Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Armored Kill BF atmosferini getirdi ilk kez oyuna...

+1 ya, harita boyutlari gayet gecerli

Mumble'da boyle organize oynamak isteyen varsa ip&pass isteyebilir benden (nindalf moriq gravespawn ve benim bi arkadasla takiliyoruz biz denk geldikce)
Mesaj tarihi:
Şimdi format atıcam da bunu yedeklemenin bi yolu yok mu? Eskisi gibi oyun klasörünü kopyalayıp geri yerine yapıştırmak kar etmiyor. Origin'in backup aldığını söylediği klasörlerde de bişey yok. Forumlara bakayım dedim kimse bişey bilmiyor. İlla dvd'den kurup o kadar update'i yeniden mi indircez?
Mesaj tarihi:
indirmeye başlamadan önce kurulum dosyalarını sakla derseniz alıyorsunuz yedeği, yoksa baştan.

başka yerden oyun klasörünü alıp yüklemek bende işe yaramamıştı.
Mesaj tarihi:
Ben şöyle çözüyorum bu işi.

Oyunu kur diyorum origine. Sonra origini kapatıyorum. Klasörüne gidip indirdiğini siliyorum. Yerine aldığım yedeği koyuyorum. Origin açıyorum ve yedeğe kadar olan kısmı indirmiş sayıyor. Patch yapıyor üstüne.

AK indirmemiştim mesela. origin felanda yoktu. Az önce yukarıda bahsettiğim şeyi yaptım (sadece bf3 klasörünün yedeğini almıştım) ve download %86 dan başladı.
Mesaj tarihi:
Bright said:

LathspeLL said:

Armored Kill BF atmosferini getirdi ilk kez oyuna...

+1 ya, harita boyutlari gayet gecerli

Mumble'da boyle organize oynamak isteyen varsa ip&pass isteyebilir benden (nindalf moriq gravespawn ve benim bi arkadasla takiliyoruz biz denk geldikce)

Biraz daha adam gelse çok güzel olacak. 2 squad doldursak çok keyifli olur.
Mesaj tarihi:
heli yi bos yakalayabilsem ben de akicam da gunshipten daha zor buluyorum bosta heli. bide hc rush cok feci gunship oldugundan dolayi gunship teror estiriyor.

ha bide bfye her ne kadar yakismasa da AK maplerini tdmde deneyin bayagi guzel yerler secmisler ozellikle bandar.
Mesaj tarihi:
boş haritaya girsem heli fln kullanmayı öğrenebilmek için oluyor mu? yoksa belli bir süre sonra mı geliyor o tarz şeyler. toplamda 3-5 saat anca oynamış noob'um. ona göre yorum yapın =) bu arada düz oyun var sadece. becerebilirsem eğer ak alabilirim denemek istiyorum başta =)
Mesaj tarihi:
Red said:

helicopteri napcan abi

gerçek erkekler karada savaşır

abi biraz büyük haritada daha adam görmeden uzun namlulu ile öldürüyorlar. ya sen de öle takılacaksın ya da 16 kişiye kadar oyunlarda takılacaksın assault fln için. o yüzden araç olayına girmekte fayda var.
Mesaj tarihi:
Benim tee ilk çıktığında aldığım bir bf3 accountum var ,expler falan havada uçuşuyor ,premium falan diye birşeyde görüyorum hep ,şimdi açsam oynayabiliyor muyum ben yoksa illa onları almam mı gerekiyor?

bf3+ karkand var bi tek
  • Yeni Oluştur...