fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 abi saçma sapan takılıyo. bişeye basılmıyo, bazen hiç girmiyo 2 3 kere yenileyince giriyo filan. format atıp ramlari kıçıma sokucam en sonunda o olacak
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 benjani said: Saldırı başladı beyler https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/223915_243538075761904_1134790904_n.jpg
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 fede said: abi saçma sapan takılıyo. bişeye basılmıyo, bazen hiç girmiyo 2 3 kere yenileyince giriyo filan. format atıp ramlari kıçıma sokucam en sonunda o olacak sorun adblocktan kaynaklanıyormuş ama çözümü bulamadım sdflkjs
deady Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 fede said: fede said: abi saçma sapan takılıyo. bişeye basılmıyo, bazen hiç girmiyo 2 3 kere yenileyince giriyo filan. format atıp ramlari kıçıma sokucam en sonunda o olacak sorun adblocktan kaynaklanıyormuş ama çözümü bulamadım sdflkjs Aynı sorun bendede var iki gün önceye kadar takıla takıla girebiliyodum şimdi şifre ekranını geçemiyorum
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 yau bırakın artıkh ilerleyin tweeter e gecin napcanız FB de ergen misiniz ?
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 facebook u 2007 de mi ne kullanmıştım arayüzü şimdiki gibi değildi değiştirmişler. iş amaçlı arkadaş edindiğim potansiyel müşterilerimi kimsenin görmesini istemiyorum, nasıl yaparım bunu ayarlarda bulamadım gizliliğe baktım orada da bulamadım. Müşteri olacak birini buluyorum, konuşuyorum falan pat benim listeden başkasıda eklemiş adamı çakallar ya.
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 neyse halletim,her bölümün kendi ayar yeri varmış.
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 abi inanmıyorum ya, çok önce atmam gereken mesajı bin bir tereddüt ile dün gece attım. cevap gelmedi bu gün de mesajlara giriyorum "Sorry, messages are temporarily unavailable. Please try again later." diyor. vay arkadaş. açıldığından beri zilyon gündür %100 verimle öküz gibi çalıştın takılacak günü mü buldun ya. edit hayat memat meselesi değil de önemliydi yani benim için. derken şöyle birşey buldum bu ne lan. https://chrome.google.com/webstore/detail/gfjpoahaombpolfifdahikhbdnjjeifk/related?hl=en-US
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 chrome kullanıcıları facebook arayüzünüz birbirine girdi mi? firefoxte sorun yok ama chromeda açınca sıkıntı var.
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 NolaxThensbane said: chrome kullanıcıları facebook arayüzünüz birbirine girdi mi? firefoxte sorun yok ama chromeda açınca sıkıntı var. arkadaşımda benzer bi sorun var, yukardaki bar kayboluyor sayfayı yenileyince tekrar gözüküyor filan garip
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 telefonda oluyor ama pc de sorun yok
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 NolaxThensbane said: chrome kullanıcıları facebook arayüzünüz birbirine girdi mi? firefoxte sorun yok ama chromeda açınca sıkıntı var. ctrl+f5ledin mi
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 yaa offf şimdi sorun şu ben bir şeyler paylaştım duvarda ürün resmi koydum. müşterilerim beğenmiş eyvallah siparişte vermişler ama adamların beğenilerini herkes görüyor benim piyasada çakal dolu salça olurlar. Nasıl yaparımda bu paylaşımlarımı beğenenleri sadece ben görür hale getiririm ?
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylasırken sadece musterilerine paylasmayı deneyebilirsin. Yapabilirsin bunu.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 PrudenT said: chrome'da ctrl f5 mi var zaten evet?
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 kozalak said: Paylasırken sadece musterilerine paylasmayı deneyebilirsin. Yapabilirsin bunu. Müşterileri harasslamak istemiyorum. Kendi duvarıma koyuyorum ihtiyacı olan zaten bana dönüyor.
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 abi sen kendi duvarında paylaşırken adamların newsfeed de görünür ki onlar. paylaştığın şeyin privacy ayarını değiştireceksin. ben mi yanlış anlıyorum acaba :S
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaştığım şeyi herkes görsün zaten ama paylaştığım şeye yorum yapanlar oluyor 2000 tane gönder 3000 tane alırım diye işte bunu sadece ben göreyim istiyorum yoksa diğer çakallar benim müşterilere musallat oluyor.
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 CthuLhu said: PrudenT said: chrome'da ctrl f5 mi var zaten evet? ctrl'siz f5?
Öne çıkan mesajlar