Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

60 mb itlik uydunet

turkiye cok iyi de, yurt disi direk rezalet

yalniz almanya ile ingiltere iyi cikiyorlar, kuzey amerika nin aksine. italya falan rezalet, fransa idare ediyor yerine gore.

Mesaj tarihi:
Sürekli net kesiliyor ortalama 15dk - yarım saat arası, cuma gününden arıza kaydı bıraktım tık yok adamlarda

yer Anadolu yakası beylerbeyi, sizde durum nedir?
Mesaj tarihi:
ttnet istanbul-merterde 1-2 aydır döktürüyor. devamlı kesilip duruyor net. son 2 haftadır sapıttı özellikle. arıza kaydı bıraksam hızı düşürmekten başka bi şey yapmayacaklar, onu da biliyorum.
Mesaj tarihi:
Taşınacağım için internet hızınıı düşürttüm. Evdekiler 4mbit interneti napsın diye. Ama hız arttı ? 525 ile fln indiriyordum şimdi 800-900 arası geliyor şimdi lol
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

Taşınacağım için internet hızınıı düşürttüm. Evdekiler 4mbit interneti napsın diye. Ama hız arttı ? 525 ile fln indiriyordum şimdi 800-900 arası geliyor şimdi lol

edit: abi bu ikinci. ne zmaan internet bağlantmla ilgili iyi bir şey söylesem burda internetim kafayı yyiyor. şimdi de sürekli kesilip duruyo ya
Mesaj tarihi:
Beyler benim şöyle bir sorunum var ;
yaklaşık 4-5 gündür internet bi tufahlaştı..chrome kullanıyorum,mesela google a girerken bile 1-2 dk bekleyip öyle giriyor..siteler açılıyor ama bi süre geçmeden siteler kesinlikle açılmıyor..1-2 dakika bekliyor sonra zart diye bağlanıyo bi anda :)scan yaptım ama birşey bulamadım..bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi,sizce sorun ne olabilir?
Mesaj tarihi:
@revenge
proxy vs.degistirdiysen olabilir.dns,proxy ayarlarını bi kontrol et.bu asamalarda sıkıntı yoksa muhtemelen browserdan kaynaklanmıstır ara ara browserlarda kasma oluyor.
  • Yeni Oluştur...