonra tekrar
1000bid 1200buyout 1400bid 1600buyout 1600bid 1800buyout
seklinde her fiyat araligina dizin bunlari
24 saat icinde yarisinda fazlasi fahis fiyatlarla satilmis oluyor =)

edit: developmentlarda auctionların detayları gozukmuyor o yuzden millet anlamiyorum, pahaliya aldin o yuzden pahaliya satiyosun mantigiyla saldiriyolar

Sosyal ağlarda paylaş

ea çok güzel yere kapak atmış

çok net pay to win

80 overallı 100 chemli premier lig takımı yaptım.

abi öyle kadrolar geliyor ki karşıma.ne kadar oynarsam oynayayım karşıdaki hiç bişi yapmadan kazanıyor

demin reus 5 gol attı.her top süper kontrol her şut gol her orta gol adamda sdf

arkasına mesut falan koymuş.geri kalan hepsi 80 üstü adamlar.bi tane zayıf halka yok.ne paralar harcıyor lan insanlar.enerjisi bitmiş adam bile deparla benim adamları geçiyor.

hakkaten futa bulaşmamak lzm.h2h gerçek erkeklerin yeri.
Sosyal ağlarda paylaş

ya cok trade yaparak o takımlar yapılıyo suan 81 overall bpl takımım var + 100k param var + satabilecegim(oynamayan) 100k degerinde adam var ki sadece 80-90 saat played im var. bi de bi ara single player liginin kolaylıgını dusurerek afk bi sekilde 2.5 saatte 7.5k + gold pack alabiliyodun orayı farmlayan adamlar alıp yurudu zaten. (ki bu anlattıklarım pc yani ps te falan coook daha kolay trade cok daha fazla cok daha fazla oyuncu var. ben saatte 5 oyuncu satıyosam ps te 20 satabilirsin.)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben karşıma saçma takımlar geleceğini bildiğimden güzel güzel eğlenerek single takılıyorum, hep menajerlik modunu oynardım single olarak şimdi FUT'a sardım, çokta eğleniyorum, insanlarla oynayayım diye hırsımda yok o nedenle çok iyi gidiyor şimdilik. (Başlayalı iki gün oldu bu arada.)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...