arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 uydunet pingler yine GG http://i.imgur.com/5SeGKiB.jpg uzun suredir haftanin uc aksami bu sekilde. simdi aradim 10 sene oncesinin askerlik subesi gibi sistemimiz calismiyor hicbir islem yapamiyorum diyorlar. ortalama iki arayistan birinde bu cevapla karsilasiyorum. uydunetten uzak durun. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 şu wannacry mıdır nedir onu yedilerse bi yerlerden sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 bi pc'ye bi modeme restart çaktım, dns'leri otomatiğe aldım. bunlar mı etkili oldu yoksa kendiliğinden mi düzeldi bilmiyorum ama twitch akıyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 bence bunlar ne zaman yogunluktan baglanti sorunlari olsa sistemimiz bozuk diyip cikiyorlar isin icinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 arcane said: uydunet pingler yine GG http://i.imgur.com/5SeGKiB.jpg uzun suredir haftanin uc aksami bu sekilde. simdi aradim 10 sene oncesinin askerlik subesi gibi sistemimiz calismiyor hicbir islem yapamiyorum diyorlar. ortalama iki arayistan birinde bu cevapla karsilasiyorum. uydunetten uzak durun. (td) şu an nasıl? benim ortalama 62 şu anda. semtten semte de değişiyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 uydunet su an olu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 23:45 gibi dustu tekrar. paso boyle oluyor ama gina geldi. bariz sorunlu adamlarin verdigi internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 uydunette upload ölüyor sanırım, milletin yaptıklarını görüp ben kendim hareket edemiyorum heaue. Amma saçma ya, sonrada düzelmiyor tekrar oyunu başlatmak gerekiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Bu kabloda donma sorunu olan başka biri var mı? sırf wow da değil , hots da falanda bağlantı kısa süre donup geri geliyor, feci sinir bozucu tam kavga ortasında saçma sapan duruyorum hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 bütün media kanalları kötü ya bu kota olayından sonra sizde de hissediliyor mu yoksa bana özel bir durum mu? aktif 5-6mb dl edebiliyorum. youtube/twitch/vimeo gibi media/streaming sitelerinde performans kötü. 1080 yayın izleyemiyorum. 720 e çeksem bile sanki bağlantı düşüp yeniden bağlanıyor gibi rubberband veya kesilmeler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 yine lagli bir aksamda sizlerleyiz sevgili uydunetciler. bu aksamin bahanesi > "windows 10 mu kullaniyorsunuz? ondan oluyordur" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 abi wow donuyor ya, herşey çalışıyor wow donuyor, hatta millet hareket ediyor ben skill kullanamıyorum upload mı ölüyor nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 arcane said: yine lagli bir aksamda sizlerleyiz sevgili uydunetciler. bu aksamin bahanesi > "windows 10 mu kullaniyorsunuz? ondan oluyordur" önceki sayfada verdiğin ip 70 ms benim şu anda. ney serverı o? bölgeden bölgeye net farkediyor demek ki bu olay ya. 4-5 ay önce kadıköyde baya şikayet vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 blizz hots. su an tracert atinca acibadem'de (ankaraymis bu) 400'e firliyor ping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 dün hots da da donuyordum. Sırf blizzard ın serverlarında mı oluyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 arcane said: uydunet pingler yine GG http://i.imgur.com/5SeGKiB.jpg uzun suredir haftanin uc aksami bu sekilde. simdi aradim 10 sene oncesinin askerlik subesi gibi sistemimiz calismiyor hicbir islem yapamiyorum diyorlar. ortalama iki arayistan birinde bu cevapla karsilasiyorum. uydunetten uzak durun. (td) şunun aynısını banada dediler ya sistemimiz çalışmıyor daha sonra arar mısınız diye, ne oluyor bunlara ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 darksun ben senin sinyallerini kontrol ettim abi. normal gozukuyor. sorun oynadigin oyundadir veya win 10 varsa ondadir. benim kontrolum o call centerdakilerin kontrolu kadar legit. halt etmisler. bu arada farkli tarihlerde 4 kez ip degisimi istedim ve 4. kez degistirmediler. onu da ayri tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Nasil kontrol ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 https://forum.paticik.com/read.php?2,3118226 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Anam oltaya gelmisim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 vay kefal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 arcane said: darksun ben senin sinyallerini kontrol ettim abi. normal gozukuyor. sorun oynadigin oyundadir veya win 10 varsa ondadir. benim kontrolum o call centerdakilerin kontrolu kadar legit. halt etmisler. bu arada farkli tarihlerde 4 kez ip degisimi istedim ve 4. kez degistirmediler. onu da ayri tebrik ediyorum. Bu ne ya? http://beta.speedtest.net/result/6308078570 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 lanet girsin twitchte 720p bile izlenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar