yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Nako said: http://3.bp.blogspot.com/-GM1rDPak2Lk/T6gnEOf_pkI/AAAAAAAADDE/258-pQp27tk/s1600/Avengers2012Poster.jpg 8/10 Bugün izledim ben de fakat diyeceğim şu ki 3 Boyutlu izleme işi bana göre değil heralde. Kafama ağrılar giriyor, gözüm yoruluyor. Bi daha gitmeyecem 3D filmlere. Töbe . Bu yüzden hiç bi zevk alamadım filmden hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 http://www.divxci.com/wp-content/uploads/2012/04/underworld-awakening.jpg meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 http://blog.80millionmoviesfree.com/wp-content/uploads/2011/05/anonymous-movie-poster.jpg 7.3/10 Fena değildi de karışık geldi biraz, izlerken yordu biraz. http://www.flicksandbits.com/wp-content/uploads/2011/09/Coriolanus-Wallpaper-01.jpg 7.6/10 Shakespeare'in oyundan yapmak yerine gerçek hikayeden yapsalar biraz daha iyi olabilirmiş sanki. Modern zamana uydurmuş olmaları biraz garip ama orjinal olmuş. O ortamda o konuşmalar biraz garip duruyor, ya da insanların tavırları, tepkileri, düşünceleri falan da atmosferle çok çelişkili geldi ama bunu gösterebilmiş olması hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Buried Tarzı bir film sandım zaten aynı şekilde işleniyor ama sonu ilginç bitti.. Zaman geçirmelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 hintli forrest gumpu. iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Tekrar izledim. Süper bir film değil ama kötüde değil. Ortalamanın üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Eğlenceli bir film. Zaman geçirmelik. Jules Verne sevenler bayılır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Kafa filmdi..Tavsiye ederim 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 jonq said: Eğlenceli bir film. Zaman geçirmelik. Jules Verne sevenler bayılır. :) Cocuk filmi daha cok. Bi 10-12 yas kafasina girebiliyorsaniz izlerken sahane. Yoksa peh bu ne dedirtebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 jonq said: Tekrar izledim. Süper bir film değil ama kötüde değil. Ortalamanın üzerinde. Hazir Journey ile ard arda izlemissin madem ufak bir bilgi rica edeyim. Ayni tipte filmler mi ? Journey 2 baya baya cocuk filmi kivamindaydi, buda oyle mi acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Yok degil. Baya aksiyon şiddet var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 7/10 güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 9/10 dün de bunu izlediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 sonu hakkında adam kurtulduysa bu muhabbet ne peki http://www.youtube.com/watch?v=Ch2vPwOlEX4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Alternatif son işte yazıyor üstünde. Bazı filmlerde yapıyorlar bunu. Normal sonu dışında "Peki ya böyle olsaydı nasıl olurdu" diye. Mesela aklıma ilk "i'm Legend" filmi geldi. Onun da var bakarsın youtube dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 5/10 meh işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 puan vermiyorum,festival filmi. film güzeldi, beğendim. konu olarak yumurta'dan daha çok şey verdi. izleyecekler ağır tempoya hazırlıklı olsunlar. diyaloglar da yok denecek kadar az. küçük detaylardan yakalamanız gereken sahneler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 http://liberaldead.com/blog/wp-content/uploads/b2.jpg Chronicle 6.5/10 Çok daha iyi olabilirmiş. Çocukların kendi güçlerinin sınırlarını keşfetme kısmını biraz uzun tutmuşlar. Filmin sonundaki kapışma daha uzun tutulsa daha iyi olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 kapışma uzundu zaten baya ya. eğlencelik film aslında da biraz ergen tripleri falan işte asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 sadece bayanlar ve ablalar izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 God Bless America - 10 numara film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 god bless america çok iyiymiş ya gerçekten bi tuvalet molası dışında ara vermeden izledim mutlu sonla bitmiceği barizdi ama gene de üzüldüm lan kız da amma tatlıymış bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 lanet olası fedareller ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar