Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 arkadaşlar şu site açılıyor mu acaba sizde ? http://www.isimtescil.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 açılmıyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 http://isitup.org/www.isimtescil.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 iyiymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 yalan o isitup. isitdownorjustme vardı o da yalan. isim tescil açılıyor misal şu an ama down gösteriyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ya bugün internetim bok gibi, acaba yurtdışı çıkışları felan mı bozuldu yoksa bugün yağmur yağdı diye midir bu sıkıntı... utorrent felan mı açık diye baktım da o da değil. fazla vitaminsizlikten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 00 dan sonra benim facebook falan gitti hep. Imessage da çalışmıyo. Dns falan sıfırladım ama yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 1 haftadır filan youtube videoları yarıda kalıyor, sizde de var mı bu sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 benim internetim de adeta bir bok şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 benim net canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 apartmanın içindeki kabloların oldukça eski ve artık ciddi oranda yıpranmış olduğunu, büyük ihtimalle yakınından elektrik kablosu geçtiği için manyetik alan falan filan etkilendiğini düşünüyorum. yarın falan başka bir yerden ayrı bir hat çektirmeyi düşünüyorum daireye. ttnet'in buna karışma hakkı yok sanırım ama emin olmak için sorayım yine de, var mı böyle bir hakları? neticede apartmanın içinde olan apartmanın içinde kalır, onları bağlamaması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bende metronet var, bizde de gitti gibi. şu mesajı yazana kadar bile göbeğim çatladı. bazen metronet böyle sıkıntılar yapıyor ama yurt genelinde sanırım. inanılmaz yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 download stream hepsi mükemmel hızda ama google öldü. bi sonucu 34098 dakkada açıyor. gittim yandexledim. hem de gsyandexledim edit:derken facebook da gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 benjani said: 1 haftadır filan youtube videoları yarıda kalıyor, sizde de var mı bu sorun. uzun zamandır var o, youtube topiğine de yazdım. bi youtube eğlencemiz vardı onu da aldılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 2-3 gündür her oyunda ping 50-60 demesine rağmen inanılmaz bir spike-delay karışımı saçmalama başladı. anlam verebilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 annemlere ziyarete geldim ttnet adsl rezil ötesi her zamanki gibi. 8mbte kadarmış sözde 2.6 mbps çıkıyor yurtiçi abv ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 bende steam aşırı yavaş diğer siteler düzgün açılıyor steam gelmiyor bu sorunu yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 87.248.210.254 cdn.steamcommunity.com 87.248.210.254 media.steampowered.com 87.248.210.254 cloud.steampowered.com 87.248.210.254 cdn.store.steampowered.com 87.248.210.254 cdn.steampowered.com şunları ekle hosts dosyasına şu topicte var detaylı anlatım http://forum.paticik.com/read.php?5,6487383,page=5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 abi content specific yavaşlama var bende resmen, bazı sitelerin bazı sayfaları hızlı bazıları yavaş açılıyor, text heavy sayfalarda image'lar geriden geliyor falan, sansür denemesi mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Uydunetin de Turksatin da... Butun gundur kesik Izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Yeni eve taşındım uydunete geçtim 3mb olanındnan. ama leş gibi ya. herkesin mi böyledir? DS 0.45 mbps US 0.21 mbps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Geçmeyen bir sorun: Ayın başı gelmesine rağmen browserlarda bir şeye tıklıyorum bir dakika sonra açılıyor zaten youtube falan vazgeçtim onlardan, fakat ayın sonunda bile torrent hızım hep maksimumda, şimdi de öyle fakat browserlarda hep yavaş neden bu nedir virüs müdür başka bir şey midir NE BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 up zehir gibi çocuklarsınız bir el atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 dün net yoktu sayılır bugün de 5 dk da bir net kesiliyor bi 5 dk sonra onar a tıklıyorum geliyor.sonra tekrar gidiyor lanet olsun aradım kabloneti herhangi birine bağlamadan bilgisayar bulunduğunuz bölgede çalışma var 10 saat sürecek dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar