Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cantug said:

Buyrun gelin ozaman...

eu.cabukvpn.com 1.6.2 protectleri koyarız sonra EMC usulü çalışak şuan

geliyorum var mı bir düzenli yapılanma yoksa normal herkes kafasına göre mi?
Mesaj tarihi:
herkes bulduğu yere yerleşiyor ya. paticraft hall procem var benim mesela belediyeye yakin yere yapicam klasik müzik dinlemeye geliceksiniz.

fakirler de geliyor bütün ambiyansın ağzı kokacak ama ne yapalim.
Mesaj tarihi:
Ren said:

elitlik testi yapıcam ben fakirlere. SARTRE dicem varlık ve hiçlik diyemezse giremeyecek.

Namessarın teklifi çok cazipti ya, 6 ay hazır şeyi de var.

teklif babinda degildi aslinda. zaten oyle bos bos duran server. 4 aydir acik. baktim simdi 8 ay daha subs i varmis. gene bir sey olursa ileride girersiniz.

zaten birisi girse de girmese de public modda oyle bos bos duracak kendisi :P

arkadaslarla takilayim diye almistim. elimde patladi.
Mesaj tarihi:
Ren said:

gelsene abi sen de. takılıyoruz güzel güzel.

grime kalsa zaten bra size diye mod yükleyecek redstone ile meme büyütecek.

gelirim arada ama minecraft oynamayali 1 seneyi gecmistir. sadece az once bir server down mi ona bakmaya girdim o kadar.
Mesaj tarihi:
fakirlikten değil ya area protection gibi birşey kuruyorlar galiba. @apple abi ne kadar çok gözü tok adam o kadar zevk.

emek konusunu bilmiyorum ama. cantug bize haftada bir falan save verebilir misin single için?
Mesaj tarihi:
lan yine mi.

elinle odun kırcan odundan kazmayla taş kırcan taştan kazmayla taş kırcan taş kırcan küçük kulube yapcan sandık yapcan taş kazmayla demir arıcan demir bulcan demir kazmayla kazcankazcankazcan güzel gocaman ev yapcan demir kazmayla diamond arıcan bu arada bi sürü demir bulcan demir zırh yapcan kazcan kazcan kazcan diamond bulcan diamond kazma yapcan kazcan kazcan evini expandlicen farm yapcan tavuk yetiştircen yumurta çıkartcan kazcan kazcan login olcan evin kaç katlıysa her katına gidip hoplucan zıplıcan meh diyip logout olcan bunu bikaç kere daha yapcan sonra server down.

oynadım sizin yerinize lel
Mesaj tarihi:
Şöyle bir mod var mı (minecraft hiç oynamadım)

20 kişi başlanılcak ve belirli aralıklarla herkese eşit miktarda malzeme verilecek(mesela günde 2 kere)

yaratıcılık konuşcak
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

lan yine mi.

elinle odun kırcan odundan kazmayla taş kırcan taştan kazmayla taş kırcan taş kırcan küçük kulube yapcan sandık yapcan taş kazmayla demir arıcan demir bulcan demir kazmayla kazcankazcankazcan güzel gocaman ev yapcan demir kazmayla diamond arıcan bu arada bi sürü demir bulcan demir zırh yapcan kazcan kazcan kazcan diamond bulcan diamond kazma yapcan kazcan kazcan evini expandlicen farm yapcan tavuk yetiştircen yumurta çıkartcan kazcan kazcan login olcan evin kaç katlıysa her katına gidip hoplucan zıplıcan meh diyip logout olcan bunu bikaç kere daha yapcan sonra server down.

oynadım sizin yerinize lel

Villager çiftleştirilicek, redstone contraption dizilicek evin heryerine, yine redstone trap düzülüp diger playerlar cekilecek bunlara, AT VE ESEK SEVİŞTİRİP KATIR elde edilip katırın sırtına chest koyulup maceraya cıkılıcak, eldeki silahlar enchantlanıp hertür mobun kafa avına cıkılıcak ve elde edilen kafalar evin en güzel köşesinde sergilenecek, göt yerse birkaç kişiyle ciddi bir proje düşünülüp yarıya kadar yapılacak ve bırakılacak etc bi ton iş var daha yapılcak lan hadi gel sende ben eşeği tutarım sende atınkini yerleştirirsin malum yere yardım lazım
Mesaj tarihi:
chaz'ın verdiği kordinata yarım saat yürüyerek ulaştım, sonra kendime dağ'da bir mağra yaptım, kazdım kazdım kazdım kazdım... kömür yok,

indim 20 block asagıda dungeon girişi varmiş, baktım ucunda kömür, 3. kömürü kazıyordum ki kıçımda creeper patladı, oraya gelmem orda gecrdgm zamandan uzun surdu lel..
Mesaj tarihi:
http://i.imgur.com/OSlayjf.png

gelmeyenler klasik müziğin tadını alamadılar.

ren classic hall. düğün ve özel günlerinizde hep yanınızda.
  • Yeni Oluştur...