Seperate Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 irc yi ne amaçla kullanıyonuz la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 esports Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 60 mb itlik uydunet turkiye cok iyi de, yurt disi direk rezalet yalniz almanya ile ingiltere iyi cikiyorlar, kuzey amerika nin aksine. italya falan rezalet, fransa idare ediyor yerine gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 allahınız yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 uydunetin upload öldürüyor beni ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 1 megabit upload olan paketler oyle de, 4 mbit uploadlar paketlerde sorun olmuyor 3 e falan da dusse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Oha ohaaaaaaaa 0.60mbps 0.20 mbps Bişiler oluo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 facia facia. bu aralar ne yapıyorlarsa artık cılkı çıktı bi siteyi 4-5 kere refreshlemem gerekiyor açılabilmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bir yagmur ve hersey ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 bir cumartesi gecesi türkiye de internet kulanıcısı olmak kendimi jiletliyorum sinirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Sürekli net kesiliyor ortalama 15dk - yarım saat arası, cuma gününden arıza kaydı bıraktım tık yok adamlarda yer Anadolu yakası beylerbeyi, sizde durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ttnet istanbul-merterde 1-2 aydır döktürüyor. devamlı kesilip duruyor net. son 2 haftadır sapıttı özellikle. arıza kaydı bıraksam hızı düşürmekten başka bi şey yapmayacaklar, onu da biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 youtube sıkıntılı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 yurtdisi cikisi yine patladi ping artti yurt ici ping normal yurtdisi 100ping farketti resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 facebook youtube yalan oldu bugun 2 saat kadar pati 4chan akıcıyıd baya ama valla üşeniyorum artık müşteri hizmetlerini aramaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 8mbite kadar internetim nasıl 11mbit çekiyor benim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Benim de düz 8mbit ama 11mbit gösteriyor speed test yapınca, ama şu an 500kb/sn ile çekiyorum yurtdışından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ben 1.3le falan çekiyorum bi de torrentte falan. baya baya güzel de nasıl oluyor onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Yurtdışı yalan oldu yine sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Yurtdışı göçtü an itibariyle sankim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Taşınacağım için internet hızınıı düşürttüm. Evdekiler 4mbit interneti napsın diye. Ama hız arttı ? 525 ile fln indiriyordum şimdi 800-900 arası geliyor şimdi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Jeeztro said: Taşınacağım için internet hızınıı düşürttüm. Evdekiler 4mbit interneti napsın diye. Ama hız arttı ? 525 ile fln indiriyordum şimdi 800-900 arası geliyor şimdi lol edit: abi bu ikinci. ne zmaan internet bağlantmla ilgili iyi bir şey söylesem burda internetim kafayı yyiyor. şimdi de sürekli kesilip duruyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 su an can cekisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Beyler benim şöyle bir sorunum var ; yaklaşık 4-5 gündür internet bi tufahlaştı..chrome kullanıyorum,mesela google a girerken bile 1-2 dk bekleyip öyle giriyor..siteler açılıyor ama bi süre geçmeden siteler kesinlikle açılmıyor..1-2 dakika bekliyor sonra zart diye bağlanıyo bi anda :)scan yaptım ama birşey bulamadım..bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi,sizce sorun ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 @revenge proxy vs.degistirdiysen olabilir.dns,proxy ayarlarını bi kontrol et.bu asamalarda sıkıntı yoksa muhtemelen browserdan kaynaklanmıstır ara ara browserlarda kasma oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar