ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 yurtdışı çok kötü galiba ya. speedtest serverlarına bile bağlanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 daha bağlanmadı bile benim superonline günde 5 defa telefon sex yapıyoruz kendileri ile o kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 abi kanser olucam. uydunet problem yaşayan var mı 2 gundur falan ? günde 50 defa 3-4 saniyeliğine gidiyor internet. özellikle oyun oynarken saçlarım beyazladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Sinyalde sıkıntı vardır (eksik/fazla), ekip çağır, gelip baksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 ttnet ile sinyallerimiz bi türlü uyuşmadı 3-4 aydır. 16 mbps 22 SNR obaaa 24 mbps olsa normal DSL onuda kaldırır diyodum, bütün herkez internet almış bizim civarda heralde 8 snr ye düştü :( Müstakil eve Fiber çekecek babayiğit aranıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 ttnet in kutusu nerde ? yakın mesafedeyse CabukFiber Hizmetinde ;) Gelip çekeriz uygun fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 benim ist uydunet dial upa dondu. Baska sorun yasayan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Kocaeli uydunette aynı şekilde. Her zaman 60 ping aldığım serverdan 115 ping alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 istanbul maltepe uydunet aynı şekilde patates random kopmalar, dl hız düşmesi, ping artışı ne ararsan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 düzeldi sanki 1 saattir sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 izmir uydunet. bu adamlara her allahın günü küfretmesem mutlu olmuyorlar herhalde ya. iki eliyle bir s*ki doğrultamayan adamlar, allah belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Taahhütün son 8 ayı 16 mbps internetimin hızını hiç düşürmemişlerdi. AKN'yi geçiyordum her ay. Şimdi Taahhüt bitti, AKN'ye girdiğimde 3 mbps bile zor alıyorum karma mı bu sdf edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 uydunet yine sıçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 benim uydunet 1 haftadır patates. her saat başı fiks bi gidip geliyor. aradım sinyal düzgün diyor adam. e bi bok varki gidio bu kodumun neti sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 16mbite kadar ttnet adsl bağlantım 2.5mb/s dl ediyor, nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 pingler yurtdışı GG galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 8 mbit ttnet adsl bağlantıdan en fazla 5-4 alabiliyorum. Hiç olmamıştı şimdiye kadar, aradım düzeltemediler. Bölgenizdeki santral şuan için bu kadar veriyor olabilir dediler. fiber altyapı olsaydı direk geçicektim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Editor said: ttnet in kutusu nerde ? yakın mesafedeyse CabukFiber Hizmetinde ;) Gelip çekeriz uygun fiyata. AmanAllahımFIBERSUPER hizmeti yokmu sizde. cik cik cik. :P Fiber kutusu yok buralarda, olsa kaçak hat çekip, kardeşim hat var niye hizmet yok diye arıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 16mbit almam lazım daha ay başındayız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Superonline fiber şu an rezalet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 izmir çılgın yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Xhamster'ın yasağı kalkmış onadandır yavaşlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 La bi WoW oynayalım dedik, bağlanamıorum serverlara. Telia ile TTnet kavgalı galiba bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 superonline siteleri açmıyor ara ara tribe giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Aynen şöyle 5-10 dakikadır hafif zorlanıyor sanki DNS'le alakalı gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar