yusema Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Bu beraberlikten sonra yarın galatasaraydan şike ile ilgili sert açıklama bekliyorum.
escape Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 DoruK said: işsiz galatasaraylı sayısı az olduğundan olabilir, millet futboldan soğuduğundan olabilir. herkes boş beleş değil. helal
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Şenol haklı ki. Sinsi Aykut Fb-Bjk maçından sonra sahada bu akşamki mücadaleyi gördünüz, diğer maçları da izlediniz yorum sizin diye aklı sıra fitili döşersen hakettiğin cevabı da alırsın Şenol Güneşten. İyi bile sabrediyor Fatih Terim, Şenol Güneş şu süreçte.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 escape said: DoruK said: işsiz galatasaraylı sayısı az olduğundan olabilir, millet futboldan soğuduğundan olabilir. herkes boş beleş değil. helal abi /summon valequenta daha gecen hafta bjk-gs erteleme macında, koca istanbulda orayı doldurcak besiktaslı yok mu diye atarlara girmişti... lakin öyle de değildir,özgürlügü bitirir
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Şenol'un açıklamaları, taraflı gazetelerden sitelerden belli bi miktarı kopyalanmış alıntılara inanmayalım plx. http://www.ligtv.com.tr/haber/cok-tehlikeli-bir-durum-var
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 39k taraftar vardı yeter de ilk postta dediğim gibi şampiyonluğun gittiği maç oldu
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Ayrıca TROBZON COMBOMO YOTOR
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Masquerade said: Ben de Bursa-Gs maçını örnek verdim ama ses çıkmadı mesela. O zaman da yatış hazırlıkları başlasın diye geziniyordu, Baggio da en ön saflardaydı. Adamları lider yaptık kendileri verdi şampiyonluğu. Ama nedense cevab veremiyor. Ben de bekliyorum mesela hala. G.Saray sizi lider yaptı, bu nasıl yatmak. Bir cevab lütfen Bajyo? Hatırlayamadım ama yine de emin olayım, yanlış bir şey iddia etmeyeyim dedim, aramaya inandım: http://forum.paticik.com/read.php?29,4826299,page=1 Hemen hemen kimse yatış matış dememiş, kendiniz çalıp kendiniz oynamışsınız, hatta "yatalım lan Bursa olsun şampiyon" diyen GS'li mevcut. Benim ise maçtan önce herhangi bir mesajım bile yok galiba. Enteresan bir iddia olmuş ama uzun yaşamadı yine. Konumuz Trabzonspor'la süregelen maçlarınızken, "yazsana neymiş" gibi tepkiler üzerine belki biraz susarsınız diye ciddiye alıp sezonları bile yazmışken (zamanıma yazıkmış), "ama o maçta gollerin biri 40 metredendi, hem bak zamanında bir defa Bursa'ya yatmamıştık" diye süperce gelmeniz zaten pek söylenecek bir şey olmadığını da gösteriyor aslında. Benim de yorugnamam bu gadar, eyi günner.
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mantıklı konuşmuyorsun ki. Trabzon-GS maçlarının dökümünü çıkarıyorsun GS kazandı diyorsun. Dayandığın hiçbir temel yok. Sonra dedikleri gibi öbür topikte ahkam kesiyorsun. Kafanda kuruyorsun sonra kendin inanıyorsun kusura bakma. Sahi daha gerçekçi örnek eğer istersen, 2004 yılında Avni Aker'de TS şampiyonluğa giderkenki farklı kazandığımız maç vardı hiçbir iddaamız olmamasına rağmen ona ne oldu Baggio kardeş. Bu sene 2 maçta puan kaybettik TS'ye ilki de mi yatıştı. Hayır, ben size yılları söyledim demekle olmuyor. Sezonları yazmışmış. Vay anasını. Öyle yazınca yatış var demekki. Sahi 2004'teki maçı anlat bana o 11 yıllık yatış dönemini. Şike topiğinde gösterdiğin tutumla şu yazdıklarını karşılaştırsa biri neresiyle güler bilemiyorum...
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Bu seneki 2 Trabzon maçı kaza. Trabzonda 4 attığımız maç 2004'de yanlışlıkla. Diğeri ise yatış. Tespit etmiş Baggio yansımametre ile. İşine gelince bence yatış var. İşine gelmeyince hocu hemen adaletin bekçiliğini yapıp yargılıyorsunuz durun mahkeme bitsin görelim suçlumuymuş. Kafan iyimiş. Güle güle kullan.
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Düpedüz yalan söylemek de tutmayınca, karşıdaki yemeyince, işi şakaya geyiğe vuralım. Süper taktik ehe çok zekice, çok cool :p
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Ha bir de bana yatış var dediğin sezonlarda, GS ile FB kapışırken, FB ile TS arasındaki maçların skorlarını yazıver. Ha siz yenince bilek gücü, biz yenince yatış. Bizim kanka Trabzon niye size kasmamış o zaman o maçlarda...
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Yani şimdi gs kazanınca rakip takım yatmış mı oluyor otomatikman, onu mu anlıyoruz?
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Günün yorumu kız arkadaşımdan geldi geçen hafta FB - BJK maçını izledik birlikte, bugün maç sırasında döndü bana öyle bir şey söyledi ki; Hani buraya yazsam başkaları ister istemez cevap verecek, ortam gerilmesin diye yazmayacağım. O yüzden sadece Galatasaray'lılara söylüyorum bunu onlar anlar belki. İyi ki Galatasaray'lıyım.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 chagy said: Günün yorumu kız arkadaşımdan geldi geçen hafta FB - BJK maçını izledik birlikte, bugün maç sırasında döndü bana öyle bir şey söyledi ki; Hani buraya yazsam başkaları ister istemez cevap verecek, ortam gerilmesin diye yazmayacağım. O yüzden sadece Galatasaray'lılara söylüyorum bunu onlar anlar belki. İyi ki Galatasaray'lıyım. parayla şampiyonluk ne kadar kolay mi dedi ?
yirmikirkbes Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 GS sampiyon olmasin da bakin o zaman Turkiye'de futbol kaliyor mu kalmiyor mu hep birlikte gorucez.
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 İslam Çupi şeysiyle dalga geçip 3 ay sonra "Türkiye'dir Galatasaray" diye slogan çıkarmak da epic ya.
yirmikirkbes Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 3 ay sonra degil. Galatasaray bu sene oyuncak diye oynuyor BJK ve FB ile, cikar yine sampiyon olur normal sartlar altinda. - Normal sartlar atlinda. Turkiye'dir Galatasaray'da mac sonrasi cikmiyor, 58 ve 105. maddesi sonra cikiyor. Neyse hadi hayirlisi bakalim. youngboyz
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Sotto said: Ha bir de bana yatış var dediğin sezonlarda, GS ile FB kapışırken, FB ile TS arasındaki maçların skorlarını yazıver. Ha siz yenince bilek gücü, biz yenince yatış. Bizim kanka Trabzon niye size kasmamış o zaman o maçlarda... İşine geldiği yere cevap verir, işine gelmeyeni görmez. Niye şaşırdın. Ben açıkçası ciddiye bile almıyorum Şike topici ve şu topicteki tam zıt söylemlerinden dolayı. Nihat Özdemiring yapıyor galiba.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 abi optionsdan ofsaty'ı kapatmadınz diye neden göz yası döktunuz bu kadar..
yirmikirkbes Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 besiktaslilar da hala hakemden bahsediyor ajhdsfjh. surada hakem diyen bir GS li yok. surada super final HOKSOZLOK diyen bi GS li yok fenerlilerin dilinden dusmuyor. al bir de burdan yak
Öne çıkan mesajlar