0ne Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 S08E03 çıktı koşun demek isterdim ama bi ara izlesenizde olur bi bölüm, o yüzden acele etmenize gerek yok, relax bi şekilde keyfini cıkarın hayatın bi ara izlersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bangtoberfest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 uzun süredir (son 3-4 sezondur heralde) en çok güldüğüm bölümü oldu dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 South Park ve HIMYM eskisi gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 sabonis said: uzun süredir (son 3-4 sezondur heralde) en çok güldüğüm bölümü oldu dizinin. 8x3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 evet 8x3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 izledim yeni bölümü. nolur bit bu sezon ya. en baştan anlaşılıyor artık sonunun ne olacağı. e gelişme kısmını da dolduramıyorsunuz anne falan çıkmadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Öff, açık ara en can sıkıcı vizyon konusu herhalde HIMYM, 200 sayfa "bu bölüm şimdiye kadarkiler arasında en kötüsüydü" "yeni sezon kötü başladı" "bitsin bu sezon diğeri başlasın" vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 şu anneye bağlasınlar artık da güzel bölümler gelsin diye bekliyorum şahsen geçen sezon başından beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Bu gece yayınlanmıyo mu? boş mu geçiyolar? Bu arada son 2 hafta çok bayıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 bu hafta yokmuş haftaya inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Bir friends vakasi daha , shocking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 anneyi soksalar artık devreye, birazda anneyle geçicek bölümleri görsek, paso kendilerini tekrarlıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 copry said: Bir friends vakasi daha , shocking. Ben de diyorum nerden tanıdık geliyo bu hikaye. ya o dil de tedin evinde mutfak sağdayken, şimdi solda? Ev mi değişti yoksa taşınmış mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 anneyi merak eden varmış 9 yıl sonra bile lulz. 2den sonra bıraktım arada öyle leş bi kaç şeyini görüyorum facebookta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 friends mirends izliyorsunuz işte tamam sıkıcı olmaya basladı ama izlettiriyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 dizinin adını "I'm pleased to meet Barney" olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Cok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 aktiftablet said: copry said: Bir friends vakasi daha , shocking. Ben de diyorum nerden tanıdık geliyo bu hikaye. ya o dil de tedin evinde mutfak sağdayken, şimdi solda? Ev mi değişti yoksa taşınmış mıydı? taşındı diğer ikisi evlendikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 “Good poets borrow, great poets steal” T.S. Eliot Çaldınız, iyi çalın bari. Bir kere bile gülmedim veya heyecanlanmadım veya üzülmedim veya sevinmedim veya kızmadım... =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 BabacumMostors said: dizinin adını "I'm pleased to meet Barney" olsun bitsin dizinin adını "PARA BASIYORUZ SALAKLAR!" olarak değiştirsinler bence. gerçi her dizi için aynısı geçerli sanırm. uzatabildikleri kadar uzattılar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 benim aklımda müthiş bir üniversite teması var 5 bilemedin 6 sezon rahat gider.. dasaa bana yapımcı bul lan sinopsisim tretmanım var daha senaryo yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 senaryoya acaip yardımcı olurum da ötekisi beni aşar baba. gwindon ile bi konuş. buradan da adam vardır kesin. ben üj bej oyuncu tanıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 iyice bebeye bağladı dizideki tüm karakterler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 MARSHALL'A ÇOK GÜLDÜM YA, BU DİZİYE GÜLMÜYORUM DİYENLER YALAN DÜNYA İZLERKEN SALYALAR SAÇARAK GÜLENLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar