barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 geldi de noldu lig tv'nin kölesi oldu tff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 abi keske 10m dolara dönseydi ligimz ama adam gibi seyir zevki yüksek,şikesiz cartsız curtsuz kafamız rahat haklının kazandgı bir lig izleseydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Öyle deme abi, marka değeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 10 milyona dönen ligde seyir zevki diye bişey olmaz oayrı da... yanlış anlaşılmasın azizin etkisini komple yoksaymıyorum, ama ligtv o parayı vermeye hazırdı, zaten dsmartla korkunç bir mücadeleydi, aziz katalizör görevi yaptı diyorum. ha bu kadar yüksek olur muydu tartışılır ama yine de önceki yıllara oranla rekor bir ücret gelecekti d-smart kapışmasından dolayı. aziz araya kendi isteklerini koydurttu o arada da pazarlıkla ücreti de arttırarak tüm kulüplere yarandırdı evet. ama yüksek fiyatın tek sorumlusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 http://www.forzabesiktas.com/ adkajkldfjakjdklajda şarkıyı dınleyın koltuktan dustum yemın ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 10m lafin gelişi orda örnek olarktı, hani bu olmasın bunun yarisna adam gibi olsun demeye calstım.. yoksa 10milyona ilk 11leri sabri ve sınıf arkadaslarnindan kurarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 iyi de bu dedikleriniz hiç biri azizin ermanı işten attırdığı gerçeğini değiştirmiyor. ben burda erman toroğlunun karakterinden vs bahsetmiyorum yada savunmuyorum. ama işten attır, sonra herif hakkını arayınca fener düşmanı de, şerefsiz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 AHAHA şuna denk geldim az önce twitter'da geçti biri, çok güldüm lan sfsdgsd http://twitpic.com/9gvhm4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 erman,aziz,emre vb vb vb türevlerini zaten kişilikleri üzerinden tartısmaya gerek yok, orda fatal error yeriz zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 SeaGle said: AHAHA şuna denk geldim az önce twitter'da geçti biri, çok güldüm lan sfsdgsd http://twitpic.com/9gvhm4 aldklaşklşakdşad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 zaaaaaaaaaaaaaaaaa http://www.antu.com/AntuGorsel.aspx?ID=735 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 http://www.antu.com/AntuGorsel.aspx?ID=310 random numara yazın hepsi başka kafa http://www.antu.com/images2007/upLoad/uploadGiris/%5BaXGOei3%5Drezilcnn1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 trabzon'a yenilin ama adam gibi oynayın lan.valla son maçta gircem sahaya özer'i, ziegler'i filan tokatlayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 çok kötü bi maç değildi bence seyir zevki olarak, baya pozisyon vardı. Beşiktaş'ı ve taraflarını tebrik ederim. Maçtan sonra 3 TT oldu twitter da, biri çok normal #şerefimizleoynadıkyendik. ama diğer ikisinin gölgesinde kaldı resmen bu TT. gslilerin ve tslilerin TT leri daha bi önde. nedir abi bu çok komik ve saçma değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 yalnız maçta olay çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Nasıl bir kafa yaşıyor bunlar ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 janis said: Fener 3-1 kazanır. Kadıköy'dekinden daha rahat maç olur. Kendi sahasında kazanmak için oynayacak bir Beşiktaş olacak bu kez , 10 kişi defan yapan değil. Ha baktık maçın gidişi kötü , paramızı ve gücümüzü ortaya koyarız. Gene kazanırız. Kimse heveslenmesin yani Fenerbahçe puan kaybeder diye. Bitti artık bu sene. Şampiyon Fenerbahçe. Masquerade said: beşiktaş yatacak her zamanki gibi. SeaGle said: Beşiktaş yatar. Zaten borçları var paraya muhtaçlar, demirören ortayı açtı. E diğer takım şikeden mimlendi zaten, verirler parayı. Güzel alışveriş olur sdf. Paticik'te bir futbol akşamı. Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 meyramiker gamzetiker ne abi, yani şimdi bunun sonuna beşiktaş neyse ya allah akıl fıkır versın bunlara gerçekten bu şike felan bunların pıskolojisini çok bozmuş düşünemez hale gelmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 meyra gamze kafası çok acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Edebiyattan anlıyorum diyeniniz de tatava. Her rubaiyi okudum diyo, ara sokakta bir seagle hicivinden haberi yoktur mesela, duyulduk bilindik tolstoyları okumuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Şimdi kadınlar küfür müfür etti, PFDK ya sevkedildik diyelim verilen ceza saha kapatma kapanan sahaya kadın ve çocuklar =p bu bir kısır döngü değilmidir! HALP!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Tam gs morarmış krize girmişkn‚tam 3 Temmuz dan beri yapilanlara cevap verecek‚"Fenerbahçe nin de duruşunu göreceğiz" diyenleri (Çok eminler ya bizim sahada turlayacaklarına) tam da bu lafları yedirme fırsatı doğmuşken ‚yine bir "Denizli sendorumu" gördüm ben. Bana çok kızan olacak ama benim Trabzon maçından ümidim yok.Bu sendromu geçen yıl Sivas maçında atlattığımızı düşünüyordum ama gene hortladı.Bunu açıklamak güç‚takımın adeta kimyasına sirayet etmiş. Çok iddalı olacak ama bjk aslında resmen "Pardon biz golu yanlışlıkla attık" gibi oynadı ve 2.ciyi atmak için kendini de parçalamadı (ki gücü o kadar zaten) ve biz de sanki 3-4 puan öndeymiş gibi vurdumduymaz oynadık. Bazı arkadaşlar "bu sene de şampiyon olmayalım ne olacak ?" diyor. Ben de onlara "Sabri" nin mabedimizde üçlük çektirdiğini görmeyi yüreğiniz kaldırabiliyorsa buyrun selametle demek istiyorum. Saygılar‚sevgiler. Antu'dan alıntıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 öntöyö bözdön çök söz göröyösönöz hörllölörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 sostizm said: Tam gs morarmış krize girmişkn‚tam 3 Temmuz dan beri yapilanlara cevap verecek‚"Fenerbahçe nin de duruşunu göreceğiz" diyenleri (Çok eminler ya bizim sahada turlayacaklarına) tam da bu lafları yedirme fırsatı doğmuşken ‚yine bir "Denizli sendorumu" gördüm ben. Bana çok kızan olacak ama benim Trabzon maçından ümidim yok.Bu sendromu geçen yıl Sivas maçında atlattığımızı düşünüyordum ama gene hortladı.Bunu açıklamak güç‚takımın adeta kimyasına sirayet etmiş. Çok iddalı olacak ama bjk aslında resmen "Pardon biz golu yanlışlıkla attık" gibi oynadı ve 2.ciyi atmak için kendini de parçalamadı (ki gücü o kadar zaten) ve biz de sanki 3-4 puan öndeymiş gibi vurdumduymaz oynadık. Bazı arkadaşlar "bu sene de şampiyon olmayalım ne olacak ?" diyor. Ben de onlara "Sabri" nin mabedimizde üçlük çektirdiğini görmeyi yüreğiniz kaldırabiliyorsa buyrun selametle demek istiyorum. Saygılar‚sevgiler. Antu'dan alıntıdır Alıntının nedenini anlayamadım ama şu paha biçilemez olurdu ahahaha "Kazma Sabri" nin mabedimizde üçlük çektirdiğini görmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 http://e1205.hizliresim.com/x/3/58g9p.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar