Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 5.Hafta |Trabzon - Fenerbahçe | 06.05.2012 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zokora emre'nin taşşaklarını patlattı, emre colmana arkadan hafif itti sarı kart yedi emre hahaha

olm çok kötü bi durum ya.

bu sene türk futbolunu her yoldan bitirdiler ya şu hale bak...
Mesaj tarihi:
barbu said:

valla ts baya sakatlamaya giriyor, hatta dayak atmaya. eğer bir kaç tane sakat verirsek alırsınız kadıköyde. çok kesin değil yani sonuç

fener balı sakatlıktan bağımsız işliyo ya:D
Mesaj tarihi:
Burda ayıp emreye ırkçı hareketten ceza vermeye cesaret edemeyen pfdk nın. Fenerli futbolcular bile tepki göstermek yerine emreyi sakinleştiriyor. Ayıptır. Futbol tarihinin en sevilmeyen futbolcusu bile olsa kasıtlı sertlik hiç yakışmadı.
Mesaj tarihi:
bence bu maçı TS 3-2 filan kazansa da. fener şikayet eder ceza verilir fener 3-0 hükmen kazandırılır. bu mesaj şikeciliğe bir atıf değil.

(gs'liyim) bence olması gereken o, ts maça top oynamaya çıkmamış
Mesaj tarihi:
play off'larda cok cok az yorum yapmistim ama allah o sahadaki kamil'in belasini versin. ulan herif resmen emre'yi kisir ediyodu hala sari kart veriyo ya. eger bu maci biri sakatlanmadan kazanirsak hakikaten mucize diyecem ya.
Mesaj tarihi:
abi o stadda maç yapılmamalı şu an

taraftarlar taraftar değil

trabzonlu topçular sakatlamaya çıkmış

hakem zaten rezalet

çıkması gereken ama çıkmayan kartlar burdan fizana yol olur
Mesaj tarihi:
eXistenZ said:

bence bu maçı TS 3-2 filan kazansa da. fener şikayet eder ceza verilir fener 3-0 hükmen kazandırılır. bu mesaj şikeciliğe bir atıf değil.

(gs'liyim) bence olması gereken o, ts maça top oynamaya çıkmamış

Böyle bir dünya yok ama dediğin senaryo olursa da gerçekleşmeyecek bir hayal
Mesaj tarihi:
escape said:

zokora intikamını aldı ama ağır oldu
hareket kırmızı kart...

ben galatasaray maçını izlemiyorum bile bu maçta hep gözüm aklım

aynen abi 2 ekrandan 2 maçı da takip ediyorum sözde gs maçını izlicem gözüm hep bu maçta. fener çıkmasın ikinci yarı bi kaza çıkar kesin ya
  • Yeni Oluştur...