kunh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 cantug said: Buyrun gelin ozaman... eu.cabukvpn.com 1.6.2 protectleri koyarız sonra EMC usulü çalışak şuan geliyorum var mı bir düzenli yapılanma yoksa normal herkes kafasına göre mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 işim var gelcem ben, napıyosunuz sehirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Az kaldı açıyoruz fakirlere bekleyin.. :) fakirlere karşı koruma yapmak gerek malum huahua aç oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 herkes bulduğu yere yerleşiyor ya. paticraft hall procem var benim mesela belediyeye yakin yere yapicam klasik müzik dinlemeye geliceksiniz. fakirler de geliyor bütün ambiyansın ağzı kokacak ama ne yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 fakirlerde gelebilir sanırım su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Vanilla minecraft mı yapıyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 aynen ya modlarla yormayalım insanları. bana kalsa yüklerim 100tane mod da öyle oynıcak pek adam yok burda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Ren said: elitlik testi yapıcam ben fakirlere. SARTRE dicem varlık ve hiçlik diyemezse giremeyecek. Namessarın teklifi çok cazipti ya, 6 ay hazır şeyi de var. teklif babinda degildi aslinda. zaten oyle bos bos duran server. 4 aydir acik. baktim simdi 8 ay daha subs i varmis. gene bir sey olursa ileride girersiniz. zaten birisi girse de girmese de public modda oyle bos bos duracak kendisi :P arkadaslarla takilayim diye almistim. elimde patladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 timed out yiyor server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 gelsene abi sen de. takılıyoruz güzel güzel. grime kalsa zaten bra size diye mod yükleyecek redstone ile meme büyütecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 mca yükleyelim ya evlenip cocuk yaparız işte negzel sora o cocukları farmer yaparız bıgday toplayıp ekmek yapar bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 eski günlerdeki gibi olcak mi server, böyle kimsenin kimsenin evine sandıgına zarar vermediği, emeklerin boşa gitmediği, yoksa ugras ugras biri patlatsın hoş olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguine Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Fakirim giremiyorum :( fakirim diye bu kadar mı hor görülüyorum? :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Ren said: gelsene abi sen de. takılıyoruz güzel güzel. grime kalsa zaten bra size diye mod yükleyecek redstone ile meme büyütecek. gelirim arada ama minecraft oynamayali 1 seneyi gecmistir. sadece az once bir server down mi ona bakmaya girdim o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 fakirlikten değil ya area protection gibi birşey kuruyorlar galiba. @apple abi ne kadar çok gözü tok adam o kadar zevk. emek konusunu bilmiyorum ama. cantug bize haftada bir falan save verebilir misin single için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguine Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 beyler girmek istiyorum ama giremiyorum bad loginden, şuna bi el atsanıza be ya edit: girdim tamam problem yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Fakirsenizde doğru versionla girin bari :) 1.6.2 ile gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 abi neden time out yiyorum ? bide bu register olayini yanlıs mi yapıyorum unutms olabilrmym sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 password doesnt match diyore :S allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 lan yine mi. elinle odun kırcan odundan kazmayla taş kırcan taştan kazmayla taş kırcan taş kırcan küçük kulube yapcan sandık yapcan taş kazmayla demir arıcan demir bulcan demir kazmayla kazcankazcankazcan güzel gocaman ev yapcan demir kazmayla diamond arıcan bu arada bi sürü demir bulcan demir zırh yapcan kazcan kazcan kazcan diamond bulcan diamond kazma yapcan kazcan kazcan evini expandlicen farm yapcan tavuk yetiştircen yumurta çıkartcan kazcan kazcan login olcan evin kaç katlıysa her katına gidip hoplucan zıplıcan meh diyip logout olcan bunu bikaç kere daha yapcan sonra server down. oynadım sizin yerinize lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Şöyle bir mod var mı (minecraft hiç oynamadım) 20 kişi başlanılcak ve belirli aralıklarla herkese eşit miktarda malzeme verilecek(mesela günde 2 kere) yaratıcılık konuşcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Xenocide said: lan yine mi. elinle odun kırcan odundan kazmayla taş kırcan taştan kazmayla taş kırcan taş kırcan küçük kulube yapcan sandık yapcan taş kazmayla demir arıcan demir bulcan demir kazmayla kazcankazcankazcan güzel gocaman ev yapcan demir kazmayla diamond arıcan bu arada bi sürü demir bulcan demir zırh yapcan kazcan kazcan kazcan diamond bulcan diamond kazma yapcan kazcan kazcan evini expandlicen farm yapcan tavuk yetiştircen yumurta çıkartcan kazcan kazcan login olcan evin kaç katlıysa her katına gidip hoplucan zıplıcan meh diyip logout olcan bunu bikaç kere daha yapcan sonra server down. oynadım sizin yerinize lel Villager çiftleştirilicek, redstone contraption dizilicek evin heryerine, yine redstone trap düzülüp diger playerlar cekilecek bunlara, AT VE ESEK SEVİŞTİRİP KATIR elde edilip katırın sırtına chest koyulup maceraya cıkılıcak, eldeki silahlar enchantlanıp hertür mobun kafa avına cıkılıcak ve elde edilen kafalar evin en güzel köşesinde sergilenecek, göt yerse birkaç kişiyle ciddi bir proje düşünülüp yarıya kadar yapılacak ve bırakılacak etc bi ton iş var daha yapılcak lan hadi gel sende ben eşeği tutarım sende atınkini yerleştirirsin malum yere yardım lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 chaz'ın verdiği kordinata yarım saat yürüyerek ulaştım, sonra kendime dağ'da bir mağra yaptım, kazdım kazdım kazdım kazdım... kömür yok, indim 20 block asagıda dungeon girişi varmiş, baktım ucunda kömür, 3. kömürü kazıyordum ki kıçımda creeper patladı, oraya gelmem orda gecrdgm zamandan uzun surdu lel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 http://i.imgur.com/OSlayjf.png gelmeyenler klasik müziğin tadını alamadılar. ren classic hall. düğün ve özel günlerinizde hep yanınızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 grimnaxa resmen teklif etmişim o şekilde durarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar