Liebe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 360 a ben yakın zamanda gittim, yemekleri çok güzeldi fiyatlar öyle bir mekana göre normaldi, ilgil alaka çok iyiydi ama bir süre sonra biraz sıktı yani garson habire kıçımın dibinden ayrılmadı arada söze karıştı falan. güleryüzlü eğlenceli tipler ama. böyle boğaz gören bridge e gittim bir de son zamanlarda, ora da çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 balkon var asmalı mescit boğaz değil haliç görüyor gerçi ora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 http://www.ohadiyorumm.com/wp-content/uploads/2014/04/Bo%C4%9Fazda-%C3%87ay-Keyfi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 5. kat guzel bir kac hafta oluyor gideli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Glatheros said: 5. kat guzel bir kac hafta oluyor gideli. Müzikler nasıl abi? Ne çalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Ponte nasıl agaliler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 2011 de vogue diye bi yere gitmiştik. İstanbul dan anlamam etmem bilmem taksim mi beşiktaş mı tam hatırlıyamıyorum.Boğaz manzaralıydı. Arkadaşın arabayla gitmiştik zaten. Ama iyiydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 barbu said: Glatheros said: 5. kat guzel bir kac hafta oluyor gideli. Müzikler nasıl abi? Ne çalıyor? ne muzigi abi yemek yemeye gitmiyormusun? restorant orasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 MID POINT fena değildir. 1990lı yılların ortasına kadar GÜZEL BAHÇE vardı Gümüşsuyu'nda ama kapatmışlar. Orada şimdi başka mekanlar var ama adını bilmiyorum. Gümüşsuyu'nda muhtemelen güzel bir yer bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Glatheros said: barbu said: Glatheros said: 5. kat guzel bir kac hafta oluyor gideli. Müzikler nasıl abi? Ne çalıyor? ne muzigi abi yemek yemeye gitmiyormusun? restorant orasi. Arkada Çalan muzik ya. Hani böyle Türkçe pop çalmak bir de Latin,jazz filan çalmak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 o midpointin girişi çok kötü kokuyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 KuddusiMavra said: MID POINT fena değildir. 1990lı yılların ortasına kadar GÜZEL BAHÇE vardı Gümüşsuyu'nda ama kapatmışlar. Orada şimdi başka mekanlar var ama adını bilmiyorum. Gümüşsuyu'nda muhtemelen güzel bir yer bulabilirsin. Saol kuddusi. Midpointe gittim ama pek sevmiyorum. Cok gurultulu. Insan sesi acisindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 midpoint. güzel manzara istiyosan rezervasyon yaptırmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Turkce pop calmıyor blues jazz vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 balkon'a rezervasyon yaptırmaya çalıştım. sorun çıkmazsa orayı denicem. Bu işin sonu yok. hepsine iyi kötü birşey diyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Manzarali filan diyince benim aklima 222 ve topless gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 @barbu rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Midpoint bana orta sınıfın burger kingi gibi geliyor. Notumu düşeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 orta sınıfın burger kingi burger king zaten abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar