Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 bu arada tekkit yükleyince direk kendi launcherı çıktı username pass fln sordu is dat safe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 kendi sitesinden aldiysan saaafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 multimc ye bakacağım olmadı modsuz devam ederim napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 mod yüklemek nedir ne deildir bi tuto yaparim bi ara yarin heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Tekkit'te username password yazılmasının nedeni normalde jar falan dl etmenin yasadışı olması. Tekkit launcherdan sizin yerinize bütün modları peçliyor ve normalde buna izin verilmiyor. Kopya kullanımına teşvik falan olur nedeniyle. Bu sorunu aşmak için minecraftın kendi serverına bağlanıp şifre girmeniz gereken bir login sistemi yaptılar. Orada yazdığınız şifre username direk minecraft serverına gidip check ediliyor. Şu feed the beast nanesine baktım. Direk direwolfun serverında kullanılan modlar(beta olan EE ve thaumcraft yok yalnız ;_; ) Onlarda tamamlanırsa tekkit ciddi ciddi yalan olur. Bu da efsane bir modpack olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Grimnax tuto yapsin da modlanalim hocam :)) En temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 aynen sonuna kadar katılıyorum FTB tekkiti bitiricek cok agır. Tekkitteki gibi uyumsuzluk problemleri de olmicak coderlar arkasinda oldugu icin. ve modlu minecraftin devleri projenin icinde. ciksada oynasak ya agir gaz yaptım yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 texture pack kullanmam diyordum ama "Ovo's Rustic v2.1.2" kurdum alışabilirsem iyi. (derken faithful demişti biri onu kurdum o daha rahat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 allah aşkına biri bana btw mod'u yüklemeyi DOĞRU DÜRÜST anlatsın. lütfen! LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 hmz daha once btw le oynamamıstım escape. jar moduymus kendisi yani yapman gereken minecraft.jar içerisinden META-INF klasorunu siliceksin ardından Modloader.zip içerisindekileri minecraft.jar in içine atıcaksın. en son ise BTWMod4-32.zip içinde MINECRAFT-JAR klasorunun içerigini yine minecraft.jar in içine atıcaksın. bu sekilde calısıyor bu mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 sen bana ilk başta böle anlatmadınki.. tamam bi bakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 dediğim gibi daha önce kullanmadıgım sadece spotlightini izledigim br mod. birde MCForge modu olmaması işi karıştırdı :P kendim denedim dediklerimi aynen yaparsan çalışır sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 minecraft.jar 'ı açıyım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 grim sen otur wowunu oyna pis adam dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 hea bi server açaydın grüm güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 wowumu da oynarıım minecraftımı daa ama warz oynamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 MultiMC tutosu ses yok salak program yüzünden tekrar cekmeye üşendim :PMultiMCMinecraft ForgeIndustrial Craft 2CodeChicken CoreNot Enough Items Daha ekleyebileceginiz birçok mod var Buildcraft, Forestry, Mystcraft, Railcraft, PortalGun gibi tek yapmanız gereken 1.4.2 uyumlu mod jar dosyasını multimc de Mods tabına sürükleyip birakmak. Eklediginiz modlarda ID Conflict olma ihtimali olucaktır gerek olursa onu çözmenize de yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ben mcpatcher ile hd fix yaptim problem olur mu acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 onlar yerine optifine kursan yine multimc ile cok daha iyi sonuc alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ok. Aksam temiz bir klasorle denerim dediklerini :) wish me luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Grim süper oldu :) teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 uH! bi süüürüü şey gelmiş minecraft'a grim'in mesajından hiç bişey anlamadım, kısaca sorup gideyim yoksa kalayım server açıldı mı? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ya abi ben şeyi sorucam bi paticik soldat serveri bilmem ne serveri falan nasıl açılıyor. bi tane de minecraft açılsın işte. devlet bize bohmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Grim, abi win7 64bit te bu yontemle calisio dedigim gibi. Ama esimin vista 32bit makinede ayni dosyalarla kurdum, NEI tam calismio. O sagdaki menuden item create etmio, solda save1 2 gibi opsiyonlar yok, day night cycle yok. Sadece heal, delete mode ve magnet mode opsiyonlari gorunuyor. Bu tarz bir bozukluk niyedir? (cok problem degil de laptopta oynayabilsem sadece arada save game tasiyarak, super olurdu da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bende 32 bit te sorunlar yaşıyorum,bulamadım bi cözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar