Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 4.Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe | 03.05.2012 - 20.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

10 milyona dönen ligde seyir zevki diye bişey olmaz oayrı da...

yanlış anlaşılmasın azizin etkisini komple yoksaymıyorum, ama ligtv o parayı vermeye hazırdı, zaten dsmartla korkunç bir mücadeleydi, aziz katalizör görevi yaptı diyorum. ha bu kadar yüksek olur muydu tartışılır ama yine de önceki yıllara oranla rekor bir ücret gelecekti d-smart kapışmasından dolayı.

aziz araya kendi isteklerini koydurttu o arada da pazarlıkla ücreti de arttırarak tüm kulüplere yarandırdı evet. ama yüksek fiyatın tek sorumlusu değil.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de bu dedikleriniz hiç biri azizin ermanı işten attırdığı gerçeğini değiştirmiyor.
ben burda erman toroğlunun karakterinden vs bahsetmiyorum yada savunmuyorum.

ama işten attır, sonra herif hakkını arayınca fener düşmanı de, şerefsiz de.
Sosyal ağlarda paylaş

çok kötü bi maç değildi bence seyir zevki olarak, baya pozisyon vardı. Beşiktaş'ı ve taraflarını tebrik ederim.
Maçtan sonra 3 TT oldu twitter da, biri çok normal #şerefimizleoynadıkyendik. ama diğer ikisinin gölgesinde kaldı resmen bu TT. gslilerin ve tslilerin TT leri daha bi önde. nedir abi bu çok komik ve saçma değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

janis said:

Fener 3-1 kazanır. Kadıköy'dekinden daha rahat maç olur. Kendi sahasında kazanmak için oynayacak bir Beşiktaş olacak bu kez , 10 kişi defan yapan değil.

Ha baktık maçın gidişi kötü , paramızı ve gücümüzü ortaya koyarız. Gene kazanırız. Kimse heveslenmesin yani Fenerbahçe puan kaybeder diye. Bitti artık bu sene. Şampiyon Fenerbahçe.

Masquerade said:

beşiktaş yatacak her zamanki gibi.

SeaGle said:

Beşiktaş yatar. Zaten borçları var paraya muhtaçlar, demirören ortayı açtı. E diğer takım şikeden mimlendi zaten, verirler parayı. Güzel alışveriş olur sdf.

Paticik'te bir futbol akşamı. Peki.
Sosyal ağlarda paylaş

Tam gs morarmış krize girmişkn‚tam 3 Temmuz dan beri yapilanlara cevap verecek‚"Fenerbahçe nin de duruşunu göreceğiz" diyenleri (Çok eminler ya bizim sahada turlayacaklarına) tam da bu lafları yedirme fırsatı doğmuşken ‚yine bir "Denizli sendorumu" gördüm ben.
Bana çok kızan olacak ama benim Trabzon maçından ümidim yok.Bu sendromu geçen yıl Sivas maçında atlattığımızı düşünüyordum ama gene hortladı.Bunu açıklamak güç‚takımın adeta kimyasına sirayet etmiş.
Çok iddalı olacak ama bjk aslında resmen "Pardon biz golu yanlışlıkla attık" gibi oynadı ve 2.ciyi atmak için kendini de parçalamadı (ki gücü o kadar zaten) ve biz de sanki 3-4 puan öndeymiş gibi vurdumduymaz oynadık.
Bazı arkadaşlar "bu sene de şampiyon olmayalım ne olacak ?" diyor.
Ben de onlara "Sabri" nin mabedimizde üçlük çektirdiğini görmeyi yüreğiniz kaldırabiliyorsa
buyrun selametle demek istiyorum.
Saygılar‚sevgiler.

Antu'dan alıntıdır
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Tam gs morarmış krize girmişkn‚tam 3 Temmuz dan beri yapilanlara cevap verecek‚"Fenerbahçe nin de duruşunu göreceğiz" diyenleri (Çok eminler ya bizim sahada turlayacaklarına) tam da bu lafları yedirme fırsatı doğmuşken ‚yine bir "Denizli sendorumu" gördüm ben.
Bana çok kızan olacak ama benim Trabzon maçından ümidim yok.Bu sendromu geçen yıl Sivas maçında atlattığımızı düşünüyordum ama gene hortladı.Bunu açıklamak güç‚takımın adeta kimyasına sirayet etmiş.
Çok iddalı olacak ama bjk aslında resmen "Pardon biz golu yanlışlıkla attık" gibi oynadı ve 2.ciyi atmak için kendini de parçalamadı (ki gücü o kadar zaten) ve biz de sanki 3-4 puan öndeymiş gibi vurdumduymaz oynadık.
Bazı arkadaşlar "bu sene de şampiyon olmayalım ne olacak ?" diyor.
Ben de onlara "Sabri" nin mabedimizde üçlük çektirdiğini görmeyi yüreğiniz kaldırabiliyorsa
buyrun selametle demek istiyorum.
Saygılar‚sevgiler.

Antu'dan alıntıdır

Alıntının nedenini anlayamadım ama şu paha biçilemez olurdu ahahaha
"Kazma Sabri" nin mabedimizde üçlük çektirdiğini görmek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...