Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu chat listesindeki kişilerin en fazla konuştuğundan en az konuştuğuna dizilmesi ne saçma bişi yahu. yok heralde di mi bunu alfabetik hale getirme tekrardan?

edit: ha bi de doğum gününde hediye olarak xxx hediye (starbucks gift card vs.) yollamak ister misiniz gibi saçma bişi geliyo. bence facebook'u batırıcak bu tarz uygulamalar. uyuyan milleti uyandıracaklar, bi tepki doğacak "hani lan bedavaydı" diye, sonra facebook gg..
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
feysbuktaki en iyi oyun sanırım

https://apps.facebook.com/vectorthegame/?fb_source=feed_playing&fb_action_ids=10201297430939823&fb_action_types=games.plays&action_object_map=%7B%2210201297430939823%22%3A10151180640667846%7D&action_type_map=%7B%2210201297430939823%22%3A%22games.plays%22%7D&action_ref_map=
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Facebookta birsürü arkadaş isteği gözüktü ama tıkladığımda gitmişti. 3-4 arkadaşımda daha olmuş aynı şey, istekleri duranlar var benim gibi kaybolanlar var. Fişlendik mi ne oldu, insan paranoyak oluyor :D

Sizde de aynı şeyi yaşayan var mı diye merak ettim :)
Mesaj tarihi:
Komodo said:

Facebookta birsürü arkadaş isteği gözüktü ama tıkladığımda gitmişti. 3-4 arkadaşımda daha olmuş aynı şey, istekleri duranlar var benim gibi kaybolanlar var. Fişlendik mi ne oldu, insan paranoyak oluyor :D

Sizde de aynı şeyi yaşayan var mı diye merak ettim :)

Bende bazen bir bildirim gösteriyor tıklayınca gidiyor.
Mesaj tarihi:
yahu takip ettigimiz sayfalar baska gruplar tarafından bir post'ta tag'lendiginde bizim news feed'de cıkıyor. bunu engellemenin bir yolu yok mu? sadece takip ettigim grubun paylastıgı seyler olsun istiyorum. onu tagleyenlerin postlarını gormek istemiyorum.
Mesaj tarihi:
inyormaynd said:

Gruba üyeysek de başkalarının yazılarını görüyoruz arkadaşımız olmasa bile onu da nasıl kapatıyoruz ?

cep telefonunda bulamadım ama web üzerinden girdiğinde hide story diyorsun, onu yapınca seçenek çıkıyor zaten hide all stories gibi bişe. o şekilde kurtulabiliyon.
  • Yeni Oluştur...