Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 hafif polishle destansı oyun olur hatta sadece auto-battlea kart getirseler bile kafi benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 valla bende sentimental bi olay soz konusu..hayatımın strateji oyunu moo2 dir..dolayısıyla onun oglu sayılabilecek her oyun 4-0 onde baslıo bende..gayet guzel oyun tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 moo2 süper oyun ama. hala yükler yükler oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 malus diey bi kelime varmıs, bonusun tersi. oha ulan neden nasıl şimdiye kadar ogrenmedim bu kelimeyi ben. hayatım kolaylasırdı. sırf bunu ıcın bu oyun benı tatmin etti, daha tutorialdayım. bombok bile olsa tamam ya olsun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 malus güzel kelime ya, olumlu birşeymiş gibi görünüyor ama aldatıcı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Etimoloji abi, şimdi fark ettim. Bon iyi demek latincede, mal da kötü. Oradan geliyorlarmış demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 bide sey ya.. oyun HIC indie gibi durmuyor..baya mega title gibi mubarek..o kadar cok detay skill tree mousover tip vs, interface temiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 penalty var bonusun tersi : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 multi deneyen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 warp drive nasıl çalışıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ctrl ile oluomus oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 aaa warp drice diye bişimi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 warp drivedan kastınız linkleri kullanmadan yolculuksa hiç efektif değil.ama bazen iş görüyor. az önce baya uzun bir oyunu sonlandirdim (yenildim evet) oyunun kombatı hem çok iyi hem de malasef kartlar o kadar da etkili değil. asil işi gemiyi dizayn ederken bitiriyorsunuz. mesala ben torpido gidiyordum biraz da kinetic kasmiştim. sonuuç A ülkesini karşi çok efektif geldiğinden buna yüklendim A yi paramparça ettim ama B ülkesinin filosuna göre çok ters kalmişti ordum ve zaten komşuyduk b ile GG etti. Bu arada savaşa girince ikinci dünya savaşi gibi askeri konuda arge patlamasi yaşaniyor hehe. destroyerle savaş başlatip dreadnaughta kadar devam etti ilk kazandığım savaş.alkhd yalnız kazanırken işgalle uğraşan fleetlerimi kollayan allyim (ciddiyim ben invade ederken ally geldi defend system yapip kurtarmaya gelen filoları interceptledi ally.) savaşa katilmadi ya da bir yerde mi ne katildi pasif kaldi yani. neyse oyun oynadikça açiliyor ama şunu söylemek gerekiör ki bunun multisi ölümcül olur. bu arada sakın taş kağıt makas var gibi düşünmeyin gemi olayında gayet durumsal/filosal avantajlar var. bir tek torpidoların round başinda ateşlenip gemi patladiktan sonra da damage verme olayı var zaten silahlar şöyle long -> missile medium-> beam melee->kinetic tek anlamadığım nokta fleetlerin büyüklüğünü belirten teknolojiler neden askeriyede değil de ticaret&diplomasi de. bir de tam olarak neyin unlock olacağı ticaret ve endüstri techlerinde yeterince açık değil. şu gemileri modify edip yeni türlerini üretiyoruz ya eskileri nasil yeni versiyon haline getireceğiz bilen var mı? ya da öyle bişi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 gemi lsitesinde gemini seç. modify de. modify et. kaydet. ? yada auto upgrade tuşu var aynı kafada upgradelemeye çalışıyor (torpido gemisine gidip lazer takmıyo yani) ps: neyse yeni kalktım anlamamışım. valla ben scrap ediyorum çok eskileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 2 teknoloji var biri wormhole diğer warp drive. onları research edince, ctrl ye basıp gidebiliosn ama sanırım evet çok efektif değil. Belki dolaylı yoldan gidilen sistemler için iidir. ya da belkide ben yanlış hotkeyi kullanıorm bu yaptıgım warp degıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 filo listesinde filoyu seçip retrofit diyebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Question: How do I set a specific route for my fleet? Answer: You can queue movement orders by pressing and holding down SHIFT and then right clicking the star systems you want your fleet to go through. Forcing a fleet to move through empty space can be done by holding down CTRL (you must have Warp Drive researched). In addition if want wish to queue movement and travel through empty space at the same time, press and hold CTRL+SHIFT. pek efişınt deil ama stratejik olabilir bu bu arada ben çok şuursuz oynamışım başta ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Bu oyun nasıl arkadaşlar 10 üzerinden kaç puan verirsiniz. Daha evvel moo oynamış biri olarak customize lı gemi yapmak çok çekici geliyor hala =P Aynı tip başka bir oyunun daha 1 ay sonra çıkacak olması garip olmuş gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 geçen ay bide sins of solar empire-rebellion çıkmıştı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Onda customization yok sanırım. Bende ilk oyunu vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 sins'in moo stiliyle uzaktan yakından alakası yok uzayda geçmesdi dışında zaten, homeworld'e çok daha yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Sins 1-2 gün oynamadan sonra feci baymıştı beni zaten hikaye mikaye diye birşeyde yok. Ben iyi bir hikaye arıyorum hep =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 az bişi oynadım da siz gemi tasarımını nası yapıyosunuz.pc ye bırakınca pek beceremiyor sanki.bi gemiye misal hem laser hem füze mi ekliyosunuz yoksa 2 gemi yapıp birine füze birine lazer doldurup ikisinden dengeli mi üretiyosunuz. daha bi el oynadım 1 saat filan da heryeri almalıyım her gezegene yayılmalıyım kafasıyla gidince patladım isyan etti herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 sol taraftan tech gitmessen expansive oynanmıyor, başlarda savaşlar şans işi ama ilerde şöyle bi cash stock varsa hele adamın ordularının özelliklerine bakıyorum, genelde tek 3 tipten birini yopğun diğerin az bi şekilde kullanıyor. gogo design gogo retrofit gogo win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 genişlemek için sol ve aşağı techlere gidin. askeriyeye geçmeden de sağ taraftaki techlere gidin. tech olayi karişik. tek bir gidişle pek bişi yapamazsınız çünkü gemi üretecekseniz gemi unlockları aşağıda ama o gemiyi üretmek için gereken mademlerin keşfi sağda. filonuzun büyüklüğünü belirten techler solda filonun kullanacaği silahlari geliştirmekte yukarda. yani tek bir tech yolu ile takilirsiniz iyi planlama yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar