escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 verin lan herife parasını orda dia toplamayı biliyosunuz dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 kaç para ki bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 40-50 lira civari düzgün calisicak bi vps aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Beles olsa da oynamiyorlar. Gazlari 10 gun surmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 fazla yüz verioz cünkü hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 aslında öyle direk vahşi doğaya atmıcan adamı rpg tarzı yapıcaksın aslında pluginlerle falan güzel bişeyler çıkar hatta only pati olmaz millet dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Abi demediniz mi yeni sürüm gelecek ona geçecez bu yaptıklarınız da patlayacak falan diye, onu bekliyordum ben sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bullz ii güzel diosun da abi insanımız bokunu cıkarmayı cok sevio hah. mesela rpg ögeleri olsun diosun. yaptım oun mcmmo die bi plugin ile özel skiller vardı falan filan. ilk basta gayet güzel gitti ama sora bi baktım gece saat 3 te serverda 10 kisi var 10u da afk baglamıs skill farmlio asdfşljk. birisi daha denediydi patide o tür bi server kurmayı 2 hafta sürmedi dagılması o sistemin :P demem o ki competitive bi ortam oldugu vakit o ortamın dagılması kacınılmaz oluyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 abi millet cıvıtıcak diye oynamayalım mı yani sdfs whitelist şeysi yaparsın only pati olur tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 tamam işte kirala bi vps kurup vereyim serveri sana adminligini yap :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Kestigin agacin yerine yenisini bile diktiremedik pati'lere. 3 gunde koca ormani yedi adamlar lan. Tanidikla da yurumuyor yani. Strict olmasi lazim, o da olamiyor iste. Oyunun dinamikleri yetersiz kaliyor bir noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ahah lorax izletin/okutun servera almadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 o ağaç sorunu kalmadı artık ya jungle biome da hayvan gibi ağaç var önceki serverda hemen hemen kimse ağaç kesmiyodu zaten pek sıkıntı olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 server finanse edecek arkadaş ip vermeden önce yere çöp atıyor musunuz diye sorsun. evet diyene vermesin ipyi. yere çöp atan adamdan minecraftçı mı olur lan. buğday biçer tohum ekmez o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Hayvan gibi gaza geldim, WorldEdit'ten faydalanmak için server kurup Heroes 3'teki Tower kalesini yapmaya başladım. Hatta town hall kısmı bitti nerdeyse http://www.rankopedia.com/CandidatePix/35888.gif Server olsa ben de oynarım da hem bu hafiften gazımı aldı, hem de 15 mayıs Diablo geliyo, sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 illa server kurmana gerek yokki kojiroh. worldeditin ssp versiyonu var üstüne worldedit cui die bi eklentisi var. http://www.youtube.com/watch?v=YECyQ2zw9ns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Ya fly falan da lazımdı, creative mode açmaktansa essentials falan kurmak daha rahatıma geldi. Zaten permissions olayını Bukkit'e entegre etmişler, hepten kolay oldu iş. Yalnız hem o bahsettiğin CUI olayı, hem de o videodan girdiğim kale yapımını anlatan bi başka videoyu görünce gördüğüm özellikler kafayı yedirdi bana. Yarısını bile kullanmıyomuşum WE'nin :( Kalenin önemli bi kısmı bitmişti, iç dekorasyonlar ve pencereler kalmıştı ama şu anki halini yeto yapımı olarak bırakıp başka bi tane kuracam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 bitince upload edersin artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 mother of god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 cok yapıldı boku cıkarıldı minas tirith in yea heh. bu daha iyi benim gözümde http://www.youtube.com/watch?v=MfReRe1fzPo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Bu da çok iyi, http://www.youtube.com/watch?v=FtqV58CbhXw&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 oha issizlere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 eski ama... http://www.youtube.com/watch?v=2kiTcUhIdm0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 su heriflerin adventure videolari cok iyi degil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 simon götürüo işi ya o garip garip sesleriyle heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar