Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bu facebook yine değişmiş profil kısmına izlediğin film okudugun kitap eklenmiş ya benim okudugum kitaplar hiç yok burda yazıyom yazıyom bulamıyor nasıl eklicem ben biliyormusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 birine arkadaşlık talebi gönderdim. bu kişi facebook hesabını dondurup geri aktif ettiğinde bu arkadaşlık talebi hala görünür mü? ben profiline girdiğimde talep gönderilmiş duruyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 seviyosan git konuş abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bu facebook ta "profilime kim bakıyor" tarzı fasiliteler efektif bi şekilde çalışıyo mu yoksa kandırmaca mı? kendime istemiyorum ama bunu kullanan yada beğenen stalk ladığım bi hatun var. günde 2-3 kere profiline girip bakıyorum falan. eğer çalışıyosa facebook u kapatıp bu diyarlardan gitmem lazım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Denedim %1oo ÇaLışıyoR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 çalışmıyor çalıştığını sanıp o uygulamaları kuranlar da genelde aptal insanlar oluyor boşver derim o kızı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 diaboliq said: bu facebook ta "profilime kim bakıyor" tarzı fasiliteler efektif bi şekilde çalışıyo mu yoksa kandırmaca mı? kendime istemiyorum ama bunu kullanan yada beğenen stalk ladığım bi hatun var. günde 2-3 kere profiline girip bakıyorum falan. eğer çalışıyosa facebook u kapatıp bu diyarlardan gitmem lazım çünkü. Lapin avlamak için öyle şeyler .. ama emin ol facebook da öyle bi özellik var ve henüz aktif etmediler olmama ihtimali yok yani bence bi gün bi koyarlar liste elinde herkezin,pek yapcaklarını sanmıyorum gerçi .. Kimi aratmısın onu koydular mesala listesi cıkıyor .. bi günde kimler seni ne kadar aratmışı eklerler olur biter önleminizi alın bence .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 öyle bir şey koyarlarsa fb diye bir şey kalmaz rahat olun zukrberg böle şeylere önem verir, eski stalkçıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 privacy hede hödö devreye girer orada diye düşünüyorum. gerçi linkedin de bu özellik mevcut, profiline bakanları görme imkanı sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 yav biri allah rızası için desin, bu fotografın albumünü nasıl deiştireblrm. diger albümde olsun istiyorum edit den falan olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bildiğim kadarıyla öyle bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Edit album tuşu vardı önceden onun içinde vardı o ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=118540821681117&set=vb.126696876138&type=2&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 lovecraft0Z said: yav biri allah rızası için desin, bu fotografın albumünü nasıl deiştireblrm. diger albümde olsun istiyorum edit den falan olmuyo evet dediğim gibi. adım adım şöyle yapıyorsun. profil -> fotolar -> albümler(sol üstte) -> fotonun olduğu albüm -> edit(sağ üstte)-> taşıyacağın fotonun üstüne gel sağ üstte select an option çıkıyor. ordan da move to other album. Seele said: https://www.facebook.com/photo.php?v=118540821681117&set=vb.126696876138&type=2&theater facebook ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 oha ben aradım aradım bulamdım geçenlerde. sinir etmişti. çok sağol Cthulhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 haber bandı hedesi uçtu yahu benden. iki gün önce kapamıştım öyle, şimdi tekrar şey ettiremiyorum. normalde soru işaretlerinin olduğu yerde bi çizgi olması gerekiyor açmak için o da yok. anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 neyse birinin doğum günüymüş de bugün, belirince sağda bu hede de çıktı üstünde, bastım açıldı. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 bi grup açıp o gruba insanları dahil edip gizlilik ayarları ayarlanabiliyo mu? ailemi tek bi gruba alıp 1 2 permssion vermek istiyorum. kendi saçma paylaşımlarından da baydım yok teyze yok amca o bu şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 evet, ben bayadır kullanıyorum o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 o grubu engelliye biliyormusun peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 PrudenT said: evet, ben bayadır kullanıyorum o şekilde anlat feyzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Llama said: o grubu engelliye biliyormusun peki ? tamamen hiçbi şey görmesin istiyorsan restricted grubu var zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 yok işte onu istemiyorum hani bu paylaşımı görmesin misal sanırsam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 var, gruba alıyorsun paylaşırken şunlar bunlar görmesin diye ister topluca ister tek tek ayarlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 facebook a geri döndüm 1-2 hafta önce aynen şu durumdayım http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a8LPQ21_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar