Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

5/10 Kadroda sağlam isimler var diye merak ettim, izledim. Hiç bana göre değilmiş. Ergen bir kızın başından geçen trajik bir olayı anlatmış. Film'in 2.5 saat olduğunu da izlerken farkettim.
Mesaj tarihi:
http://www.moviegoods.com/Assets/product_images/1020/508997.1020.A.jpg

güzel filmdi baya sevdim, nerdeyse gözümü ayırmadan seyrettim
ama sonu umut ettiğim gibi değil tahmin ettiğim gibi çıktı ehe ona biraz kırıldım
Mesaj tarihi:

(td)

niye mi?

bir sürü klişenin, 1850'lerin baltimor'unun sepia ortamında bir araya getirilmesi filmi kurtarmıyor. bilmeceli seri katil, katilin kimliğinin şaşırtması, aşkı için sonsuz fedakar aşık... bunlardan sıkılmamış olanlar için film ilginç gelebilir. oyunculuk ve konunun işleniş tarzı için çeşitli + ve -'ler verebilirim ancak şu bahsettiğim klişelerden dolayı önemsiz kalıyor. filmdeki edebiyatçı/şair olayının mesleki detaylarının gösterilmesi prestige'in tarzını anımsattı. filme başlarken yönetmenine bakmamıştım, genelde sonradan bakarım. filmin ortalarında "anlatım buram buram v for vendetta kokuyor" dedim beraber seyrettiğim kardeşime. bunu + hanesine mi yazsam - hanesine mi yazsam bilemedim. yönetmenin kendini tanıtabilmesi iyi bişeydir elbette ama insanın kendi yaptığı bişeyi kötü taklit etmesi de kötü bişeydir. neyse filmi ortalamanın üstünde bir çıtadan eleştirerek kötülüyorum. beğenmek isteyen beğenebilir tabi ki, yazdıklarımın hepsi kişisel zevklerin ürünüdür.

Mesaj tarihi:

3/10

filmin yarısı slow mo effectle kan sıçramasıyla falan geçiyor. saçma sapan bi konu. 3 tane oyuncu var gerisi figüran.

filmin sonunda vampirleri çatal bıçakla öldürüyolar. koca amerika öyle kurtuluyo.

Mesaj tarihi:
http://2.bp.blogspot.com/-7qwGq-pCVuE/Tf1Z6hrsQmI/AAAAAAAADCE/n4Ki5MkRk2o/s1600/no-strings-attached-movie-poster-1020676325.jpg

İzlemeyin, öyle bir şekilde denk gelirseniz OHA SEX FRIENDS MEME diye bile izlemeyin o ölçüde mide bulandırıcı chick-flick. Meme de yok zaten, ergen dürtülerinize kurban gitmeyin.

O değil de fransızlar da ne rahat insanlar, no strings attachedı direk SEXFRIENDS diye dayamışlar ahahah.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...