jonq Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Sosyal bir sorunu ağır dram şeklinde anlatılmış. Gayette başarılı. Özellikle günümüzdeki öğretmenlerin çok ilgisini çekecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Boş vaktiniz varsa izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 tek kişi üzerine kurulu yavaş festival filmlerini seviyorsanız bunu mutlaka izleyin 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Sağlam filmdi..Gerilim sevenler kaçırmasın 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Myshkin said: tek kişi üzerine kurulu yavaş festival filmlerini seviyorsanız bunu mutlaka izleyin 8/10 sean penn seviyorum , indiriyim orjinal adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Her ne kadar küçük bir salonda izlesem de süperdi..İkinci film ayarında olmuş 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 aynen. jonq said: Boş vaktiniz varsa izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 5/10 Kadroda sağlam isimler var diye merak ettim, izledim. Hiç bana göre değilmiş. Ergen bir kızın başından geçen trajik bir olayı anlatmış. Film'in 2.5 saat olduğunu da izlerken farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Trias said: aynen. jonq said: Boş vaktiniz varsa izleyin. 1/10 boş vakitte bile izlencek bişey değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 finding nemo izledim ufak yeğenlerle sıkılmadan tekrardan izledim :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 jonq said: Sosyal bir sorunu ağır dram şeklinde anlatılmış. Gayette başarılı. Özellikle günümüzdeki öğretmenlerin çok ilgisini çekecektir. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Horrible bosses 83/100 Cok eglenceli film gercekten .. Jennifer ablamiz da cok net dis hekimi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 http://brandnewcool.com/wp-content/uploads/2012/07/total-recall-poster1.jpg 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 http://www.filimadami.com/afisler/20457.jpg 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 http://www.moviegoods.com/Assets/product_images/1020/508997.1020.A.jpg güzel filmdi baya sevdim, nerdeyse gözümü ayırmadan seyrettim ama sonu umut ettiğim gibi değil tahmin ettiğim gibi çıktı ehe ona biraz kırıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Red said: (tu) (tu) Klasik bir korku/gerilim filmi beklerken çok acaip birşey çıktı ortaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 http://i2.squidoocdn.com/resize/squidoo_images/590/draft_lens17742125module148882005photo_1300108942Bad_Teacher_Website.jpg yoklukta gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 http://2.bp.blogspot.com/-HwdrttOpaF0/T8VbVSDBOAI/AAAAAAAAAwI/gDKn87UgT60/s1600/the%2Bmask%2Bmovie.jpg bu yeter http://www.youtube.com/watch?v=l4XHcZR0cjY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 (td) niye mi? bir sürü klişenin, 1850'lerin baltimor'unun sepia ortamında bir araya getirilmesi filmi kurtarmıyor. bilmeceli seri katil, katilin kimliğinin şaşırtması, aşkı için sonsuz fedakar aşık... bunlardan sıkılmamış olanlar için film ilginç gelebilir. oyunculuk ve konunun işleniş tarzı için çeşitli + ve -'ler verebilirim ancak şu bahsettiğim klişelerden dolayı önemsiz kalıyor. filmdeki edebiyatçı/şair olayının mesleki detaylarının gösterilmesi prestige'in tarzını anımsattı. filme başlarken yönetmenine bakmamıştım, genelde sonradan bakarım. filmin ortalarında "anlatım buram buram v for vendetta kokuyor" dedim beraber seyrettiğim kardeşime. bunu + hanesine mi yazsam - hanesine mi yazsam bilemedim. yönetmenin kendini tanıtabilmesi iyi bişeydir elbette ama insanın kendi yaptığı bişeyi kötü taklit etmesi de kötü bişeydir. neyse filmi ortalamanın üstünde bir çıtadan eleştirerek kötülüyorum. beğenmek isteyen beğenebilir tabi ki, yazdıklarımın hepsi kişisel zevklerin ürünüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 3/10 filmin yarısı slow mo effectle kan sıçramasıyla falan geçiyor. saçma sapan bi konu. 3 tane oyuncu var gerisi figüran. filmin sonunda vampirleri çatal bıçakla öldürüyolar. koca amerika öyle kurtuluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oralarhepmarsvolta Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 bunu izledim sabahın 5'inde, olaylar olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 http://2.bp.blogspot.com/-7qwGq-pCVuE/Tf1Z6hrsQmI/AAAAAAAADCE/n4Ki5MkRk2o/s1600/no-strings-attached-movie-poster-1020676325.jpg İzlemeyin, öyle bir şekilde denk gelirseniz OHA SEX FRIENDS MEME diye bile izlemeyin o ölçüde mide bulandırıcı chick-flick. Meme de yok zaten, ergen dürtülerinize kurban gitmeyin. O değil de fransızlar da ne rahat insanlar, no strings attachedı direk SEXFRIENDS diye dayamışlar ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 fransa'da bir tek on bir yaşında çocukların cinsel hayatı yok. herkes rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 The Cabin in the Woods = Sıkıcı bi yaz gününde izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar