Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bugün internetim bok gibi,
acaba yurtdışı çıkışları felan mı bozuldu yoksa bugün yağmur yağdı diye midir bu sıkıntı...

utorrent felan mı açık diye baktım da o da değil.

fazla vitaminsizlikten?
Mesaj tarihi:
apartmanın içindeki kabloların oldukça eski ve artık ciddi oranda yıpranmış olduğunu, büyük ihtimalle yakınından elektrik kablosu geçtiği için manyetik alan falan filan etkilendiğini düşünüyorum. yarın falan başka bir yerden ayrı bir hat çektirmeyi düşünüyorum daireye. ttnet'in buna karışma hakkı yok sanırım ama emin olmak için sorayım yine de, var mı böyle bir hakları? neticede apartmanın içinde olan apartmanın içinde kalır, onları bağlamaması gerek.
Mesaj tarihi:
download stream hepsi mükemmel hızda ama google öldü. bi sonucu 34098 dakkada açıyor. gittim yandexledim. hem de gsyandexledim

edit:derken facebook da gitti.
Mesaj tarihi:
benjani said:

1 haftadır filan youtube videoları yarıda kalıyor, sizde de var mı bu sorun.

uzun zamandır var o, youtube topiğine de yazdım.

bi youtube eğlencemiz vardı onu da aldılar..
Mesaj tarihi:
87.248.210.254 cdn.steamcommunity.com
87.248.210.254 media.steampowered.com
87.248.210.254 cloud.steampowered.com
87.248.210.254 cdn.store.steampowered.com
87.248.210.254 cdn.steampowered.com

şunları ekle hosts dosyasına

şu topicte var detaylı anlatım
http://forum.paticik.com/read.php?5,6487383,page=5
Mesaj tarihi:
abi content specific yavaşlama var bende resmen, bazı sitelerin bazı sayfaları hızlı bazıları yavaş açılıyor, text heavy sayfalarda image'lar geriden geliyor falan, sansür denemesi mi acep?
Mesaj tarihi:
Geçmeyen bir sorun:

Ayın başı gelmesine rağmen browserlarda bir şeye tıklıyorum bir dakika sonra açılıyor zaten youtube falan vazgeçtim onlardan, fakat ayın sonunda bile torrent hızım hep maksimumda, şimdi de öyle fakat browserlarda hep yavaş neden bu nedir virüs müdür başka bir şey midir NE BU
Mesaj tarihi:
dün net yoktu sayılır bugün de 5 dk da bir net kesiliyor bi 5 dk sonra onar a tıklıyorum geliyor.sonra tekrar gidiyor lanet olsun aradım kabloneti herhangi birine bağlamadan bilgisayar bulunduğunuz bölgede çalışma var 10 saat sürecek dedi
  • Yeni Oluştur...