Vendy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Arkadaş olmayan birine yollanan mesajın inboxa düşmesi ne yapmak gerekiyor? Para ile olacaksa da nerden yapılıyor ödeme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Sadece arkadaşlarımla paylaştığım bir şeye arkadaşım olmayan birinden (arkadaşımın arkadaşı) nasıl 'like' geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Vendy said: Arkadaş olmayan birine yollanan mesajın inboxa düşmesi ne yapmak gerekiyor? Para ile olacaksa da nerden yapılıyor ödeme? once arkadasin olmayan kisinin ozel mesaj izni vermis olmasi gerek. Sonra ona mesaj atmaya calisirken secenek cikmasi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 xaty said: Sadece arkadaşlarımla paylaştığım bir şeye arkadaşım olmayan birinden (arkadaşımın arkadaşı) nasıl 'like' geliyor? senin arkadasin o paylasima yorum yazdiginda ya da begendiginde profilinde paylasmis oluyor kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 öyle olduğunu düşünmüyorum ama zaten o ortak arkadaşlarımız resimle ilgili hiç birşey yapmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 sapığınmış demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 "Cin Ruhi" said: Vendy said: Arkadaş olmayan birine yollanan mesajın inboxa düşmesi ne yapmak gerekiyor? Para ile olacaksa da nerden yapılıyor ödeme? once arkadasin olmayan kisinin ozel mesaj izni vermis olmasi gerek. Sonra ona mesaj atmaya calisirken secenek cikmasi gerek. Özel mesaj atabildim ama "other" kısmına düştü, mesajı atmadan öncede herhangi bir uyarı çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 o zaman eski bir arkadasin ismini degistirmis olama mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Eski arkadaşım, arkadaşlıktan çıkarmıştım önceden. Şimdi ulaşmam gerekiyor. Tek yol facebook mesaj =) Böyle bir durumda inboxamı düşüyor yoksa? Eklemek istemiyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 pardon xaty icin soylemistim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 biri şunu açıklasın yaw: domates çorbası yapayım dedim. googledan bi tarif baktım. sonra bir baktım facebooktan o siteyi beğenmişim yemek tarifleri.com falan diye. millet duvarıma yazmış dalga geçmiş. nasıl olur lan? beğenmedim direk tarifi okudum çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 hadi ateyizler bunu da aciklayin :) butun applari kaldir platformu kapa. kesin cozum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Vendy said: Arkadaş olmayan birine yollanan mesajın inboxa düşmesi ne yapmak gerekiyor? Para ile olacaksa da nerden yapılıyor ödeme? paralı sistem gelecek ama henüz başlanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Black-ice said: biri şunu açıklasın yaw: domates çorbası yapayım dedim. googledan bi tarif baktım. sonra bir baktım facebooktan o siteyi beğenmişim yemek tarifleri.com falan diye. millet duvarıma yazmış dalga geçmiş. nasıl olur lan? beğenmedim direk tarifi okudum çıktım. backgrounda direk like linki falan koyuyorlar. sen de sayfayı okurken farkında olmadan tıklıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 "Cin Ruhi" said: delete all activity diye bir seçenek göremedim maalesef. kendi timeline'ıma girdiğimde activity'nin yanındaki 'Edit or remove'a tıklıyorum. 'Hidden Activity...' diye bişey çıkıyor ama tıkladığımda sadece 'You have not hidden anything.' diye bir kutucuk çıkıyor. kontrol edilemiyor yani activity'ler. Sanıyorum hala yapım aşamasında. Aksini bilen varsa paylaşsın lütfen.. delete diyeceksin önce sonra soracak hepsini sileyim mi diye. sslerle vereyim http://b1301.hizliresim.com/15/7/hqwvf.jpg http://b1301.hizliresim.com/15/7/hqwvm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 "Cin Ruhi" said: o zaman eski bir arkadasin ismini degistirmis olama mi? öyle olsa ismine tıklayınca görürüm arkadaşım olduğunu. sadece ortak arkadaşlarımızı görüyorum. ortak arkadaşlarımızın da onun beğendiği resimlerle hiç bir alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Başka ortak arkadaşım da varmış o kişiyle, arkadaş listelemesi kapalı olduğu için gözükmüyormuş.. Çözüldü olay. Bi de zaten tanıdığım biriymiş, ayıp oldu biraz kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 CthuLhu said: "Cin Ruhi" said: delete all activity diye bir seçenek göremedim maalesef. kendi timeline'ıma girdiğimde activity'nin yanındaki 'Edit or remove'a tıklıyorum. 'Hidden Activity...' diye bişey çıkıyor ama tıkladığımda sadece 'You have not hidden anything.' diye bir kutucuk çıkıyor. kontrol edilemiyor yani activity'ler. Sanıyorum hala yapım aşamasında. Aksini bilen varsa paylaşsın lütfen.. delete diyeceksin önce sonra soracak hepsini sileyim mi diye. sslerle vereyim http://b1301.hizliresim.com/15/7/hqwvf.jpg http://b1301.hizliresim.com/15/7/hqwvm.jpg like ve comment icin de aynisinin olduguna emin misin? profilimdeki activity log'a girdigimde like icin sadece unlike, comment icin sadece delete cikiyor. ve bildigin sadece siliyim mi diye soruyor.. acaba diyorum profilim daha update edilmemis mi? bazi ozellikler sirayla geliyor ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 atılan mesajları yok edebiliyo muyuz iki taraftan da sonsuza kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 hayır, yok edince beş günlük bi aradan sonra başka birinin inbox'ında tekrar beliriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 varolan mesaj yokolmaz, yoktan mesaj varolmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bir mesaj yokoluyorsa zaten hiç varolmamış demektir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ciddi olun 2 dakika sonra cıvıtın tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 iki dakika geçmiş ama... sdfs sen de sileceksin o da silecek işte böyle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 abi ortak conversation şeklinde işte bütün mesajlaşmalar, ben silcem ve evrenden yok olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar