Suark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 panpalar stonejoint id ekleyin beni gokyuzunki gozununz kulagınız olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 yalnız oyunda ki en güzel şey sesler, adamlar çok özenmişler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Suark said: oynayan pati grubu var mı ya? xunn sana dun friend attım id stonejoint kabledinolm Platoon'a da apply ol kabul edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ahanda ettim akşam çoşarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 bende aylardır oynamıyomuşum. girdim dün bi parçaladım çıktım mutlu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Steam xunnnar olması lazım, 3 n'yle, genelde oralardan organize oluyoruz, sürekli battlelog açık tutmak olmuyor zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 battlelog olmadan steam uzerınden oyuna gırılıo mu? dafuq bende origin va Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 dh kullanıcısı rpsi falan mı yapıyon suark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 abi noobum napim yaw ahahah bide topik ölü biraz, bende geç keşfettim oyunu bi heyecanlıyım :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 lolk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AliAga Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ps3 aldim yaninada bf3 hediye verdiler :) varmi aktif grup/platoon 2'el ates atsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 bitirdik d3e geçtik biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 ben aktifim yea stonejoint paticik platoonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 arada bir giriyorum ama server yok yav. özellikle karkand mapleri sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 4-5 map var ya her akşam atıorm ben. helipkoptere ii alıştım jette ama mouse yeterli gemmio ya bu javelinden kurtulmanın yolu yok mu ya? ecm kilitlemesini kaldırıomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AliAga Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Benim pc bozuldu ve laptop oyunu acmiyo neyse iyi bi neden ps3 almak icin :) Orda oynarim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 6 gün önceki postta zaten aldığını belirtmiştin noldu geri mi verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AliAga Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 DareJedi said: 6 gün önceki postta zaten aldığını belirtmiştin noldu geri mi verdin? biz 6 kardes biraz zor oluyo pc/ps3 paylasmak icin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 platoona başvuru attım trfth deyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=XVjIcSSTyrI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 machinima (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 şu videoyu koymaya gelmiştim. ulan negüzel yapmış adamlar helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Harika olmuş, yönetmeni işin erbabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 İşin içine diyalog koysalar baya bildiğin film olacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 lan bi oyniyim dedim 5gb patch var ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar