Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş | 06.05.2012 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hehe hiç bir iddiamız yokken, lig bitsede gitsek diyen bir kadro ile berbat bir oyun oynarken, 2-0 dan 5 dakikada 2-2 yapmak büyük başarı. Birileri hazmedememiş, ligdeki pozisyonumuzdan , kaç puan fark attıklarından felan bahsetmiş. Daha kötü değil mi o zaman bize puan kaybetmeniz? Şurdaki beraberliğe fenerliler bizden daha çok sevinmiştir. Taraftardan , futbolcusuna bizim için lig biteli çok oldu zaten.

Ha birde feneri geçen hafta yenince atılan postları birileri listelesin, o zaman ezik değildikte şimdi ezik olduk herhalde?
Mesaj tarihi:
ya çıkıp eboue'nin aldığı faulleri ve aldırdığı kartları savunmaya kalkmayın pls

sizde farkındasınız adamın hakeme ve taraftarı oynamayı ne kadar iyi bildiğini, ha bu konuda ilk mi ? değil

ama çıkıpta şu adama temiz demek direk objektifliği yitirmek demek oluyor. Eboue'e bu tip konularda temiz diyen adamın da herhangi bir ortamda ciddiye alınacağını pek sanmıyorum, anca old boys kafası falan olur.
Mesaj tarihi:
Arena'da Beşiktaş'ıımızın 2 .golü sonrası kalp krizi geçiren Galatasaray taraftarı vefat etmiştir.

Ailesinin ve Sevenlerinin Başı SAĞOLSUN!
Mesaj tarihi:
Llama said:

Arena'da Beşiktaş'ıımızın 2 .golü sonrası kalp krizi geçiren Galatasaray taraftarı vefat etmiştir.

ooff keşke yenileydik de olmasaydı bu
Mesaj tarihi:
Llama said:

yazık ya b.k yoluna gitmek böyle birsey oluyor sanırım.
Mesaj tarihi:
EHueh düşündümde biz zaten şampiyon olmayalım , yoksa demirörenden kupayı almamız gerekecek. Herif bize vermeyip direk babasınada götürebilir tabi.Yada levent erdoğan kupayı alıp koyun koyuna yatabilir ıyyy düşüncesi bile berbat.
Mesaj tarihi:
Bu kaçıncı gs'li kalp krizinden giden ya, ben 3 diye biliyorum. Çok fazla stres heyecan falan, boku çıktı abi bu işin ya. Ya insanlar olarka bilmiyoruz dozajını, ya da hakikatten sistemde bi abukluk var.
  • Yeni Oluştur...