Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 blocklasana application'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 engelledim şimdi. misyoner gibi görüyorum bunları candy crush oynatıp tarikatlarına sokuyorlar milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ben de geçen gün derste sıkılınca telefona yükledim ama baya dandirik bi oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 şu chat listesindeki kişilerin en fazla konuştuğundan en az konuştuğuna dizilmesi ne saçma bişi yahu. yok heralde di mi bunu alfabetik hale getirme tekrardan? edit: ha bi de doğum gününde hediye olarak xxx hediye (starbucks gift card vs.) yollamak ister misiniz gibi saçma bişi geliyo. bence facebook'u batırıcak bu tarz uygulamalar. uyuyan milleti uyandıracaklar, bi tepki doğacak "hani lan bedavaydı" diye, sonra facebook gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Facebook ne abi işsiz misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ben işsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 işlerimi facebook üzerinden promote edip hayvan gibi networking yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 feysbuktaki en iyi oyun sanırım https://apps.facebook.com/vectorthegame/?fb_source=feed_playing&fb_action_ids=10201297430939823&fb_action_types=games.plays&action_object_map=%7B%2210201297430939823%22%3A10151180640667846%7D&action_type_map=%7B%2210201297430939823%22%3A%22games.plays%22%7D&action_ref_map= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 telefonda oynuyorum onu çok başarılı bir oyun o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bende telefonda her oyun gibi yeterince oynayıp silmiştim, fezbukta görünce şaşırdım. aynen katılıyorum çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Facebookta birsürü arkadaş isteği gözüktü ama tıkladığımda gitmişti. 3-4 arkadaşımda daha olmuş aynı şey, istekleri duranlar var benim gibi kaybolanlar var. Fişlendik mi ne oldu, insan paranoyak oluyor :D Sizde de aynı şeyi yaşayan var mı diye merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Komodo said: Facebookta birsürü arkadaş isteği gözüktü ama tıkladığımda gitmişti. 3-4 arkadaşımda daha olmuş aynı şey, istekleri duranlar var benim gibi kaybolanlar var. Fişlendik mi ne oldu, insan paranoyak oluyor :D Sizde de aynı şeyi yaşayan var mı diye merak ettim :) Bende bazen bir bildirim gösteriyor tıklayınca gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 avukatlar konusunda yanlis bilgi veriyor paticik. iste gercekler https://pbs.twimg.com/media/BMezG2FCYAE2QpO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 eskiden x kişisi beni böyle görüyor diye bir özellik vardı. aradım aradım bulamadım, nerdedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 profil sayfanda activity log'un (hareketler dökümü??) hemen sağında bi ayar simgesi var orda duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 newsfeed kayboldu, sadece yandaki chat menüsünü açınca orda çıkıyo nasıl düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Hastag uygulamasına geçti Facebook haberiniz olsun.... #direngezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 bir poster yükliycem ama cok düşüyor kalitesi ne kadar kcültsemde. 10k bye fln indirdim pc de düzgün ama facebookta leş oluyor napmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 foto yüklerken seçenek var high quality diye. onu yaptın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 feyste bi sorun olmuş kişisel bilgilerimizi falan calmıslar, bi mail gelmiş sizede geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 https://www.facebook.com/PaticikForumlari Ahahah ulan ya, bu profil resmini ben yapmıştım hey gidi zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 yahu takip ettigimiz sayfalar baska gruplar tarafından bir post'ta tag'lendiginde bizim news feed'de cıkıyor. bunu engellemenin bir yolu yok mu? sadece takip ettigim grubun paylastıgı seyler olsun istiyorum. onu tagleyenlerin postlarını gormek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Gruba üyeysek de başkalarının yazılarını görüyoruz arkadaşımız olmasa bile onu da nasıl kapatıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 fotoğraflara girilince artık albümler falan diye ayrılmıyor nasıl bakıcaz lan albümlere falan sadece etiketlenenler çıkıyor kendi albümlerimi bile göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 inyormaynd said: Gruba üyeysek de başkalarının yazılarını görüyoruz arkadaşımız olmasa bile onu da nasıl kapatıyoruz ? cep telefonunda bulamadım ama web üzerinden girdiğinde hide story diyorsun, onu yapınca seçenek çıkıyor zaten hide all stories gibi bişe. o şekilde kurtulabiliyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar