Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evde yoktum arkadaşlar 5-6 kişi özelden yazmış hepinize ortak olarak burdan yazayım nasıl kurtulduğumu...
burdanmse yi indirip kurdum programı açtım tarama yaptım düzeldi...

eğer windowsunuz orjinal değil hatası alıyorsanızda
google yazın windows orjinal yapma diye çıkıyor ordan halledin ondan sora kurun mse yi..
Mesaj tarihi:
arkadaş sayısı aniden fırlayan var mı?
540tan 740a falan fırladı. üşenmedim oturdum saydım yine 540 ama sayı yanlış gösteriyor. birkaç kişide daha gördüm 340tan 450ye çıkanlar falan. ne ayak?
Mesaj tarihi:
PrudenT said:

arkadaş sayısı aniden fırlayan var mı?
540tan 740a falan fırladı. üşenmedim oturdum saydım yine 540 ama sayı yanlış gösteriyor. birkaç kişide daha gördüm 340tan 450ye çıkanlar falan. ne ayak?

benimde baya bi fırladı

şöyle bi baktım listeye hesabını donduranları da görebiliyoruz.tıklayınca hesap dondurulmuş diyor
Mesaj tarihi:
benim de artmış 80-90 kişi
kafayı yiyodum 1-2 saat önce
pati'ye de yazacaktım da
dedim bunu fark edecek kadar boş olduğumu başkalarına çaktırmayayım sdfg

neyse ehm
nası görüyoz la donduranları
ne çok insan varmış öyleyse donduran
Mesaj tarihi:
şimdi iş gereği bu zımbırtıyı kullanmam gerekiyorda kendi duvarımda sadece benim paylaşımlarımın gözükmesini istiyorum nasıl yapıcam. Benim duvarıma bakan sadece benim paylaşımlarımı görecek yani tabii bende
Mesaj tarihi:
Masakari said:

şimdi iş gereği bu zımbırtıyı kullanmam gerekiyorda kendi duvarımda sadece benim paylaşımlarımın gözükmesini istiyorum nasıl yapıcam. Benim duvarıma bakan sadece benim paylaşımlarımı görecek yani tabii bende

Privacy Settings > Timeline and Tagging > Edit Settings > Who can post your on timeline > Only Me.
Mesaj tarihi:
Onu yaptım benim istediğim başkalarının paylaşımlarını bende görmeyeyim. Karışıyor sonra ortalık ne zaman ne eklemişim bulamıyorum dakka başı birileri bişeyler paylaşıyor.
Mesaj tarihi:
abi sadece sen kendi duvarına payalşımda bulunabiliyosan başkası nasıl paylaşıyor da sen onu görüyosun? farklı bişeyden bahsediyosun sanki. newsfeed olmasın bahsetttiğin şey. ben anlamadım valla.
  • Yeni Oluştur...