dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 said: Fly said: cok ilginc bisey paylasacagim simdi, haftada bir gun hadi uzum ekmek yiyeyim arada dedim 2 gun once kaltim tuvaletime gittim vs derken 75.3 kilo yedigim seyler %5 yagli 350 gr cig => pismis kiyma - 460 200 gr %0 yagli yogurt - 110 100 gr baget - 250 140 gr ton baligi - 140 300 gr uzum - 250 su 1210 kal kalktim ayni tuvalet etc sonrasi 75.8 ve bir haftadir da bel yaglari gidiyor bariz bir sekilde de kilo ayni devam mi edeyim napayim, sinirim bozuldu ya kilo almaya calisacagim hadi kaslanayim diye, direk lipidfest olacak kilo almak için ekstradan cips yemeye başladım ben iyi gidiyor bence ama tartılmadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Killer said: TeddyLop said: Yurtdışındaki body anlayışı daha iyi zaten,bunu görmek için tr body forumları ve bb.com forumlarına takılıp gelişimleri karşılaştırmak yetiyor lol :) @Killer ; %6-7 değil demekki senin ;) valla şu salonlardaki zımbırtı ile ölçülüdüm. hiç de inanmam onlara. 8 falandır belki. abi onlar yalan. arkadasin yuzde 3 cikmisti o derece. 3 aydir spor yapiyodu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 amacim vermek de 3 ay sonra almaya calisinca kas yapamayacagim gibi, cok dandirik teoride protoyin aldiysan cipsle de doldurabilirsin de love handlelarim varken %10 falan cikarmisti beni de salondaki cihazlar, 90 kusur kiloydum su anda yeni onceki resimdeki %15-20 arasiyim, gercekten dandik sonuc veriyor cogu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Geçen antreman barla karın hareketi yaptım. Hani şu tekerlek gibi ileri sürüp geldiğimiz. Valla en iyi hissettiğim karın hareketi oldu 2 gündür üst ve alt kaslar sıkınca acıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Benim tavsiyem soyle olurdu alternatif istrersen; Ust karin icin swissball'a oturup 20kg plaka ile yarim crunch. Kollar duz, plaka ilerde olacak. Alt karin icin decline veya hanging leg raise. Indirirken ayak parmaklari ileriyi isaret edecek, dizler cok hafif kirik ve negatif temiz 3 saniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 kol düz plaka ilerdeyi anlamadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Gogus hizanda iki elinle tutuyorsun plakayi iste ama kollari kirmiyosun. Direksiyonu tutarmis gibi diyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 zombi gibi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 tili ve perfectionist bi madalya veya hediye hakediyo bence adamlar robot gibi tüm soruları cevaplıyo lan. bi güzellik yapın bu admalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 hediye falan deyince bi daha kimse yazmamış ne fakir adamlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 kasları yapıyım çıplak fotolarımı yollayacam ben onlara :D Hoş askerlik davası çıktı pek motive değilim aksine yiyip göbek yapsammı acabasındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ab, 3-5ay sonra ben de koyarım işalla -kafası hariç- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 dasaaa said: ab, 3-5ay sonra ben de koyarım işalla -kafası hariç- kafasını merak edenler olacaktır illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 bunu koyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ashdahahahah lan dasaaa anırttın gece gece beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 moriarty said: tili ve perfectionist bi madalya veya hediye hakediyo bence adamlar robot gibi tüm soruları cevaplıyo lan. bi güzellik yapın bu admalara ben 1 hafta falan ara verdim, geri dönücem. hatta gerilerde önemli bi soru vardı ona uzun cevap yazcam aklımda hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Teşekkür ederim şahsen. Yazdıklarım işe yaradıysa ne ala. Bu arada benim şirkette paticik yasaklı. :) O yüzden son dönemde pek mesaj atamıyorum aslında. Anca telefondan bakabiliyorum ara ara. Ama tiLi'yi cidden tebrik etmek lazım adam takır takır cevaplıyor hakkaten. :) Bir de önceki sayfada amino tablet alalım mı denmiş. Bence almayın. Onun yerine protein alımınızı yükseltin. Özellikle de solid, whole food denen şekilde olan kaynaklardan. Daha iyi. Adam gibi protein tüketimi olan birisinin aminoasit takviyesine ihtiyacı yok. Bir de ben bu sene gece yatmadan önce caseine alımını kestim. Gayet güzel de gelişiyorum. Vitamin ve omega3 alıp yatıyorum sadece. Amino asit havuzu kolay kolay boşalmıyor. Sabah whey'de almıyorum, direkt kalkıp kahvaltımı yapıyorum. Whey'i genelde ara öğünlerde günlük protein alımını arttırmak için kullanıyorum çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 @tiLi Antrenman sonrası carb. alımına dair sorunun cevabını bekliyoruz ailecek. `,-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 phil heath'e ersin kuruel kan grubuna göre beslenme olmalı mı? diye sordu phil kaldı sdfgkds HADİ BADİCİLER BUNU DA AÇIKLAYIN HADİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 kilo veremiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Az ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Sparkcaster said: kilo veremiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Kilo vermek kadar kolayı yok yahu. Asıl problem kütle kazanmak :) Yapın çok sağlam 3 ay diet,kardiyo bile yapmanıza gerek yok ama yaparsanız yararı var. Tabi kişiden kişiye değişebilir,ben kardiyosuzda yağ yakabiliyorum ama diet önemli burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bi ara doktor kontrolunde 4haftada 8kilo verdiydim sonra araya bayram mayram girdi uzun süre duraklama şimdide gerileme yapıp 4 kilo geri aldım mutsuzum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 gunde uc kilo cikolata yiyip kilo alamayanlardansin herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar