Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 abi evet youtube filan gg saatlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 TTNET'i aradım, 240p bir video bile izleyemiyorum, sizin vereceğiniz hizmeti diye başladım konuşmaya. Çalışma varmış. Bitmiyor çalışmalar amk. Seçime kadar böyle yani. 1 hafta ve belki daha fazla bu rezaleti çekmeye devam edeceğiz. ABV hepsinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 YAVAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 YouTube şu an leş. 144p'de bile ilerleyemiyoruz. Üstüne az önce TTNet'ten adil kullanım kotasını aştınız uyarısı da geldi, oh be. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 İnterneti komple mi kapadılar çalışmıyor hiç bişey connected diyor modem ama bir tek facebook açılıyor gerisi gg 3g den yazıyorum bunu da tel ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 scorch said: İnterneti komple mi kapadılar çalışmıyor hiç bişey connected diyor modem ama bir tek facebook açılıyor gerisi gg 3g den yazıyorum bunu da tel ile ben facebook'a da giremiyordum 2 dk once.. telefondan once pati'ye sonra sozluk'e baktim.. olay suymus megersem: https://eksisozluk.com/22-mart-google-dnse-erisimin-engellenmesi--4298354 yakinda interneti de keser bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 yok dnsleri yazınca direk iptal oluyor internet. siliyorum modemdeki dnsleri hop düzeliyor internet. şaka gibi adamlar mac adresi gibi kendi dnsleri dışındaki dnsleri kapattı herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Oha Google DNS'lerine de engel koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 opendns de girmiyo artık sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 opendns çalışıyor bende.. şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 L3 DNS'lerini kullanıyorum ben normalde, onunla girebiliyorum sağa sola. Ama Steam hem DNS'le hem DNS'siz açılmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 ~ bende comodo yu öneririm. youtube da düzeldi buna geçince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Kojiroh said: Ama Steam hem DNS'le hem DNS'siz açılmıyo. aklım çıktı yeminlen. neyse çalışıyormuş bende steam.. http://odatv.com/images/resimler/bjutppvimaafqcj_jpg_large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 modemi resetleyip windowsa fix network problem diyince normale döndü internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Abi yok, dünden beri Steam'i açabilmek için acı çekiyorum, hala değişmemiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 şu an steamdeyim ben girdim google dns di sanırım benim, ! işareti de gitti bağlantı üstündeki, sitelerde açılıyor normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 ya belki saçmalama diyceksiniz ama :D böyle dns leri paylaşmasak onlarıda listeye alıp banlamasaınlar yakında ? yoksa bilmedikleri dns değilmidir bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 steame girerken ayarları configure ediyom dedi ve email vertify istedi hiç yapmadığı şekilde. ulan bu herifin zikinin derdine benim steam hesabıma bişey olursaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 kablonet öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ^bunun için gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Yurtdışı berbat durumda bende şu anda :S yurt içide sürünüyor.. (kablonet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 ttnet dahil yurtdışı problemine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 aradım şimdi sinyal problemim varmış servis göndereceklermiş.. Tamda bu günü buldu lanet olasıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 67 sayfa mesaj atmışsınız. Bi reset atmak aklınıza gelmedi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 dayıyosunuz vpn proxy dns ne varsa sonra net yavaş girmeyin kardeşim mynet okey e girin baya hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar