Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi saçma sapan takılıyo. bişeye basılmıyo, bazen hiç girmiyo 2 3 kere yenileyince giriyo filan. format atıp ramlari kıçıma sokucam en sonunda o olacak
Mesaj tarihi:
fede said:

abi saçma sapan takılıyo. bişeye basılmıyo, bazen hiç girmiyo 2 3 kere yenileyince giriyo filan. format atıp ramlari kıçıma sokucam en sonunda o olacak

sorun adblocktan kaynaklanıyormuş ama çözümü bulamadım sdflkjs
Mesaj tarihi:
fede said:

fede said:

sorun adblocktan kaynaklanıyormuş ama çözümü bulamadım sdflkjs

Aynı sorun bendede var iki gün önceye kadar takıla takıla girebiliyodum şimdi şifre ekranını geçemiyorum
Mesaj tarihi:
facebook u 2007 de mi ne kullanmıştım arayüzü şimdiki gibi değildi değiştirmişler. iş amaçlı arkadaş edindiğim potansiyel müşterilerimi kimsenin görmesini istemiyorum, nasıl yaparım bunu ayarlarda bulamadım gizliliğe baktım orada da bulamadım.

Müşteri olacak birini buluyorum, konuşuyorum falan pat benim listeden başkasıda eklemiş adamı çakallar ya.
Mesaj tarihi:
abi inanmıyorum ya, çok önce atmam gereken mesajı bin bir tereddüt ile dün gece attım. cevap gelmedi bu gün de mesajlara giriyorum "Sorry, messages are temporarily unavailable. Please try again later." diyor.

vay arkadaş. açıldığından beri zilyon gündür %100 verimle öküz gibi çalıştın takılacak günü mü buldun ya.

edit hayat memat meselesi değil de önemliydi yani benim için. derken şöyle birşey buldum bu ne lan.

https://chrome.google.com/webstore/detail/gfjpoahaombpolfifdahikhbdnjjeifk/related?hl=en-US
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

chrome kullanıcıları facebook arayüzünüz birbirine girdi mi?

firefoxte sorun yok ama chromeda açınca sıkıntı var.

arkadaşımda benzer bi sorun var, yukardaki bar kayboluyor sayfayı yenileyince tekrar gözüküyor filan garip
Mesaj tarihi:
yaa offf şimdi sorun şu ben bir şeyler paylaştım duvarda ürün resmi koydum. müşterilerim beğenmiş eyvallah siparişte vermişler ama adamların beğenilerini herkes görüyor benim piyasada çakal dolu salça olurlar. Nasıl yaparımda bu paylaşımlarımı beğenenleri sadece ben görür hale getiririm ?
Mesaj tarihi:
kozalak said:

Paylasırken sadece musterilerine paylasmayı deneyebilirsin. Yapabilirsin bunu.

Müşterileri harasslamak istemiyorum. Kendi duvarıma koyuyorum ihtiyacı olan zaten bana dönüyor.
Mesaj tarihi:
abi sen kendi duvarında paylaşırken adamların newsfeed de görünür ki onlar. paylaştığın şeyin privacy ayarını değiştireceksin. ben mi yanlış anlıyorum acaba :S
Mesaj tarihi:
Paylaştığım şeyi herkes görsün zaten ama paylaştığım şeye yorum yapanlar oluyor 2000 tane gönder 3000 tane alırım diye işte bunu sadece ben göreyim istiyorum yoksa diğer çakallar benim müşterilere musallat oluyor.
  • Yeni Oluştur...