samaella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/564273_10150739303098881_388274533880_9722577_367660636_n.jpg Bekleyiş sona eriyor! 14 / 15 Mayıs gecesi Diablo III tüm Türkiye’yi sallamak için Taksim Meydanına çıkıyor Diablo III’ün ayak sesleri netleşti. Türkiye’nin en eğlenceli, en fantastik en benzersiz oyun lansmanı için geri sayım başladı. Diablo III’ün çıkışına sayılı günler kala gizem kalkıyor ve detaylar tek tek gün yüzüne çıkıyor. Milyonların uzun ve heyecanlı bekleyişine son vermek için Diablo III, 14 Mayıs 2012 gecesi saat 00.00’da Taksim Meydanında Aral tarafından organize edilecek ‘Gece Yarısı Satışı’ ile üçüncü kez yeryüzüne inecek. Diablo III normal versiyonun yanında sadece bu özel gecede satışa sunulacak olan yüzlerce koleksiyon versiyonu gece yarısı saatler 00.00’ı gösterdiğinde Taksim Meydanında severleri ile buluşacak. Dünya ile aynı anda Türkiye’de Aral tarafından tüketicinin beğenisine sunulacak olan Diablo III Lansmanına katılıp bu coşkulu kalabalığın bir parçası olabilirsin. Diablo III gece yarısı satışının Türkiye için bir ilk olacağını belirten Blizzard Marka ve Grup Müdürü Murat Acar, “Bu tarz etkinlikleri yurtdışında sık sık görüyoruz ancak Diablo III için organize ettiğimiz bu etkinlik Türk Fanlar için benzeri olmayan, uluslararası bir deneyim yaşatacak. Daha önce yapılanlardan farklı olarak sabah saatlerinde başlayan etkinliğimiz gün boyu sürecek ve katılan herkesin eğleneceği kanaatindeyiz. Diğer önemli konu ise Collectors versiyonu. Bilindiği gibi koleksiyon versiyonları tüm dünyada sınırlı adette üretiliyor. Ancak biz Türk fanlar için bu sayıyı olabildiğince yüksek tutmaya çalıştık” diye konuştu. Geliştirme ekibinin yıllar süren çalışmaları ve dünyanın dört bir yanındaki yüzbinlerce oyuncunun aylar süren beta testleri sonucunda ortaya çıkan Diablo III, oyunculara muhteşem bir aksiyon-RYO deneyimi sunmak için sahnedeki yerini alıyor. Bu yılın en fazla beklenilen oyunları arasında gösterilen Diablo III’e özel olarak organize edilecek gecede, yarışmalar, sürpriz hediyeler, Diablo severlerin buluşma noktası Taksim Meydanını renklendirecek. Ayrıca yapılacak olan etkinliğe kostümleri ile katılan fanlara özel fırsattalar bekliyor olacak. Gece Satışında Diablo III normal versiyon 110 TL’den Diablo III Collectors ise 240 TL’den satışa sunulacak. Yüzlerce Collectors versiyonun satışa sunulacağı gece için geri sayım başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bi ben salak gibi battle.net den aldım heralde 140 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 samaella d3 çıkınca o göbekler geri gelecek hatırlatayım asdkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Dur daha başlamadım bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 oha gidilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Ne diyorsun deniz gidelim mi? 240 ce de iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ce direk yalan bu kadar oyun arasında da, gidelim be sercan. hatta ben arabayla gelirim muhtemelen, seni de bırakırım bir yerlere olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Yavaş bırak, dolmuş var direk ulaşım sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 illa para vericem diyosun yani. işte böyle böyle ce alamıyosun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 240 çok, değmez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bende ordayım gençleeeer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Çıkış tarihine kadar sticky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 satanisli ayin varmış burda diye ihbar etmesinler dikkat :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Lanet olası finaller :( (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Ankaradan bir arkadaş bekliyorm ,gelirse onla geliri ,gelmezse sabahına artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Peki 240 lira nedir abi? CE'yi yurt dışından almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 205'e geliyordu amazon.co.uk'den, çok fark yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bi tane 2 dolarlık usb (üstelik kocaman olduğu için kullanması da kolay olmuyo blizzard usblerini) ve plastik kafatası için çok o fsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Ben o anki gazıma göre davranıcam muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ben ön şiparişi gömdüm de sanırım eğlencesine gideceğim bu etkinliğe asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Vendy said: Lanet olası finaller :( (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Ankara'da CE satılacak mı acaba? Ben hiç bir satışta CE görmedim buradaki bayiilerde ben mi görmedim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Wotlk gece satışında tunalı hilmi dnr da satılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Bleeding said: Ankara'da CE satılacak mı acaba? Ben hiç bir satışta CE görmedim buradaki bayiilerde ben mi görmedim acaba heroes IV bile gördüm ben ankamall d&r da. geliyor o tarz yerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 aral yüzlerce CE getiriyor sanırım bu sefer, baya bi yerde olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar