escape Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 İki soru da aynı soru aslında... Chat olayı senin messengerdaki aktifliğin değil, facebooktaki aftifliğini gösteriyor diye biliyorum ben. O yüzden onu kapatamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 öyle rahat olamadığın kız arkadaştan ayrılıyorsun sorun kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 2 hafta filan oldu facebooku kapatalı. İlk başlarda biraz yoksunluk çektim sonra alıştım. Çok zaman harcadığımı düşündüğüm için kapamıştım ama gene zamanımı başka boş şeyler için harcıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 facebook nasıl bir şifreleme kullanıyor? örneğin birisi internet bağlantımızı izliyor, şifremizin encrypted datasını buldu, bunu kırabilir mi veya çok kullanılan şifrelerin encrypted hallerinin olduğu bir listeden karşılaştırarak asd123 tarzı basit şifreleri bulabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Facebook'u amacına uygun kullanırsanız kafanız böyle sorularla karışmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 sorunun cevabı yoksa manasız yoruma gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 oturumu kapatırkne şifreyi değiştir aklı karışsın hackerın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 maxigenous said: sorunun cevabı yoksa manasız yoruma gerek yok bence. Asıl manasız olan senin şu olaya atlayışın. Facebooku adamlar bilmem ne sistemini çözsünler bırakalım da diye yapmıyor Kaç kişi uğraşır şununla, gir çık foto beğen abuk subuk yorumlar yap foto at, bunlar gibi anlamsızca kullananlar yüzünden facebook abuk aubuk bi hal alıyor ve icloud hackleniyor o hackelniyoe bu hackleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 µh said: facebook nasıl bir şifreleme kullanıyor? örneğin birisi internet bağlantımızı izliyor, şifremizin encrypted datasını buldu, bunu kırabilir mi veya çok kullanılan şifrelerin encrypted hallerinin olduğu bir listeden karşılaştırarak asd123 tarzı basit şifreleri bulabilir mi? Bu herif modez yi yapan adam değil mi? Ne kadar da haklıymışım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 hacı sen ne diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Sov yapmaya gerek yok diyorum. Su soruyu turkiye'deki butun forumlara sorsa %90i cevaplayamaz. Yabanci forumlari bilemem. Burasi hic cevaplayamaz. Gizlilikten anlamiyor adamlar burada daha ki normali de bu. Sovmen sevmem sadece o yuzden, yoksa yukarda yazdigim sey baya bi sacma farkindayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 escape said: µh said: facebook nasıl bir şifreleme kullanıyor? örneğin birisi internet bağlantımızı izliyor, şifremizin encrypted datasını buldu, bunu kırabilir mi veya çok kullanılan şifrelerin encrypted hallerinin olduğu bir listeden karşılaştırarak asd123 tarzı basit şifreleri bulabilir mi? Bu herif modez yi yapan adam değil mi? Ne kadar da haklıymışım o zaman. sen genel olarak epey bir haksızsın, üzerine şu an da haksızsın. modez'u yapan uk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 milletin neyi nasıl kullanacağına karar verdiği yetmedi, kalktı abuk subuk dalaşmaya başladı uyaranlara da. Başlık facebook, soru facebookla alakalı gelip şov yapan sensin. Neyi ispatlamaya çalışıyorsan git ayrı bir başlık aç orada anlat derdini. İlgilenmiyoruz senle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 escape ne komikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Orcan dokturmus gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 ahahaha sabah sabah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Hgdhdhsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 escape'den cahillik akmis yine. Network'un izleniyosa Facebook'un kullandigi sifreleme ile alakasi yok abi sifrenin calinabilirliginin, baglantinin SSL ustunden olup olmadigiyla ve SSL'in encryption level'i ile alakasi var. Facebook senden browser yoluyla aldigi sifreyi browser tarafinda encrypt etmiyo yani. Hic bi sistem etmiyo zira saldirgana yol yordam ogretmek oluyo. µh said: facebook nasıl bir şifreleme kullanıyor? örneğin birisi internet bağlantımızı izliyor, şifremizin encrypted datasını buldu, bunu kırabilir mi veya çok kullanılan şifrelerin encrypted hallerinin olduğu bir listeden karşılaştırarak asd123 tarzı basit şifreleri bulabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 ortak ağ kullanıyorsanız zaten ggbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 di said: escape'den cahillik akmis yine. Network'un izleniyosa Facebook'un kullandigi sifreleme ile alakasi yok abi sifrenin calinabilirliginin, baglantinin SSL ustunden olup olmadigiyla ve SSL'in encryption level'i ile alakasi var. Facebook senden browser yoluyla aldigi sifreyi browser tarafinda encrypt etmiyo yani. Hic bi sistem etmiyo zira saldirgana yol yordam ogretmek oluyo. ya ben baya bilgisizim bu konuda o yüzden soruyorum. geçen gün birisi public wireless'ları takip edip milletin şifresini buldugunu söylemişti kütüphane vs. gibi ortamlarda. öyle bir şey mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szopen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 µh said: di said: escape'den cahillik akmis yine. Network'un izleniyosa Facebook'un kullandigi sifreleme ile alakasi yok abi sifrenin calinabilirliginin, baglantinin SSL ustunden olup olmadigiyla ve SSL'in encryption level'i ile alakasi var. Facebook senden browser yoluyla aldigi sifreyi browser tarafinda encrypt etmiyo yani. Hic bi sistem etmiyo zira saldirgana yol yordam ogretmek oluyo. ya ben baya bilgisizim bu konuda o yüzden soruyorum. geçen gün birisi public wireless'ları takip edip milletin şifresini buldugunu söylemişti kütüphane vs. gibi ortamlarda. öyle bir şey mümkün mü? Wireless versiyonu mümkünmü bilmiyorum ama kablo ile bağlanmış local ağlarda, lan poisoning le mümkün üniversitedeyken denemiştim başarılı çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 2dk içinde bulup network'den banlarlar. bu da var: http://en.wikipedia.org/wiki/Man-in-the-middle_attack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=sgeI9_tTWog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 µh said: di said: escape'den cahillik akmis yine. Network'un izleniyosa Facebook'un kullandigi sifreleme ile alakasi yok abi sifrenin calinabilirliginin, baglantinin SSL ustunden olup olmadigiyla ve SSL'in encryption level'i ile alakasi var. Facebook senden browser yoluyla aldigi sifreyi browser tarafinda encrypt etmiyo yani. Hic bi sistem etmiyo zira saldirgana yol yordam ogretmek oluyo. ya ben baya bilgisizim bu konuda o yüzden soruyorum. geçen gün birisi public wireless'ları takip edip milletin şifresini buldugunu söylemişti kütüphane vs. gibi ortamlarda. öyle bir şey mümkün mü? Hepsi mumkun. Hic bisey yapamiyosan gidip ortalik yerde, Starbucks'a falan oturup bi hotspot kuruyosun, adini Free WiFi yapiyosun, baglanan kekolarin sifreleri/cookie'leri falan arakliyosun. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 FACEBOOKTA RESİMLERİ NASI KOPYALIYCAZ SAÇAM SAPAN BİR LİNK VERİYOR FORUM KABULE TMİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar