kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 10 tl net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 30 liradan aşşa veren nasıl bir insan olabilirki anlamadım, goldplus paket + yurtdışı 300 sms + 4gb int pakedi + yurt içi sms 150 lira civarı. buna 4s taksidi eklersekte +110 lira 260 türksel beni sesimden tanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 hmm pardon kişisel diye ayirayim bari şirket 1500 benim vodafone aylık 25 TL civari +9 TL sınırsız sms +69 TL internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 5 arayanları da açmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxitor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 bana her ay limiti aşmadınız diye fauralandırma yapılmamıştır diye mesaj gelir ..3 ayda bi fatura gönderiyolar onuda otmatik yaptım 3 ayda 20 tl falan ödüyorum onunda 17-18 tl si vergi ... en ilgincide beninki sanırım ...sadece bi yere cıkınca aramam gereken bi yer bi sey lazım olur diye kullanıyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 53 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 TURKCELL Tarifem 300 DK 3000 SMS 100 MB internet pakedi 29 TL aylık gelen ücret 50+ TL neden böyle oluyor bir türlü çözemedim. Bu ay da böyle gelirse iptal edip faturasıza geri döneceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 MMS yolluyorsan ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 32TL 20TL -> 100TL nar 12TL -> Her yöne 5000 mesaj + 100mb internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 70 euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 vodafone genç avantaj faturalı 500 dk her yön 1000 sms her yön facebook msn twitter beleş 25 tl sabit ücret. bi de 8 liraya 100 mb internet alıyorum, kotayı aşınca hız düşüyor, ek para yazmıyor felan. şimdilik memnun gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ben iki-üç ayda bir 20-25 tl fatura ödüyorum. hiçbir tarifeye üye değilim. senelerce yüzlerce lrialık faturalarla turkcell'i adeta omuzlamış biri olarak üçüncü yirmi liralık faturamı aldığım güne yakın bir tarihte cik cik sesli bir turkcell çalışanı tarafından arandım. kadın "neden bu kadar az konuşuyorsunuz? bir sorun mu var? eğer başka bir operatörden uygun bir tarifeye dahil olduysanız aynısını yapalım size hemen" dedi. ben de gerek olmadığını, iletişim için skype kullandığımı söyledim. kadın da "olsun bak fikrinizi değiştirirseniz şu şu numarayı arayın size uygun bir tarife bulalım hadi kib grşrz bai" dedi bu da böyle bir anımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 0ne said: Avea faturali. 30 tl. 500 dk heryone 2k msj sinirsiz internet. buna bende gecmek istiyorum ya iyimi paket asimi fln oluyormu cok konusmam hic msjlasmam ama interneti cok kullaniyorum sinirsiz derken bi kota asimi sonr yavaslama fln oluyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 SNA1L said: 0ne said: Avea faturali. 30 tl. 500 dk heryone 2k msj sinirsiz internet. buna bende gecmek istiyorum ya iyimi paket asimi fln oluyormu cok konusmam hic msjlasmam ama interneti cok kullaniyorum sinirsiz derken bi kota asimi sonr yavaslama fln oluyormu? ben zaten avea faturalıdan geçtiğim için 12 ay taahüte rağmen 40 tl den yasladılar bana bu tarifeyi :( @snail , 2gb kullanımdan sonra 128kb'e ( edge oluyo bu galiba) düşüyomuş hesapta ama ben daha hiç beceremedim o kadar oyun indiriyorum , netten oyun falan oynuyorum telefonumla bana mısın demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ben avea kontrludan gecicem ozaman 30mu oluyo?bide ben radyo fln cok dinliyorum günlük 100mb kullanim var ortalama..evdeyken wi-fi bagli ztn..edge düsmesi fenaymis kullanilmaz hale gelir.yinede 2gb iyi ya.30 diyip her ay 40-50fatura gelmesinde gecerim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Turkcell deyken 400-500 Vodafone gectıkten sonra 200-250 En yuksek paketlerı almama ragmen gene aşıyorum kotayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 yirmibirliradoksankuruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 70 TL'lik Full paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Vodafone 20 TL, 250 Dk her yöne + 5x20=100 TL ( 2000dk )kontör hediyesi vs vs... Bitiremedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 2 ayda bir 20-30tl kontor alırdım :) şimdi faturalıya geçtim, 1 ay konuşuyorum diğer ay faturayı ödemeye üşenip kapalı bekliyorum gibi oldu. (2 günde de kapatıyodu ilk aylarda şerefsiz turkcell, nası bi müşteri profiline dahilsem artık) siz nası o kadar konuşuyosunuz, çeneniz hiç mi yorulmuyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 on lira yüklüyorum hat kapanma uyarısı verene kadar gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 200 altı 300 üstü gelmed daha ama iş sohbetleri. Şahsi hattımda bedava dklarım bitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Cep Avantaj 55 TL Mobil TV 7TL +Telefon 69 TL 135 altı görmedim. Arada sms de var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar