Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic #2

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

oha hayvan binanın içine girdi littlebirdle ahahah bende yapıcam ^^

bu arada türk eleman bahsetmemiş ama roketler o çizginin üzerine gidiyor, bağıl hız hesaplamanıza gerek yok yani.

Uçaklar mal deilse sıkıntı, sonuçta 1 tane heatseeker yedirebileceksiniz, bide işte rocketleri denk getirebilirseniz.
el alıştıktan sonra alçak mesafe ekşın uçuşları çok zevkli, gunnerların yüreği hopluo hehehe.

heli için oynuorm zaten ben hep :p.
Bide, çok deli kullanan adamların gunnerı falan olursanız, iyi oluyor bisürü şey kapıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Silphatos said:

dlcleri sattırmak için lan bu. beleşe bile verseler basei yine kar ederler asdgh

baya haklısın yalnız. bf3 base game şu anda çöp resmen. geçenlerde bi oynayayım dedim, herkes dlc'lere akmış, base serverlar bomboş. 3-4 tane 64 çeken vardı.

ben söyliyim, muhtemelen f2p olur bf3 base game, silah unlockları falan yapamazsın ama, premiuma yükseltmen gerekir falan. lanet olsun sana EA, fıstık gibi oyunu skip attın afedersin.
Sosyal ağlarda paylaş

benim verdiğim linkteki premium editionda var abi bf3, eğer ordan alıp çıkmadıysa refund yaptırabilirsin

ama originden girip düz premium aldın galiba sen sdf, bf3 yokken niye satışa onay veriyo mal ea o da ilginç, bence originden refund yaptır, sonra gamersgateden premium edition'ı al, 39 pound 49 euro ediyor zaten, ama originde premium 49 euro, edition 59.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...