Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ben de origin kullanmiyorum kesinlikle. o yuzden dolar dedim zaten. adamlar bize euro cekiyor fsdjklfdjs. iste fakirin cumartesi eglencesi en fazla 50 lira, napalim fsdjkfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=AL8_KrDVu1E&hd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Revangelis said: offf armored kill ne canım çekti alan var mı bizden ona göre alıcam ben almadım da alacağım. cq kazığının acısını çıkarmak için mecbur buna para vereceğiz. zaten battım anasını satayım deyip oynamaya devam eden kumarbaz gibi hissettim lan bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 çocuğunun rızkını oyunda kaybetti! güzel güzel alıyorum o zaman, eski takımı topladık nerdeyse gerçi bi sürü insan vardı daha ama belki onlar da bizi görüp gaza gelir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 premium aldim sirf sunun ve aftermath icin resmen butun gece youutubedan gameplayleri izledim gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 nerden aldınız armored killi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ya bende Premium var ama Armored Kill açık değil hatta yüklemiyor bile alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 12sinde cikiyor sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Armored Kill şu an sadece PS3'te aktif. PC için 12 eylülde açılacak premiumu olanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 gittim hevesle joystick aldım, anasını satim sadece uçakta keskin dönüşlerde faydası var. Geri kalan herşeyede Mouse > joystick ::/(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Yarın başlıyor eskisi gibi gelip oynayacak olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 gazi verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Armored Kill çıktı bu arada, 3 GB download var, başlayın bence downloadlara. Origin'de BF3'ün özelliklerinden download ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Ya rusçunun üzerine bu eklentileri originden alsam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Gaz lazm tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 evet, ingilizceye donuyor origin'den aldiginda. benimki donmustu en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 eklentileri alacağıma direk premium mu alsam o Battlefield 3: Close Quarters o Battlefield 3: Armored Kill o Battlefield 3: Aftermath o Battlefield 3: End Game bu üçü ne kadardır sadece close quarters vardı originde 15 öro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 hepsi ayni fiyat. premium almak daha iyi o bakimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 şu oyunu ilk alırken ( preorder ile ) para vermeseydim şuan premium alırdım. EA çok büyük şerefsizlik yaptı bu konuda. Şimdi expansionları tek tek satın alıyorum. armoredkill den sonraını almam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mountain haritası MUHTEŞEM, yok böyle bir harita ya! En büyük diye bahsi geçende bi derece iyi ama çok düz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 abi o premium asıl oyunu içermiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 hmm benim aklımda nedense öyle kalmış. Nese bişey farketmiycek. Armoreddan sonrası yalan. Zaten eskisi kadarda çok takılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 moh'da da daha oyun çıkmadan dlc'ler duyuruldu. oyuncularla dalga geçmek resmen. bf3 ün düz hali var bende dlc fln almayacağım ayrıca daha da dlc'ye abanan oyunların düz halini bile almayacağım. yüzsüzler bir de dlc çıktıkça "bakın oyunumuzun arkasındayız hala destekliyoruz" diye dalga geçiyorlar. 5-10 map yaparak oyun fiyatına satıyor. yani yeni oyun bile yapmadan yapmış gibi para kazanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 preorder yapanlara, veya hali hazirda ilk dlc sahibi olanlara 10% veya 15% gibi bi' indirim yapsalar cok kirik kalbi onarirlardi ama, ea'den oyle bi' babalik beklemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Kacta aciliyor ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar