Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic #2

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Ben şöyle çözüyorum bu işi.

Oyunu kur diyorum origine. Sonra origini kapatıyorum. Klasörüne gidip indirdiğini siliyorum. Yerine aldığım yedeği koyuyorum. Origin açıyorum ve yedeğe kadar olan kısmı indirmiş sayıyor. Patch yapıyor üstüne.

AK indirmemiştim mesela. origin felanda yoktu. Az önce yukarıda bahsettiğim şeyi yaptım (sadece bf3 klasörünün yedeğini almıştım) ve download %86 dan başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

LathspeLL said:

Armored Kill BF atmosferini getirdi ilk kez oyuna...

+1 ya, harita boyutlari gayet gecerli

Mumble'da boyle organize oynamak isteyen varsa ip&pass isteyebilir benden (nindalf moriq gravespawn ve benim bi arkadasla takiliyoruz biz denk geldikce)

Biraz daha adam gelse çok güzel olacak. 2 squad doldursak çok keyifli olur.
Sosyal ağlarda paylaş

boş haritaya girsem heli fln kullanmayı öğrenebilmek için oluyor mu? yoksa belli bir süre sonra mı geliyor o tarz şeyler. toplamda 3-5 saat anca oynamış noob'um. ona göre yorum yapın =) bu arada düz oyun var sadece. becerebilirsem eğer ak alabilirim denemek istiyorum başta =)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

helicopteri napcan abi

gerçek erkekler karada savaşır

abi biraz büyük haritada daha adam görmeden uzun namlulu ile öldürüyorlar. ya sen de öle takılacaksın ya da 16 kişiye kadar oyunlarda takılacaksın assault fln için. o yüzden araç olayına girmekte fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...