Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2 #2

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Niye oynanmasın abi, her eSpor oyunu devasa kitlelere ulaşmıyor ki? SC2 ömrü boyunca TF2'den çok daha fazla mı oyuncuya sahip oldu? Takımlar uğraşıyor, ödülden ya da rekabetten keyif alıyorsa neden olmasın. Sonuçta kaliteli ve yapısı itibariyle rekabetçi oyun olmaya müsait evet belki ömrünün son demlerini yaşıyor ama işte herkes LoL, CS falan sevmiyor sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

hadi oynasın çocuklar izin verdim asd

ama tf2 ile sc2 oyuncu sayısını karşılaştırman doğru olmamış, biri fps diğer rts. rts her zaman fps'ye göre daha niche olmuştur. tf2 item trading olayını ilk çıkartandı onun ekmeğini çok yedi ve en önemlisi biri yıllardır f2p diğeri daha doğru dürüst indirim bile yememiştir activision blizzort sağolsun
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
knoxville said:

lan eventle f2p ve item trading bunların alakasını çıkaramadım ben
desteğini verseydi zamanında cs gibi tf2 majorı da bekleyecekti insanlar. ne community ne playerbase başka bi şeyin alakası yok
6v6yı bile eklemediler
agalit oyun f2p oldugunda veya item olayi ciktiginda gelip goren ve sonra comp oynamaya baslayan kac adam vardir. Oyunun community 2x 3x oldu o zaman. Sc2 daha mi cok oyunuya sahip oldu demis, tabii ki olamadi onun nedenlerini yazdim yukarda event ne alaka

He volvo major falan yapsa akardi tabii ama gabe bile inanmamis demekki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...