ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 mobilde çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 vay babayın kemüğüne. facebook yok lan, psikiyatrik ilaç kullanımı tavan yapar 1 hafta gelmezse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 who cares? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=qpNNa_Mokok Noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 "yemek yedimmmmmmmmmm" diye status paylaşıp 1241454322421 beğeni alan ve bunla günlük ego tatminini yaşayan hatunlar care edebilir mesela. olm 1 hafta olmasın, sonrasındaki geleceklerden korkun. marduk'tan daha korkunç. günde üç tane erkeklerin anlamayacağı ama kadınların anlayacağı renk paylaşımı, meyve paylaşımı fln.. MY BODY IS NOT READY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bişi olmaz lan. abartmayın. önemli olan şey önce gmail şimdi de facebook.. bi ortak darbe mi var? haberi ilk verickeleri merak ediyordum http://venturebeat.com/2012/12/10/facebook-is-down/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 peki bu haberi verseler de nereden paylaşacaz dasaaa ha neredennn?!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 dns problem.. http://news.ycombinator.com/item?id=4901965 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 calimero said: peki bu haberi verseler de nereden paylaşacaz dasaaa ha neredennn?!!! ben şişeye koyup milletin poposuna sokuyorum. koşarak kaçıyorlar. 3ile8 saat arası düşürecekler orada bulan mesajı okuyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 sunucuda problem olmuş, item res gelebilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 yuoo, yok hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bölece şunu görmüş olduk ki nette sitelerin bu gibi olaylara tepki verme süreleri 30dakika civarında. büyük networklere bugün hem gmail hem de bunun haberinin düşmesi 30dk sürdü ortalama. facebooktan açıklama yok tabii sdfsdf kasarsanız giriliyor elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 kasma değil normal açık bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 abi giremiyorsanız zaten diğer kısımlarına girin. doğrudan facebook diye girmeyin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bi gel git mi oldu ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 review olayı güzelmiş yıllık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 yattara olmuş sanki şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Account'ım kitlendi ya. Açamıyorum ne yapmam gerek? bu taglenen kişileri falna sordu cevapladım code yolladık diyor telefona ama telefona bişey gelmiyor. Sanırım numara 90532 olarak gözüktüğü için başına + koymadığı için mi gelmiyor anlamadım. aksi halde driver license falan scan edip göndermem gerekiyormuş kim uğraşır lan onunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 neyse buldum mailde daha önce bir yere göndermişim onu gönderdim şimdi bekliyorum :( ya bu adamların customer service falan filanı yok mu? Onay kodu falan gelmiyor nette de doğru düzgün bi çözüm yok nasıl oluyor bu işler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 mşglsnz snrm ii eglnclr :/ neyse düzelttim başka hesap açıp aynı numarayı kaydedince, asıl hesaptaki numarayı sildi sonra oradan tekrar ekleyince give call seçeneği çıktı abi konuştu verdi sağolsun codeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Lütfen biraz zaman ayırarak, paylaşımlarını kimlerin görebildiğini gözden geçir Yılın sonuna geldiğimiz bu günlerde, etiketlendiğin fotoğraflar ve zaman tünelinde gizlediğin gönderiler gibi şeyleri kimlerin görebildiğini gözden geçirmeni hatırlatmak istedik. Başlamana yardımcı olmak için her sayfaya yeni bir Gizlilik Kısayolları aracı ekledik. Face stalkerlerin ensesinde sadlkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ahahahah bana da geldi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/526059_10151146748062273_856794885_n.jpg WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ahahahahahha yetolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar