Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ulan 6-7 sy sonra belki ilk kez oynadım 32lik serverda 7800 puanlan 3. oldum lol ama gözüm sulandı valla çözünürlüğü mü düşürsem?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 S-H said: herhangi bir ek paketim yok,patch sonrası oyuna girmeye çalıştım fakat radyo sesleri gelmesine rağmen siyah ekran geliyor,rusçu muhabbetinden mi oluyor bu ? evet. ing lang patch indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 baya baya zevkli gidiyor Armored Kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Armored Kill BF atmosferini getirdi ilk kez oyuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 LathspeLL said: Armored Kill BF atmosferini getirdi ilk kez oyuna... +1 ya, harita boyutlari gayet gecerli Mumble'da boyle organize oynamak isteyen varsa ip&pass isteyebilir benden (nindalf moriq gravespawn ve benim bi arkadasla takiliyoruz biz denk geldikce) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 yahu doubleXP falan da diyor ama dün akşamdan beri 1 lvl alabildim 52 oldum, ayrıca tank destroyerlerin özellikleri açılmak bilmiyor inatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Şimdi format atıcam da bunu yedeklemenin bi yolu yok mu? Eskisi gibi oyun klasörünü kopyalayıp geri yerine yapıştırmak kar etmiyor. Origin'in backup aldığını söylediği klasörlerde de bişey yok. Forumlara bakayım dedim kimse bişey bilmiyor. İlla dvd'den kurup o kadar update'i yeniden mi indircez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Şimdi dikkat ettim harbiden Backup olayı yok Originde, EA her zamanki denyoluğunu konuşturuyor, ulan Steamde yıllardır var yuh be nasıl indirecez 3mbit netle BF3ü Fifayı höhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 indirmeye başlamadan önce kurulum dosyalarını sakla derseniz alıyorsunuz yedeği, yoksa baştan. başka yerden oyun klasörünü alıp yüklemek bende işe yaramamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 oyun klasörünü yedekleyin. D'den C'ye attığımda işe yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Ben şöyle çözüyorum bu işi. Oyunu kur diyorum origine. Sonra origini kapatıyorum. Klasörüne gidip indirdiğini siliyorum. Yerine aldığım yedeği koyuyorum. Origin açıyorum ve yedeğe kadar olan kısmı indirmiş sayıyor. Patch yapıyor üstüne. AK indirmemiştim mesela. origin felanda yoktu. Az önce yukarıda bahsettiğim şeyi yaptım (sadece bf3 klasörünün yedeğini almıştım) ve download %86 dan başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Bright said: LathspeLL said: Armored Kill BF atmosferini getirdi ilk kez oyuna... +1 ya, harita boyutlari gayet gecerli Mumble'da boyle organize oynamak isteyen varsa ip&pass isteyebilir benden (nindalf moriq gravespawn ve benim bi arkadasla takiliyoruz biz denk geldikce) Biraz daha adam gelse çok güzel olacak. 2 squad doldursak çok keyifli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 a.k yı almadım da alayım o zaman beraber oynuosanız. heliyle akarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 heli yi bos yakalayabilsem ben de akicam da gunshipten daha zor buluyorum bosta heli. bide hc rush cok feci gunship oldugundan dolayi gunship teror estiriyor. ha bide bfye her ne kadar yakismasa da AK maplerini tdmde deneyin bayagi guzel yerler secmisler ozellikle bandar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 boş haritaya girsem heli fln kullanmayı öğrenebilmek için oluyor mu? yoksa belli bir süre sonra mı geliyor o tarz şeyler. toplamda 3-5 saat anca oynamış noob'um. ona göre yorum yapın =) bu arada düz oyun var sadece. becerebilirsem eğer ak alabilirim denemek istiyorum başta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 helicopteri napcan abi gerçek erkekler karada savaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Bazı serverlarda 1P yazar, yani tek oyuncuyla da oyun başlayabilir yoksa rakip girmesini beklersin, böyle tek kişilik serverlarda çalışabilirsin, ancak bikaç dakkaya hemen dallamalar doluşurlar genelde bunda bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Red said: helicopteri napcan abi gerçek erkekler karada savaşır abi biraz büyük haritada daha adam görmeden uzun namlulu ile öldürüyorlar. ya sen de öle takılacaksın ya da 16 kişiye kadar oyunlarda takılacaksın assault fln için. o yüzden araç olayına girmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 tankçı müyendiz ol en temizi ayağın toprağa deyer hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 o şekilde support olarak takılıyorum zaten. direkt aksiyona girecek kadar alışamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 dur yeni SSDye eski diskten oyunu açabilirsem gelirim, makinalı tüfekçim yaparım seni madem acemi er eğitimi istiyon:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Benim tee ilk çıktığında aldığım bir bf3 accountum var ,expler falan havada uçuşuyor ,premium falan diye birşeyde görüyorum hep ,şimdi açsam oynayabiliyor muyum ben yoksa illa onları almam mı gerekiyor? bf3+ karkand var bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ya ayrı ayrı paketleri alacan ya da premium ile hepsini toptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ilk oyunu da oynayabiliyorsun sadece. zorunluluk yok. yeni harita yeni silah vs istiyorsan alıyorsun anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 %22 hetsat oranim eski toprak kantirci kimligimi ortaya koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar