eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 zokora emre'nin taşşaklarını patlattı, emre colmana arkadan hafif itti sarı kart yedi emre hahaha olm çok kötü bi durum ya. bu sene türk futbolunu her yoldan bitirdiler ya şu hale bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 valla ts baya sakatlamaya giriyor, hatta dayak atmaya. eğer bir kaç tane sakat verirsek alırsınız kadıköyde. çok kesin değil yani sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Takimi ligden ceksinler bu ne rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 2. yarıya çıkmamak lazım valla bu ne lan hakem Emre'ye kart verdi, yamyamın yaptığı kar kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 barbu said: valla ts baya sakatlamaya giriyor, hatta dayak atmaya. eğer bir kaç tane sakat verirsek alırsınız kadıköyde. çok kesin değil yani sonuç fener balı sakatlıktan bağımsız işliyo ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Burda ayıp emreye ırkçı hareketten ceza vermeye cesaret edemeyen pfdk nın. Fenerli futbolcular bile tepki göstermek yerine emreyi sakinleştiriyor. Ayıptır. Futbol tarihinin en sevilmeyen futbolcusu bile olsa kasıtlı sertlik hiç yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bu ülkeye 2 derbiden fazlası yaramaz. İç savaş çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bence bu maçı TS 3-2 filan kazansa da. fener şikayet eder ceza verilir fener 3-0 hükmen kazandırılır. bu mesaj şikeciliğe bir atıf değil. (gs'liyim) bence olması gereken o, ts maça top oynamaya çıkmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 play off'larda cok cok az yorum yapmistim ama allah o sahadaki kamil'in belasini versin. ulan herif resmen emre'yi kisir ediyodu hala sari kart veriyo ya. eger bu maci biri sakatlanmadan kazanirsak hakikaten mucize diyecem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Bu maç 3-0 hükmen. Ne diye hala oynanıyor anlamak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 abi o stadda maç yapılmamalı şu an taraftarlar taraftar değil trabzonlu topçular sakatlamaya çıkmış hakem zaten rezalet çıkması gereken ama çıkmayan kartlar burdan fizana yol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 baskan olsam seneye feneri paf takımla oynatırım. bu ne ya. bu kadar hakkı mı yenir bir takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 biz bu maçı yenemezsek gs haftaya kadıkoye gelmesin, acısı çıkarılır yoksa bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Şu Süper Finali icat edenin diye başlamak istiyorum herşeyin içine ettiler. Al sana heyecan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Emre irkci hakarette bulundu mu, kufretti mi bilemem. Ilk macta testislerini gosteren Zokora, ikinci macta da insan olmadigini gosterdi. Iyi etmis emre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 zokora intikamını aldı ama ağır oldu hareket kırmızı kart... ben galatasaray maçını izlemiyorum bile bu maçta hep gözüm aklım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Zokora zenci değil bildiğin en hasından bir orangutanmış meğersek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 eXistenZ said: bence bu maçı TS 3-2 filan kazansa da. fener şikayet eder ceza verilir fener 3-0 hükmen kazandırılır. bu mesaj şikeciliğe bir atıf değil. (gs'liyim) bence olması gereken o, ts maça top oynamaya çıkmamış Böyle bir dünya yok ama dediğin senaryo olursa da gerçekleşmeyecek bir hayal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 asfdsfasfd youtube'a düşmüş zokoranın hareketi emre'nin çocuğu var mıydı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 escape said: zokora intikamını aldı ama ağır oldu hareket kırmızı kart... ben galatasaray maçını izlemiyorum bile bu maçta hep gözüm aklım aynen abi 2 ekrandan 2 maçı da takip ediyorum sözde gs maçını izlicem gözüm hep bu maçta. fener çıkmasın ikinci yarı bi kaza çıkar kesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Beşiktaşlıyım ama bu sefer fenerin hakkını yediler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Emre kısır kalmadıysa olan hakeme oldu, düdüğünü astırırlar bunun iyi de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bu arada burak golu atınca kameraya doğru ne dedi? anlayabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bu maç bitmez ama bu maç bitmeden de benim stres sıkıntım bitmez. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 DoruK said: asfdsfasfd youtube'a düşmüş zokoranın hareketi emre'nin çocuğu var mıydı bu arada? Link verebilir misin bulamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar