Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 lan bu oyun niye öldü ya :( ara ara atasım geliyor ama girdiğim her serverda yaş ortalaması 9. yok mu izole server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Ben düzenli oynuyorum birkaç yerde. Kilitli server olmadıklarından üç-dört velet oluyor ama millet susturuyor genelde. Voice chat default kapalı bir de bende. O da işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 ticketlı mvmler nasıl? oynayan var mı hala? o da zevkliydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Doomsday haritasını oynuyorum ben her gün. Scout'la acımam. Gerçi noob'um biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Adamlar çok deli oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 amerikanları çağırıp çağırıp dayak yiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 hepsini döverim. edit : daha önce dövdüm şahitlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 döver şahidiyim. arkasında bnm gibi tatlış bir medic olduğu sürece <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 yapilan tek tf2 lani mi bu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 beğenemedin mi kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 csnin lanları sen mi organize ediyosun hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Olm yilda 2 3 lani olan oyuna halen comp kasiyolar bi suru takim falan var o guldurdu, herkesi guldurmeli csyle ne alakasi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 niye kasılmasın ne kadar saçma la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 bu mantıkla hiç esports olmazdı, eskiden her oyunun bir iki lan'ı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 mgs5 oynasınlar daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 esports out streaming in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Niye oynanmasın abi, her eSpor oyunu devasa kitlelere ulaşmıyor ki? SC2 ömrü boyunca TF2'den çok daha fazla mı oyuncuya sahip oldu? Takımlar uğraşıyor, ödülden ya da rekabetten keyif alıyorsa neden olmasın. Sonuçta kaliteli ve yapısı itibariyle rekabetçi oyun olmaya müsait evet belki ömrünün son demlerini yaşıyor ama işte herkes LoL, CS falan sevmiyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 hadi oynasın çocuklar izin verdim asd ama tf2 ile sc2 oyuncu sayısını karşılaştırman doğru olmamış, biri fps diğer rts. rts her zaman fps'ye göre daha niche olmuştur. tf2 item trading olayını ilk çıkartandı onun ekmeğini çok yedi ve en önemlisi biri yıllardır f2p diğeri daha doğru dürüst indirim bile yememiştir activision blizzort sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 lan eventle f2p ve item trading bunların alakasını çıkaramadım ben desteğini verseydi zamanında cs gibi tf2 majorı da bekleyecekti insanlar. ne community ne playerbase başka bi şeyin alakası yok 6v6yı bile eklemediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 yani batırdın zaten boş trollemeye gelmişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 kötü oyundu zaten o ne öyle hopla zıpla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 TF2'ye gelen update ile halloween modu aktifleştirildi. çılgınlar gibi item düşüyor. 11 kasıma kadar item craft'layabiliyosunuz maskeler vs kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 knoxville said: lan eventle f2p ve item trading bunların alakasını çıkaramadım ben desteğini verseydi zamanında cs gibi tf2 majorı da bekleyecekti insanlar. ne community ne playerbase başka bi şeyin alakası yok 6v6yı bile eklemediler agalit oyun f2p oldugunda veya item olayi ciktiginda gelip goren ve sonra comp oynamaya baslayan kac adam vardir. Oyunun community 2x 3x oldu o zaman. Sc2 daha mi cok oyunuya sahip oldu demis, tabii ki olamadi onun nedenlerini yazdim yukarda event ne alaka He volvo major falan yapsa akardi tabii ama gabe bile inanmamis demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 volv sıctı oyunun azına ya. öncesinde de communityi dinlemiyodu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar