Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Hehe hiç bir iddiamız yokken, lig bitsede gitsek diyen bir kadro ile berbat bir oyun oynarken, 2-0 dan 5 dakikada 2-2 yapmak büyük başarı. Birileri hazmedememiş, ligdeki pozisyonumuzdan , kaç puan fark attıklarından felan bahsetmiş. Daha kötü değil mi o zaman bize puan kaybetmeniz? Şurdaki beraberliğe fenerliler bizden daha çok sevinmiştir. Taraftardan , futbolcusuna bizim için lig biteli çok oldu zaten. Ha birde feneri geçen hafta yenince atılan postları birileri listelesin, o zaman ezik değildikte şimdi ezik olduk herhalde?
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Her mac kendi kalemize yaziyoruz bi tane.. Bi de gunlerden neydi bugun sdf
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 "Tatar Ramazan" said: Eboue, Keita ve bugün de Zokora ne hikmet hepsi Fildişinden, var bişey demek havasından suyundan ırkçılık yapma
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 neyin ırkçılığı saçmalama ülkeden bahsediyorum ben kıtadan değil, bizim de tonla zenci topçumuz var ama Fildişinin topçularında var demekki bişiler, Drogba da sorunlu bir kişilik misal
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 fildisinden cacık olmaz oyuncularının hepsi sonradan görme zengin gibiler ohh wait
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ya çıkıp eboue'nin aldığı faulleri ve aldırdığı kartları savunmaya kalkmayın pls sizde farkındasınız adamın hakeme ve taraftarı oynamayı ne kadar iyi bildiğini, ha bu konuda ilk mi ? değil ama çıkıpta şu adama temiz demek direk objektifliği yitirmek demek oluyor. Eboue'e bu tip konularda temiz diyen adamın da herhangi bir ortamda ciddiye alınacağını pek sanmıyorum, anca old boys kafası falan olur.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Hamdolsun bugun bir taraftar daha kalp krizinden vefat etmis stadda. Gercekten bu maclara yurek dayanmiyor.
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Almeida'nın kafa topunda itilmesi bitek bana mı penaltı olarak geldi? konuşuldu mu burda?
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Arena'da Beşiktaş'ıımızın 2 .golü sonrası kalp krizi geçiren Galatasaray taraftarı vefat etmiştir. Ailesinin ve Sevenlerinin Başı SAĞOLSUN!
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 trabzonsporunuz yetemedi gencler, 3.5 a devam. tehlikenin farkındamısınız?
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Llama said: Arena'da Beşiktaş'ıımızın 2 .golü sonrası kalp krizi geçiren Galatasaray taraftarı vefat etmiştir. Ailesinin ve Sevenlerinin Başı SAĞOLSUN! ooff keşke yenileydik de olmasaydı bu
Lancester Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Llama said: Arena'da Beşiktaş'ıımızın 2 .golü sonrası kalp krizi geçiren Galatasaray taraftarı vefat etmiştir. Ailesinin ve Sevenlerinin Başı SAĞOLSUN! bu gerçek mi?
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Sonuçta neyin ne olduğunu bize en güzel, TFF Başkanı şampiyon olan takıma o kupayı verirken gösterecek. Yüzüne dikkat edin o saniye.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Llama said: Arena'da Beşiktaş'ıımızın 2 .golü sonrası kalp krizi geçiren Galatasaray taraftarı vefat etmiştir. Ailesinin ve Sevenlerinin Başı SAĞOLSUN! yazık ya b.k yoluna gitmek böyle birsey oluyor sanırım.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 EHueh düşündümde biz zaten şampiyon olmayalım , yoksa demirörenden kupayı almamız gerekecek. Herif bize vermeyip direk babasınada götürebilir tabi.Yada levent erdoğan kupayı alıp koyun koyuna yatabilir ıyyy düşüncesi bile berbat.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 devre arasi kalp krizi gecirip hastaneye kaldirilmis. skorlar da 2-0 ve 1-2 idi, burakin goluyle adam gitmis resmen.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Bu kaçıncı gs'li kalp krizinden giden ya, ben 3 diye biliyorum. Çok fazla stres heyecan falan, boku çıktı abi bu işin ya. Ya insanlar olarka bilmiyoruz dozajını, ya da hakikatten sistemde bi abukluk var.
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Allah rahmet eylesin , bu heyecana harbi yürek dayanmaz çok stres yapan adam izlememeli gitmemeli.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 allah rahmet eylesin. benim anlamadığım olay, genç ölümleri bu kadar niye çok bu aralar.
Öne çıkan mesajlar