Catze Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Ren said: temsili resim: http://i.imgur.com/lERTxoC.png ahahahahha kestiniz di mi ikisini de orda? ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 http://farm5.staticflickr.com/4103/5071679326_86c8cc1c00_z.jpg park-evin önüne şunu yapayım dedim ama nasıl sığdırıcam enini 49a onu düşünüyorum, boyuna genişlerim arkaya doğru o uydurulur da ön tarafı ne yapıcam bilemedim. 2 blok daha verirmisiniz bana ön genişlik için :C http://i.imgur.com/MjoPbhD.png şöyle taslak yaptim, sağ iki block dışarıda kalıyor :( asfdsf sadece taslak için girmiştim durduramadım kendimi http://i.imgur.com/8lb7agA.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 madenler respawn oluyor mu? bide çok nadir iron buluyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Benim binanın içinde anvil var bu arada artık, geçen kim soruyodu hatırlamıyorum kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 o ne işe yarıo :p ya bu arada rail system döşeme planım var o yuzden baya ıron arıyorum ama, sanırım abondoned mıne shaftlar var mıs? var dımı bızım serverda ole seler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 var olmaz mı hatta Ren said: hardda mineshaftlar çok kötü oluyormuş. üzerinizi enchantlamadan gitmeyin. http://i.imgur.com/k2YhTnV.png bu da gank anım. orta malı olduktan sonra zar zor köşeye attım. nasıl geri dönücem tp var mı diye sorarken.. http://i.imgur.com/grIkRSc.png zaten şu ilk ssde cantugu çağırdım, yoksa alamayacaktik o spawnlari. iki yer açık olunca mümkünü yok genkleniyorsunuz. stack stack item gitti. http://i.imgur.com/JnFw0J4.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 railları ordan alırım dıodm ama kendım craft edeyım ıronla daha ıı ya önce highway yapıcam gençler, belediyeyle milletin evleri arası. atla matla ordan gideriz sonra ona ek railway döşicem yeterli iron oldugunda (ki 1 gün kazdım 20-30 iron çıktı sdsf ) 30 iron 30 coaldan 30*16 = 480 rail çıkıo. Bide redstoneu var bu işin pf. nese önce highway, tepeden yukardan bi yol, maksat katkımız olsun =) bide underworld kasan var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 mineshaft bulmak için, bizim bu netteki mapte cave modda bakın. Ufak ufak uzun bi sürü karecikler görüosanız büyük ihitmal mineshafttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Bu arada baya yer altı vadisi var, tren yolunu oralardan geçrirsek gereksiz kazılardan kurtuluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 iyi güzel yapında, grieflenebilir. birisi claim atmadan ev yapmıştı, evin taş kısmı hariç ne varsa toplayıp götürmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 player üstü bi claim sistemi yok mu server için? Herkesin ortak kullanacağı yerlere yapılabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 niz atabiliyo onu. ama şu server resten sonra o da bozulmuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Promenader said: iyi güzel yapında, grieflenebilir. birisi claim atmadan ev yapmıştı, evin taş kısmı hariç ne varsa toplayıp götürmüşler. evet o benim evim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 kölem ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 cantug ben oynamıcam ya siliver o claimi ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 claim nası siliyoruz? /cmdregion remove lemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 acıyooor beynim gözlerim acıyooor hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Ya ben 10.30 da evden cikmis olucam bugun hep unuttum ya ben onu ya offfff sdsndndjsjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 burada gözlemlediğim kadarıyla catze no-lifer tam olarak. ne zaman baksam oyunda adam asdaskdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 dün sıkıntıdan bakayım dedim, zehri fena aldım. 10 saat mi ne oynamışım. ben şimdi sizinle oynayıp sıtkınızı nasıl sıyırabilirim? nasıl giriyoruz oyuna servera? anneye anlatır gibi izah etse birisi hayrına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 oyuna tıklıyorsun, oynamak için ilaçlı ya da ilaçsız olması farketmiyor. oyunu açıyorsun. 1.6.2 yazıyor mu sol altta. yazıyorsa multiplayera tıklıyorsun add server diyorsun ve ip olarak eu.cabukvpn.com yaziyorsun. yok 1.6.2 yazmıyorsa girerken güncelleyem mi ağabey diye soruyor ona evet dememişsin, ya da fakir sürümündeysen "force to update" kutucuğunu checklememişsin demek. onu çekle sonra gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 oyun baya iiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Hepinizden nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 AUHAUHUA Naptınız la adama ! Adam gördü İşsizleri :D hayattan soğudu halbuki adam 1 haftadir tahtadan evini yapmaya çalışıyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar