MeSh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 turkcell superonline fiber gitti. 2 saattir yok bahçeşehir'de. sağa sola bakiyorum 3g'den kimine lokal arıza var diyorlar. kimine genel altyapı arızası var diyorlar. sıkıp sıkıp duruyorlar. bir arıza var ama sebebi belli değil. nerede olduğu belli değil. uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 superonline sabahtan beri yurtiçi yurtdışı leş. ttnet 3 gündür hat yok zaten :( nası bi kader bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 sol dsl de kıvranıyor. twitterdan da şöyle bir şey buldum ama ne olduğunu çözemedim https://twitter.com/atma_es/status/540680060790124544 bundan mı kaynaklı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 MeSh said: turkcell superonline fiber gitti. 2 saattir yok bahçeşehir'de. sağa sola bakiyorum 3g'den kimine lokal arıza var diyorlar. kimine genel altyapı arızası var diyorlar. sıkıp sıkıp duruyorlar. bir arıza var ama sebebi belli değil. nerede olduğu belli değil. uyuz oldum. dün gece ben müşteri hizmetlerini aradım türkiye genelinde kesinti var daha sonra tekrar deneyiniz diyip kapanıyodu telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Superonline ile Youtube şu an hayal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 çok yavaş bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Wow beklenmedik haberler geliyor. İnternet 10 kat hızlanacakmış: http://www.computerworld.com.tr/haberler/bakan-tarih-verdi-internet-10-kat-daha-hizlanacak/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Selam, yetkili abilere birşey sormak istiyorum şimdi, sol fiber var, hızlı eyv da ping test ettiğimde sonuçlar aşağıdaki gibi. Bu ping olayı uzaklık ile alakalı biraz fakat fiber teknolojisi için sanki biraz fazla değil mi pingler? EU'ya bile daha doğru düzgün çıkamıyor mu internet hala? Mesela bu İngiltere: http://www.speedtest.net/result/3963880903.png Bu Almanya: http://www.speedtest.net/result/3963884550.png Aha bu da istanbul: http://www.speedtest.net/result/3963886335.png Kullandığım DNS in pinglere etkisi var mı? Ya da seçtiğimiz serverlara göre de değişibiliyor mu? Sanki bana EU ping test için 50-60ms civarları olması gerekiyor gibi geliyor fiberde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 SOL fiber, Youtube yine rezalet, 50KB/s ile çekiyo kafayı yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 forum ıkınıyor. onun dışında hicbir yerde sorun yok ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 70-80-90 ping gayet iyi. Hafta sonu etkisinide unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Anhora said: Wow beklenmedik haberler geliyor. İnternet 10 kat hızlanacakmış: http://www.computerworld.com.tr/haberler/bakan-tarih-verdi-internet-10-kat-daha-hizlanacak/ Evet bu dogru vodafone testleri yapan ilk firma ve 300mbit hizi cok rahat verebiliyoruz sebekelerimizde hazir dedi adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 10 kat daha hızlı 3gb kota işe :D:DD:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Aynen şu kotaları da arttırın bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 öf sürünüyor sol şu an :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 sol 50 senedir sürünüyo abi türkiyede ekiekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 tsısısısısısısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 youtube falan videolar hep kasıyor downloadda sıkıntı yok ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 NolaxThensbane said: youtube falan videolar hep kasıyor downloadda sıkıntı yok ne alaka dsmart kullanıyorum, aynı hede bende de var iki gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 akşamdan beri ağır bi yavaşlık var. 50kblik resimler bile zor açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Şöyle bi durum var twitter dı facebooktu youtube du TR de fazla kullanılan yerler zıçık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 uydunet cok mu yavaş?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 yau bende bi sezdim fotolar gec yukleniyor bi de zami yapistirmislar galiba uydunette fatura 5 tl artmis :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 superonline 20mb youtube 1080p de açılmıyor selam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 durum hala aynı müşteri hizmetleri bildiğim dışında birşey söylemiyor yok ac kapa yok hızınız su kadara düşmüş ondandır. yok dnstir bilmem ne. hayır arkadaşım hiçbirinden değil problem diyince susup kalıyor karşımda. sizin var mı çözümünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar