Ren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Account Settings kısmında oluyor dil, ama baktım mobil olarak yok. belki chromedan falan login olsan?
Ren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 benim de spesifik stalk sorum var. şimdi bir kişinin public fotoğrafları var. ancak etiketlendiği ve public olan her fotoğraf profilinde gözükmüyor. mesela ben bir fotoğraf yüklüyorum. fotoğraf public. abidin diye birini tagliyorum. bunu abidinin arkadaşı olmayan biri abidinin profiline girdiğinde görmesi lazım değil mi ya.
quixef Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Kim neyi görebiliyor filan onları baya spesifik ayarlayabiliyorsun.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Ren said: Account Settings kısmında oluyor dil, ama baktım mobil olarak yok. belki chromedan falan login olsan? Yok normalde ingilizce zaten uygulama türkçe
Ren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 o zaman telefonun ayarlarından ingilizce yap dili. benim ingilizce mesela app şu an.
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 muhtemelen daha önce soran olmuşturda şöyle bir göz gezdirdim bulamadım. bu fotoğrafları nasıl limited profil olarak ayarlayabiliyoruz? albümler oluyor,onları restricted'a alabiliyorum ;fakat genel olarak etiketlendiğim fotoğrafları yapamıyorum bulamadım nerden olacağını.. nasıl oluyor acaba?
Ren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 etiketlendiğin fotoğraflardaki privacy ayarları senin tekelinde değil. sen sadece timeline'ından kaldırabilirsin. ya da tagi kaldırabilirsin. şuraları kurcala belki bişey atlamışımdır https://www.facebook.com/settings?tab=privacy https://www.facebook.com/settings?tab=timeline
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 genel olarak etiketlendiğim fotoğrafları limitli profilin görmesini engelleyemiyorum yani öyle mi? eskiden oluyordu diye biliyorum.
Ren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 https://www.facebook.com/help/267508226592992?sr=14&sid=0ojdjHi6u3Xyb839J burda bahsetmiyor ama restricted'e alınca kişiyi said: As long as XXXX (kişi) is on this list he can't see anything of yours except the posts and profile info you choose to make public. diyor. edit: denedim aynen böyle oluyor. sadece public görüyor kişi. bir de ortak taglendiklerinizi.
Desqpio Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 durup dururken facebook şöyle açılmaya başladı ya, nedeni ne olabilir acaba bunun?
quixef Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Ya tam bir Facebook newb iyim de. Bir gruba üye olduğunuzda o grubun üyeleri veya admini sizin timeline iniza erişim hakkı kazanıyor mu arkadaş gibi, veya yazdıklarınızı görebiliyor mu?
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 hayır. gruba üye olman ekstra bir özellik katmıyor oradaki insanlara ama eğer profil ayarlarında public ise sorduğun şeyler amerikadan corç da görür.
Desqpio Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Desqpio said: durup dururken facebook şöyle açılmaya başladı ya, nedeni ne olabilir acaba bunun? adblock plus'tan imiş bu.
Ren Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 o public olayı nefret birşey ya. arkadaşın mesela önemli bişey yazıyor. yani yorum yazsan iyi olacak ama adamı arayıp bikbikleyecek birşey de değil. bi bakıyorsun privacy şeyine: public. "işte bilmem nereye gidiyordum bi baktım blablabal zor atlattık sdf" "ren: zaaaaaa" sonra biri bi sörçlüyor adımı. çat zaaaa diye yorumum çıkıyor.
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 mokoko said: peki gitmesi için yapabilceğim bişi yok mu? accountunu deactive yaparsan facebook veritabanına işlediğin her bilgi askıya alınıyor. yani yorum vs. facebook kullanıcısı gibi görünüyor isim yazmıyor. diye biliyorum.
quixef Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Sağolun. Ya kabul aldığım okul Facebook grubu kurmuş ta işte offer holders diye, şimdi Facebook a yazdığımız her ehere mehere mesajı adamlara gitmesin derdindeyim. Rahatladım.
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Lan şu burç sayfalarında erkeklerin hatun düşürmek için şekspirden hallice postlarını okumak süper zevkli. Hatunların standart zaten said: ßir asLanı sew yeter canını ßiLe sewe sewe werir. Sewqi oLsun qerisi teferruattır asLan için. https://www.facebook.com/groups/6338741815/?fref=ts
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 facebooktan video paylaşınca , videonun penceresi çıkmıyor , sadece yazı olarak gözüküyor. chrome kullanıyorum. nasıl çözülür bu sorun.
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 selam, benim 2 tane facebook hesabım var. birine sorunsuz şekilde giriyorum. diğerine mailimi şifremi yazıyorum, bembeyaz bir sayfa çıkıyor. adres "www.facebook.com/login.php?login_attempt=1" ama ekran dediğim gibi bembeyaz, uyarı vs. hiçbirşey yok. neden böyle oluyor?
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 feykine geçerken cookileri silmen gerekiyo. yoksa ban yersin(en azından patide öyle)
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 feyklerimizi ekliyelim feyk team kuralım
Öne çıkan mesajlar