Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 5.Hafta |Trabzon - Fenerbahçe | 06.05.2012 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SeaGle said:

mokoko said:

ulan şu yapılanları bizim taraftar çağlayan'da yapsa ordu gelir ateş açar heralde.

ay pardon onuda yaptılar ya doğru. ozmn uçak filosu yollarlar bomba atarlar heralde.

Siz de kontra olarak basın mensubunun kafasını patlatırsınız taş ile, ne olacak.

bugünün en kötü counter mesajı. baya baya kötü. ne desem bilemedim. ahah
Mesaj tarihi:
aquila said:

biri bana fuckin nigger dese, sonra aciklama yapip demedim dese, yuzune ben de bakmam, neyin davasindasiniz.

tamam aferin sana da alala bişe demedim tamam süper hareketti tebrikz lol
Mesaj tarihi:
şöyle şimdi.
bu maç gs farkı açarsa gs şampiyon.
yoksa son maça kalıyo:

gs bu maç yenilmediği taktirde son maç gs veya beraberlik=gs şampiyon, fb alırsa fb.

gs bu maç yenilirse, fb veya beraberlik=fb şampiyon, gs alırsa gs.

mithat'aydı bu 500 mesaj girmiş araya
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Khelben said:

Emre'nin bacağını falan kırsınlar bari.

bu kadar adice bir mesaj atılmamıştı bölüme bunu da becerdin aferim cimbom oldboy

Bu mesaj adice değil ki.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Khelben said:

Emre'nin bacağını falan kırsınlar bari.

bu kadar adice bir mesaj atılmamıştı bölüme bunu da becerdin aferim cimbom oldboy

Fenerli olmasıyla alakası yok, insan olmadığı ve sahada olmaması gerektiği için.
Mesaj tarihi:
aquila said:

biri bana fuckin nigger dese, sonra aciklama yapip demedim dese, yuzune ben de bakmam, neyin davasindasiniz.

Ben olsam çıkarıp emaneti vururdum hatta sonra benim oğlum onu vururdu, onun oğlu benım oglanı vururdu vesaire... kız çocukları varsa onlarda saç saça başbaşa falan

edit : ilk baştan daha sıralamayı karıştırmışım hehe
Mesaj tarihi:
Saykoleo said:

şöyle şimdi.
bu maç gs farkı açarsa gs şampiyon.
yoksa son maça kalıyo:

gs bu maç yenilmediği taktirde son maç gs veya beraberlik=gs şampiyon, fb alırsa fb.

gs bu maç yenilirse, fb veya beraberlik=fb şampiyon, gs alırsa gs.

mithat'aydı bu 500 mesaj girmiş araya

yanılmıyorsam bu maç gs ve fb kazanırsa

beraberlik fb =fb
sadece gs yenmek zorunda.

9 puan önde 2.lik. Harbiden 9 puan fark atıp 2. olursak beşiktaş hiç hakkımızı yiyorlar falan demesin küfür ederiz .
Mesaj tarihi:
eXistenZ said:

Mithat said:

Nasıl ya fener bu maçı kazanırsa şampiyon mu oluyor diyorsunuz siz? o küsürat falan filan yüzünden?

işte.. ligi 9 puan önde bitir ama şampiyon olama haha

yok yanlış hesaplamışım fark 3 zaten son maça girerken beraber kalırsak haftaya yine 3 puan fark olacak :D sadece şükrüde fenere yenilmemeliyiz :D tabii korkutmuyor mu bu durum beni korkutuyor dürüst olmak gerekirse.
Mesaj tarihi:
Khelben said:

Yüzüne bakmamakla silah çekip vurmak gibi bir benzerlik kurabilecek kadar kıt mısınız gerçekten.

Tüm postlarımı futbol bölümüne atmama rağmen kimin geyik yapıp yapmadığını anlayamayacak kadar kıtım.
  • Yeni Oluştur...