stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Evet SOL. Modem arayüzünden değiştirdim de saat dilimi falan hikaye tabi onunla olacak iş değil. Modemi hiç kapatmadım böyle devam eder umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 stormeagle said: Exploit buldum ^^ modem kaydına baktığımda en son ülke saat dilimini +11 GMT Solomon adaları yapmışım Benim 3-4 gündür indirdiğim hiç bir şey kotaya yansımamış ve 100mbit. http://i.hizliresim.com/ynDvLL.jpg Modemin markası ney? Bendeki huawei de saat dilimi değiştirme ekranını göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 sonradan fark edip yansıtırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Bende de huw var. Gelişmiş>SNTP bölümünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 hah eyvallah yaptım,deneyip sonucu bildiririm sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Valla bilmiyorum benim perma 100mbit AKK siz internetim oldu galiba. 3 gündür bu şekilde. 930gb dl etmişim asdad http://i.hizliresim.com/AYV0X7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Şikayet edeyim hemen. Benim de bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ya. internet bok gibi. superonline fiber. sizde de var mı sorun? hız testi duzgun gosteriyor ama o bile kırk saatte bitiyor. paticik bile acılırken can cekisiyor. stream berbat, download berbat. ama test normal. şimdi arayıp sorun var desem. testte sorun yok dicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 internet sürünüyor, öldü gömemedik yani. youtube'tan video izleyeyim dedim olmadı, baktım facebookta foto bile açamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 o kadar kötü ki güncel başlıklar 5sn de filan açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 League of legends çok kötü, ping var. Nvidia driver DL ettim 200mb 2 saat sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Yüksek pingliler ölsün, 10ms den selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 eskişehire 85 ms şuan :) siz düşünün elalem dünyanın bi ucundan bi ucuna 50 ms max ile bağlanırken eskişehire kadar gidemiyor uydunet:D hayırlısı ne diyim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Yarın resmi tatil ya herkes internete çökmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 net berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Haftalar boyu Youtube'da süründüm, bugün de burda sürünüyorum ama sorun %100 eminim ki şu dinleme muhabbetinden kaynaklı. Kıçı kırık ZenMate'i açınca bile ışık hızında açılıyo hem burası hem Youtube. VPN artık kaçınılmaz oldu (zaten öyleydi de işte), senelik PIA alıcam birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 internet yerlerde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 LOL EUW de patates ping ile oynuyorum sanırım yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Superonline dnslerinde sıkıntı var. Google dnsle her yer Açılıyor otodns le netin Yarısı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 allahın dağındayım lan ayıp. http://www.speedtest.net/result/3892235759.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 uyduya yakin diyedir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 ulan iki damla yağmur atıyor hava bozuyor internet sıçışa geçiyo sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 senin bağlantı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 speedtestte 0.63 alıyorum :( yine mi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar