arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 premium'a parası yetip, hardcore'a vücudu hazır olanları eshkafe©'ye bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 beyler mesai başlıyo yavaştan. kız arkadaşı olmayanları teamspeak paklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 eşref saati sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 %40 indirim var origin'de premium edition(oyun + dlc'ler) -> 35 euro sadece premium -> 30 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ilk paketi ücretsiz yapsa, çok daha fazla kazanır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 şu an en mantıklısı 35 euro'ya premium edition almak,2 hafta önce 65 lirayı sadece premiuma vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 S-H said: %40 indirim var origin'de premium edition(oyun + dlc'ler) -> 35 euro sadece premium -> 30 euro Bende back2karkand var, alayını almam ne kadar tutuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 sanırım 30 vermen gerekiyor ama bana sorarsan 5 euro daha verip premium edit al,fakir bi arkadaşına hediye edersin eski account'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 35 euro yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 öyle de işte rusçudan ucuza denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ya bu oyunda silahları komple açmanın bi yolu yok mu? atıyım 3-5 dolar acsın tüm silahları ille de co op oynamak zorunda mıyız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 raad ol birader oynarız co-op. o paraya da iki ciklet alırsın sdfsd. adama bak ya pay2win'ci çıktı. gittigidiyorda falan yok mu zaten daha ucuza? mutlaka bir yerde vardır aynısının dolar cinsinden falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Esh said: ya bu oyunda silahları komple açmanın bi yolu yok mu? atıyım 3-5 dolar acsın tüm silahları ille de co op oynamak zorunda mıyız ya. 30 avro @arcane gg'de premium 65 lira düz oyun 30 lira premium edition 79 lira dediğin gibi aynı fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 said: Lasgana: BF4 Lasgana: Coming October 23rd, 2013 Lasgana: development just started, expected to be done in 1 yr [Nirolak's Note: Since this is the one likely to elicit the most this is fake notes, I feel I should elaborate. Given some later points (like already have an internal demo), this seems to refer to EA's normal two year development cycle of a one year pre-production cycle with ~30-40 people and then ballooning up to 150-300 people to make the game after most things are prototyped and planned out. Visceral, BioWare, and a fair number of publishers outside EA also operate this way since it allows you to have multiple projects without cyclical layoffs due to scaling down in pre-production and scaling up in production. For example, during the downtime between Bad Company 2 and Battlefield 3, DICE's spare staff worked on making Medal of Honor's multiplayer and helping to build Need For Speed: Hot Pursuit. As to what the bulk of DICE's staff worked on prior to this going into production, it's probably either a second project or, once again, other EA games.] Lasgana: will be on pc, ps3, xbox360 and next gen consoles Lasgana: will be one of the first games for next gen consoles Lasgana: commander system comes back Lasgana: profile can be linked with other devices like ipad Lasgana: auto login, need internet all time, support cloud saves Lasgana: easier to pickup the game, to take care of players from CoD Lasgana: support body and voice control for this commander system Lasgana: better battlelog integration and better stats reporting Lasgana: supports video playback and sharing Lasgana: have gem store for dlc and other stuff like that Lasgana: 3 factions: russia, usa and china Lasgana: can deploy female soliders Lasgana: frostbite 2.0 engine Lasgana: pc, ps4 and xbox 720 supports 64 player maps Lasgana: 360 and ps3 will be less Lasgana: pc, ps4 and 720 will provide 60 fps Lasgana: already have a demo video internally within EA, Lasgana: matching the quality of BF3 already Lasgana: bf4 will use 80% of power of frostbite 2, wheras bf3 only 30-40% Lasgana: modern background Lasgana: i mean story background http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=498308 bir sitede Battlefield 4 ile ilgili bilgileri sızdırmışlar diyorlar. Çince den çevirmişler Neogafta yukardakileri işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 önce yarım oyun yapıp sonra tam yapınca yeni oyun olarak sunmak da moda oldu. bi motor yaparsın, neden oyun motorun %30 'unu 40'ını kullanır, bi oyun yaparsın, önceki oyunda kusursuz çalışan ve eğlenceli bir sistemi tamamen kaldırıp (commander) gidip bi sonraki oyuna tekrar koyarsın, önceki tüm oyunlarında 2'den fazla faction varken ve oyuna çeşitlilik katarken bu oyununda 2 factiona indirirsin, bi sonraki oyununda yine çıkarırsın. pazarlama taktiği yüzünden paragöz firmalar aşırı çirkefleşiyor ya öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 dediğini yapan firmalar var da, bf3 konusunda böyle şeyler demen ağır hem de çok çok ağır haksızlık olur. adamlar hiç bir fps'de olmayan silah sayısını sana sunuyor, grafikleri sana sunuyor, çok çeşitli oyun modları sunuyor. yine de oyunu küçümsüyorsun. commander ve faction bf3'te kullanmak istememişlerdir. belki gelen eleştiriler yüzünden, belki de yeni kullancakları sisteme uygun olcağını düşündüklerinden yeniden eklemeye karar vermişlerdir. commanderı çıkarttılar diye suçluyorsun, commanderı tekrar getiriyorlar diye suçluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 3 factions. Orada kalbimi kazandi. 4. Faction olarak rest of the world olsa iyi olurmus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Bi de 60 fps :/ 120 ile arasinda daglar kadar far var. sene 2013 hala 60 fps standart ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mart ayında gelecek olan şu yeni expansion packi, premium edition üyeliğe sahip olan oyuncularda satın almak zorunda mı ? Tamam içindeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 dahil dahil daha bişi ödemicez biz de klavye hala sorunlu benım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 dahil tabiyki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Oyunu yeni aldım.. Kurarken product ı gir dedi, yazdım öyle kaldı yarım saattir bekliyorum, normal mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Bone said: dediğini yapan firmalar var da, bf3 konusunda böyle şeyler demen ağır hem de çok çok ağır haksızlık olur. adamlar hiç bir fps'de olmayan silah sayısını sana sunuyor, grafikleri sana sunuyor, çok çeşitli oyun modları sunuyor. yine de oyunu küçümsüyorsun. commander ve faction bf3'te kullanmak istememişlerdir. belki gelen eleştiriler yüzünden, belki de yeni kullancakları sisteme uygun olcağını düşündüklerinden yeniden eklemeye karar vermişlerdir. commanderı çıkarttılar diye suçluyorsun, commanderı tekrar getiriyorlar diye suçluyorsun. bak ben de bf3'ü deli gibi bekleyenler arasındaydım, çıktığında deli gibi oynayanlar arasındaydım, oyunu da çok beğendim bunlar ayrı konular. Ama ellerinde şu oyunu olduğundan daha da güzel yapmak gibi bi imkan varken kasıtlı olarak yapmıyorlar. ben buna kıl oluyorum. ayrıca şu silah sayısı olayını geç abi allah aşkına, oyunda 23492394 tane silah var da sen kaç tanesini kullanıyorsun? Tüm BF oyuncularını al, hepsi toplam kaç silah kullanıyor? class başına oyun stiline göre değişen 1-2 silah var, gerisi fazlalık olsun diye. Recon'da mesela son sniperı açtıktan sonra ilk sniperı kim kullanıyor abi? bullet drop hayvani, damage daha az, son silahta bullet drop yok gibi, damage imba. kim kullanır? bak mesela unutmuştum iyi aklıma getirdin. çok çeşitli oyun modları sunuyor diyorsun ya, evet sunuyor gerçekten ama yine eksik. 2142'deki Titan modu mükemmeldi ve bu oyuna da gayet uyarlanabilirdi. Yapmadılar. Titan modu garibim kaynadı gitti şimdi oyun yağmurunun arasında. hadi commander moduna belki eleştiri gelmiştir de factiona ne eleştiri gelecek abi? oyuna çok aşırı bi etkisi yoktu renk katması haricinde. mesela bf2'de ben MEC vs. USA haritalarını daha çok severdim, başkası çin vs usa'den zevk alırdı, bf1942'de ateyis komunis vs. heil hitler daha zevkli gelirdi, ama ötekinin de ayrı bi tadı vardı. araçlar farklıydı bi kere. Japonya olunca zero uçaklarını kullanmak inanılmaz keyifliydi, almanyanın panzerlerini kullanmak, rusyanın missile rain yapan bi aracı vardı adını bilmiyorum onu kullanmak falan. renk abi renk. sen gidip usa vs. rusya diyip oyunun potansiyelini kısıtlıyosun. yazık değil mi o potansiyele? hep sen mi WoT döşeyeceksin. AL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Bir saat oldu aktivasyonda takılıyım !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar