aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 biri bana fuckin nigger dese, sonra aciklama yapip demedim dese, yuzune ben de bakmam, neyin davasindasiniz.
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mithat said: Nasıl ya fener bu maçı kazanırsa şampiyon mu oluyor diyorsunuz siz? o küsürat falan filan yüzünden? işte.. ligi 9 puan önde bitir ama şampiyon olama haha
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 galatasaraydan puan aldıgı taktirde son hafta evet
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 SeaGle said: mokoko said: ulan şu yapılanları bizim taraftar çağlayan'da yapsa ordu gelir ateş açar heralde. ay pardon onuda yaptılar ya doğru. ozmn uçak filosu yollarlar bomba atarlar heralde. Siz de kontra olarak basın mensubunun kafasını patlatırsınız taş ile, ne olacak. bugünün en kötü counter mesajı. baya baya kötü. ne desem bilemedim. ahah
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Buradan yorumlar eşliğinde maçı takip etmek bile yeterince heyecan verici.
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 aquila said: biri bana fuckin nigger dese, sonra aciklama yapip demedim dese, yuzune ben de bakmam, neyin davasindasiniz. tamam aferin sana da alala bişe demedim tamam süper hareketti tebrikz lol
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 şöyle şimdi. bu maç gs farkı açarsa gs şampiyon. yoksa son maça kalıyo: gs bu maç yenilmediği taktirde son maç gs veya beraberlik=gs şampiyon, fb alırsa fb. gs bu maç yenilirse, fb veya beraberlik=fb şampiyon, gs alırsa gs. mithat'aydı bu 500 mesaj girmiş araya
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 sen maçtan önce "güneydoğudan beter olur de" sora maç ortasında da olay olunca tribünleri sakinleştirmeye çalış. he canım yedik.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 mulgear6 said: galatasaraydan puan aldıgı taktirde son hafta evet maclar boyle biterse, fenerin yenmesi lazim son mac.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 "Tatar Ramazan" said: Khelben said: Emre'nin bacağını falan kırsınlar bari. bu kadar adice bir mesaj atılmamıştı bölüme bunu da becerdin aferim cimbom oldboy Bu mesaj adice değil ki.
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 "Tatar Ramazan" said: Khelben said: Emre'nin bacağını falan kırsınlar bari. bu kadar adice bir mesaj atılmamıştı bölüme bunu da becerdin aferim cimbom oldboy Fenerli olmasıyla alakası yok, insan olmadığı ve sahada olmaması gerektiği için.
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ach soo dogru beşiktaşımısı yenememiştik :(
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 aquila said: biri bana fuckin nigger dese, sonra aciklama yapip demedim dese, yuzune ben de bakmam, neyin davasindasiniz. Ben olsam çıkarıp emaneti vururdum hatta sonra benim oğlum onu vururdu, onun oğlu benım oglanı vururdu vesaire... kız çocukları varsa onlarda saç saça başbaşa falan edit : ilk baştan daha sıralamayı karıştırmışım hehe
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Saykoleo said: şöyle şimdi. bu maç gs farkı açarsa gs şampiyon. yoksa son maça kalıyo: gs bu maç yenilmediği taktirde son maç gs veya beraberlik=gs şampiyon, fb alırsa fb. gs bu maç yenilirse, fb veya beraberlik=fb şampiyon, gs alırsa gs. mithat'aydı bu 500 mesaj girmiş araya yanılmıyorsam bu maç gs ve fb kazanırsa beraberlik fb =fb sadece gs yenmek zorunda. 9 puan önde 2.lik. Harbiden 9 puan fark atıp 2. olursak beşiktaş hiç hakkımızı yiyorlar falan demesin küfür ederiz .
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Yüzüne bakmamakla silah çekip vurmak gibi bir benzerlik kurabilecek kadar kıt mısınız gerçekten.
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Khelben said: Yüzüne bakmamakla silah çekip vurmak gibi bir benzerlik kurabilecek kadar kıt mısınız gerçekten. ismail ben deli sen benden de deli
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Zokora kartlara immune mü çekiyor noluyor ? 2 kırmızı 5 sarı falan saydım ben
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 zokora paladin gibi faul sonrası shield açıyor immune kartlara
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 hala daha trabzon'a bir tane bile kart çıkmadı. ayıptır ayıp.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 trabzonun kartlari besiktasa yaziyolar.
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Son hafta maçları: BJK-TS Cuma 20:00 FB-GS Cumartesi 19:00
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 eXistenZ said: Mithat said: Nasıl ya fener bu maçı kazanırsa şampiyon mu oluyor diyorsunuz siz? o küsürat falan filan yüzünden? işte.. ligi 9 puan önde bitir ama şampiyon olama haha yok yanlış hesaplamışım fark 3 zaten son maça girerken beraber kalırsak haftaya yine 3 puan fark olacak :D sadece şükrüde fenere yenilmemeliyiz :D tabii korkutmuyor mu bu durum beni korkutuyor dürüst olmak gerekirse.
loop Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Goooaaaalllllllll !!!! Bir gol bir goldür ya!
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Khelben said: Yüzüne bakmamakla silah çekip vurmak gibi bir benzerlik kurabilecek kadar kıt mısınız gerçekten. Tüm postlarımı futbol bölümüne atmama rağmen kimin geyik yapıp yapmadığını anlayamayacak kadar kıtım.
Öne çıkan mesajlar