Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

yumy said:

abi bilmiyorum da 2. madde geçerli gibi sanki. Kızın kanatlar benden geniş, yumru yumru falan of bilemedim. Geri kalan herşeyi süper de...

farkettiysen yüke binince açılıyo kanatlar. her daim açık değil. kadın da body builder deil heralde ondan.

Aynen haklısın
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şimdi sırf işin estetiğindeyim. Göbeğim çıktı dengesiz beslenmekten, bide yapı olarak uzun ince bi adamım böyle kollar omuzlar dar göbeğe doğru genişleyen armuta dönünce bi dur dedim bu gidişe.

Badi bildink salonuna gitmeye başladım geçen hafta, böyle işte koşup bisiklet misiklet sonra kolları sırtları çalıştıran aceip aletler, son olarak da mekik çekiyorum. Tabi hamlamışım her tarafım ağrıyor falan da o geçecek heralde bi haftaya.

Nelere dikkat etmeliyim? Beslenmeyi düzeltmeye çalışıyorum işte kızartmayı azalttım baya cipsi birayı soslu fındık fıstığı kestim gece bişey yemiyorum akşam yemekleri saat 8 en geç. Ondan sonra da bi çay bi iki püskevit başka atıştırmalık yok. Yemek olarak düz ızgara tavuk/et tercih ediyorum, ya da iş çıkışı çarşıda ev yemeği yiyip öyle spora gidiyorum falan. Baya ciddiyim yani. Önce göbek eriyecek, sonra biraz şekle girebilirim. Başka neler yapmak lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Ben şimdi sırf işin estetiğindeyim. Göbeğim çıktı dengesiz beslenmekten, bide yapı olarak uzun ince bi adamım böyle kollar omuzlar dar göbeğe doğru genişleyen armuta dönünce bi dur dedim bu gidişe.

Badi bildink salonuna gitmeye başladım geçen hafta, böyle işte koşup bisiklet misiklet sonra kolları sırtları çalıştıran aceip aletler, son olarak da mekik çekiyorum. Tabi hamlamışım her tarafım ağrıyor falan da o geçecek heralde bi haftaya.

Nelere dikkat etmeliyim? Beslenmeyi düzeltmeye çalışıyorum işte kızartmayı azalttım baya cipsi birayı soslu fındık fıstığı kestim gece bişey yemiyorum akşam yemekleri saat 8 en geç. Ondan sonra da bi çay bi iki püskevit başka atıştırmalık yok. Yemek olarak düz ızgara tavuk/et tercih ediyorum, ya da iş çıkışı çarşıda ev yemeği yiyip öyle spora gidiyorum falan. Baya ciddiyim yani. Önce göbek eriyecek, sonra biraz şekle girebilirim. Başka neler yapmak lazım?

beli incelt, omuz - kanat büyüt
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel kahvaltıdan kasıt ne tam olarak? Hazır keklerden alıyorum bi dilim ondan yiyorum sabahları ama sanırım güzel kahvaltı sınıfına girmiyor :P Salam krem peynir falan yerim en fazla zaten, öyle zeytinli meytinli kahvaltıyla pek aram yok.

Bugün mekik çekerken belimin hemen üstünde sağ ve sol tarafta bi ağrı oldu. Tam emin olamadım acaba belden mi kaynaklanıyor (fıtık vs. başlangıcı gibi) yoksa kasların hamlığından mı.

http://gofitandhealthy.com/wp-content/uploads/2012/01/Bodyweight-Exercise-Muscle-Diagram.jpg

Şu resimde arka tarafta gluteus medius diyor ya tam oralar. Böyle yanma gibi bi his oluşuyor biraz zorlayınca. Yere yatıp düz mekik çek dedi elemanlar ama bu defa da karından çok boynum çalışıyor pek becerebildiğim bişey değil ayakları sabitlemeden. Ve yoğun olarak karın çalışmak istiyorum o göbek eriyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

ayakları sabitleyip mekik sana yaramıyo belli ki. http://forum.paticik.com/read.php?32,3932466,6265040#msg-6264577
şurdaki hareketlere bak. karında en çok işime yarayan dragon flag ve hanging leg raise oldu 8-10 tekrar
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rI1xHnMVcfk
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...