Killer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 kadın benden ağır row yapıyo lan nasıl iş o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Tam yapamıyo abi Ya işte vücut geliştirme yapan kadınlar nasıl fit oluyo süper ötesi ya. Geri halliwel ın its raining man klibindeki hali gibi olmuş kadına bak. SÜPER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Kadin oldugunu hisettirir bu tip kadinlar adama. Kapidan sizi kucaginda gecirir, cesitli pozisyonlarda erkek gibi davranabilir. Tehlikeli dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Top gibi sektiririm onu kadinliginin sinirlarini tanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 baska tur kaslari islevsel calisanlar var onlar daha iyi.. ulan nereye getirdim olayi :) stoya derim. gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Esh said: yumy said: abi bilmiyorum da 2. madde geçerli gibi sanki. Kızın kanatlar benden geniş, yumru yumru falan of bilemedim. Geri kalan herşeyi süper de... farkettiysen yüke binince açılıyo kanatlar. her daim açık değil. kadın da body builder deil heralde ondan. Aynen haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Kanuni said: baska tur kaslari islevsel calisanlar var onlar daha iyi.. ulan nereye getirdim olayi :) stoya derim. gerisi gelir. Pc muscle contraction!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 37.5 row ne ben hala ordayım lan. sırtım kaldırır büyük ihtimalle de koldan tutamam. o da beni ezikliğim sanırım dfkg 3senedir düzgün kol çalışmadğmdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 ya zaten kol değil baya sırt ve bel ile kaldırıyor row'u, ben de o ağırlığı görünce oha dedim ama sonra bakınca çalışırken, gayet leş kaldırıyor yani. koldan falan değil resmen sırttan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Iyide row u siz kol icin mi yapiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 :S neler oluyor :) sirt kol girmis birbirine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 row'daki handle da fark ettiriyor. mesela birbirine yapışık olan handle ile daha iyi kaldırıyordum ben, program değiştiğinde iki ayrı elden tutarak çekiyorum. kiloda az da olsa bir düşüş yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 50kg dumbell ile row , 50kg lik dumbellerle shoulder press yapiyordum 4 ay once simdi p90x de snav cekemiyorum lan. nasil yoruluyorum. ben nerde yanlis yaptim, dim dim dimdimdimd.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Ulan ne karışık iş ya estetik yapıyorsun güç olmuyor güç yapıyorsun estetik olmuyor ikisini yapsan kondisyon olmuyor vücut ağırlığı filan yapman gerekiyor ne iş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 full boks idmani falan yapmak lazim herhalde, ya da 100 metre kosmak falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 valla benim derdim hep güç oldu. doğal olarak vücut da olmuş oldu ama çok fazla işin estetiğinde olan biri değildim/değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 row yaparken sol kolda güç biterse serçe parmaktan başlıyo güç kaybı. dambıl aşağı doğru kayıyo yavaştan dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Ben şimdi sırf işin estetiğindeyim. Göbeğim çıktı dengesiz beslenmekten, bide yapı olarak uzun ince bi adamım böyle kollar omuzlar dar göbeğe doğru genişleyen armuta dönünce bi dur dedim bu gidişe. Badi bildink salonuna gitmeye başladım geçen hafta, böyle işte koşup bisiklet misiklet sonra kolları sırtları çalıştıran aceip aletler, son olarak da mekik çekiyorum. Tabi hamlamışım her tarafım ağrıyor falan da o geçecek heralde bi haftaya. Nelere dikkat etmeliyim? Beslenmeyi düzeltmeye çalışıyorum işte kızartmayı azalttım baya cipsi birayı soslu fındık fıstığı kestim gece bişey yemiyorum akşam yemekleri saat 8 en geç. Ondan sonra da bi çay bi iki püskevit başka atıştırmalık yok. Yemek olarak düz ızgara tavuk/et tercih ediyorum, ya da iş çıkışı çarşıda ev yemeği yiyip öyle spora gidiyorum falan. Baya ciddiyim yani. Önce göbek eriyecek, sonra biraz şekle girebilirim. Başka neler yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Perfectionist said: Iyide row u siz kol icin mi yapiyorsunuz? hoplayarak kaldırması doğru mu yani?? sabit durup kaldırması gerekmiyor mu doğru düzgün kanat çalıştırması için..... hoplayınca hem belden hem düzlerden güç alarak yapıyor, sabit yapsa 30 ile zor yapar muhtemelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 cheat is possible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 axedice said: Ben şimdi sırf işin estetiğindeyim. Göbeğim çıktı dengesiz beslenmekten, bide yapı olarak uzun ince bi adamım böyle kollar omuzlar dar göbeğe doğru genişleyen armuta dönünce bi dur dedim bu gidişe. Badi bildink salonuna gitmeye başladım geçen hafta, böyle işte koşup bisiklet misiklet sonra kolları sırtları çalıştıran aceip aletler, son olarak da mekik çekiyorum. Tabi hamlamışım her tarafım ağrıyor falan da o geçecek heralde bi haftaya. Nelere dikkat etmeliyim? Beslenmeyi düzeltmeye çalışıyorum işte kızartmayı azalttım baya cipsi birayı soslu fındık fıstığı kestim gece bişey yemiyorum akşam yemekleri saat 8 en geç. Ondan sonra da bi çay bi iki püskevit başka atıştırmalık yok. Yemek olarak düz ızgara tavuk/et tercih ediyorum, ya da iş çıkışı çarşıda ev yemeği yiyip öyle spora gidiyorum falan. Baya ciddiyim yani. Önce göbek eriyecek, sonra biraz şekle girebilirim. Başka neler yapmak lazım? beli incelt, omuz - kanat büyüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Doğru yoldasın, devam aynen. Su iç, güzel kahvaltı yap. Zaten zaman geçtikçe daha bilinçli bakarsın olaya, ne istediğini anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Güzel kahvaltıdan kasıt ne tam olarak? Hazır keklerden alıyorum bi dilim ondan yiyorum sabahları ama sanırım güzel kahvaltı sınıfına girmiyor :P Salam krem peynir falan yerim en fazla zaten, öyle zeytinli meytinli kahvaltıyla pek aram yok. Bugün mekik çekerken belimin hemen üstünde sağ ve sol tarafta bi ağrı oldu. Tam emin olamadım acaba belden mi kaynaklanıyor (fıtık vs. başlangıcı gibi) yoksa kasların hamlığından mı. http://gofitandhealthy.com/wp-content/uploads/2012/01/Bodyweight-Exercise-Muscle-Diagram.jpg Şu resimde arka tarafta gluteus medius diyor ya tam oralar. Böyle yanma gibi bi his oluşuyor biraz zorlayınca. Yere yatıp düz mekik çek dedi elemanlar ama bu defa da karından çok boynum çalışıyor pek becerebildiğim bişey değil ayakları sabitlemeden. Ve yoğun olarak karın çalışmak istiyorum o göbek eriyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Bi walking lunge yapmayı denermisin oralar yine sızlıcak mı? Ona göre tili yardım eder gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ayakları sabitleyip mekik sana yaramıyo belli ki. http://forum.paticik.com/read.php?32,3932466,6265040#msg-6264577 şurdaki hareketlere bak. karında en çok işime yarayan dragon flag ve hanging leg raise oldu 8-10 tekrar http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rI1xHnMVcfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar