Genwa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 google.com açılmıyor. com.tr açılıyor, gene n'oldu yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 kota aşılınca browserda otomatik sayfa geliyor artık int. hızınız şöyle şöyle güncellenmiştir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Jeeztro said: Yeni eve taşındım uydunete geçtim 3mb olanındnan. ama leş gibi ya. herkesin mi böyledir? DS 0.45 mbps US 0.21 mbps Bende abaniyo Urdu 5mbit 4.9 Finland Viking upload da 0.95 filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 TTnet ile şu anda problem yaşayan var mı? Pendik tarafındayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 kurtköy ne zaman pendik oldu ya allahın dağı sdf atalardayım ben mikemmel hız sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Kablo gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 yurtdışı ile ilgili bir sıkıntı mı var ttnet'te? neredeyse hiçbir şeyi açamıyorum. işin komik yanı hotspot ile bağlandığımda da aynı durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 gayet mükemmel. istanbulla aynı hızı aldım belgrad'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 şaka gibi. ttnet'i aradım, bölgesel bir sorun ya da yurtdışı çıkışı ile alakalı bir şey mi yoksa benle alakalı 2 aydır çözmeye üşendikleri problemlerden yenisi mi diye öğrenmek için, kadın aynen şunu söyledi: "eğer bir siteyi açıp diğerini açamıyorsanız bu ttnet ile alakalı değil ulaşmaya çalıştığınız site ile alakalıdır." evet. steam, twitter, facebook'un style sheet ve imajları barındıran kısmı, google arama sonuçlarından büyük bir kısım, apple, aklıma gelmeyen tonla site daha. hepsinde aynı anda aynı problem olduğu için giremiyormuşum kadının teorisine göre. ve bu problem öğlen saatlerinden beri devam ediyor. neyse, üyelik iptali ile ilgili birime bağlarkenki çaresizliği tüm bunlara değdi. yarın ilk iş gidip uydunet ile görüşmelere başlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 afedersiniz xhamster,youjizz ne bileyim thepiratebay,steam falan bunlar niye çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 1 saattir falan facia, superonline fiber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Poaco said: 1 saattir falan facia, superonline fiber. 1-2saattir aynen durum bu speedtest bile açılmıyor foruma girmem bile mucize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 evet düzeldi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Yahu torrent downloadlarda büyük sıkıntı var ya..healthleri hep düşük download rateler diblerde WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 yeni internetim :O http://www.speedtest.net/result/2322233977.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 yurtdışı çöktü sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Abi paticiğe şuan otomatik DNS ile bağlanamıyorum, sayfa bulunamıyor. Proxyden girdim şimdi açıldı. Diablo 3 falan da oynanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Aynısı bana da oldu. Facebook'a bile giremiyodum. Bağlantıyı da 8mbit yapmışlar hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Birara üzeldi ama yine gitti. Şuan battle.net'e ve paticiğe falan giremiyorum proxy olmadan. yurtdışı patlayınca buraya nasıl giremiyorum onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ya saat 3-4 gibi hiçbi siteye girememeye başladım baktım torrent hala indiriyor.olaya bak dota oyununa girebildim ama hiçbi siteye giremiyodum şimdi baktım düzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Telefondan wireless ile girebiliyorum ama bilgisayardan hic bi siteye giremiyorum ustune hizim 8mb oldu torrente acik full hiz dl yapiyorum asdas. Interneti kirdilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 internetin fisini cekip taktim panik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Adil kotayı doldurmuştum ve hız düşürmüşlerdi, dün gece normale döndü. Ay sonu değil mi kotanın sıfırlanması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 1 ay 10 gün daha dayanmam lazım. sonra gelsin fiber, gelsin filmler, gelsin steam'den indirilecek onlarca oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar