senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Benim oyunun 3te1 i kitap okumakla wiki arsinlamakla gecio gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 ya 2 handed da angelus rp si yapabilirsin vampir olup daha bu dlc ler çıkmadan önce dandini vampirler vardı, orda vampir olup yapıodm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Bu arada bisi sorcam Great war dan sonra aldmeri neden talos a tapinmanin yasaklanmasini talep ediyor, gerci savastan once ultimatom olarakta bunu one suruyorlar galiba? Blade thalmor un ic islerine karisiyor diye mi? Diger taraftan tiber septim zaten mer degil mi? Hani nord veya men olsa tapinmanin yasaklanması bi derece mantikli olurdu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Hmm internette atmoran veya nord diyor tiber septim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 senko said: Bi oturusta nasi 25 oldun ya 1 haftada 21 oldum daha bu ilk baslarda riverwood da okcu bi eleman var ya hani. bundan archer trainledim arkasından parayı çaldım. biraz perk olunca picpoketta parayı %50 daha kolay calma var onu actım. dükkanlara ugrayıp degerli gordugum seyleri caldım npclerden. rivervoodu gectigimde archer lvl 50 olmustu. picpoket baya artmıstı. biraz da sneak kasmıstı karakter. hile felan yapmadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 bi de önceki sayfada 60 fps demisim niyeyse. ultrada genelde 100-144 arası oynuyorum. cok nadir yerde anlık 70 gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 senko said: Hmm internette atmoran veya nord diyor tiber septim icin tiber septim/talos nord dragonborn.conan gibi bi tip işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Vsynch'i nasi kaldirdiniz? Goremedim opsiyonu. Bir de cidden archery + sneak fazla op ama okculuk da zevkli baya. Zorluktan cok lore filan kasmak lazim senko gibi tadini cikara cikara. Yoksa powerplay icin kolay oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 2h weapon tutarken spell cast yaptıran düzgün çalışan bi mod varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 _Rave said: senko said: Hmm internette atmoran veya nord diyor tiber septim icin tiber septim/talos nord dragonborn.conan gibi bi tip işte. If the statement that he is from Atmora is true, then he is most likely a Atmoran or Nord.[2] Bethesda Softworks directly stated that he is not a Nord, but instead an Atmoran.[OOG 2] demis http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Tiber_Septim kaynak olarak bunu vermis https://www.imperial-library.info/content/letters-elder-scrolls-adventures dedigine gore de said: P.S. Why does Duadeen refer to Tiber Septim as the Cyrodiil? He’s a Nord, if I remember correctly. Or a Breton, if you believe those jokers in Alcaire. Traditionally, anyone strong enough to take the Imperial Throne is known as the ‘Cyrodiil,’ no matter the province kingdom of their birth. It’s a complicated the-king-is-the-land kind of thing that reaches back to the time when the Elves ruled the area before it was taken from them by the First Empire of the Nords. “Cyrodiil” is a pretty blanket term for every element of the Imperial Province: its common provincial name is Cyrodiil, the capital city is named Cyrodiil, the people are the Cyrodiils, and the Emperor is “The Cyrodiil.” A lot of people still think it comes from the surname of Reman Cyrodiil, who built the region into the Second Empire of Men, but, really, he just took its ancient Elven name and stuck it onto his own (sorta like somebody in our world calling themselves “Jonny America”). And, while we’re still on the subject, no, Tiber Septim isn’t a Nord, he’s an Atmoran. As far as Cyrus’ dark secret (and its relation to Iszara), I think you pretty much have the whole of it now, don’t you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 sanki atmoran olmasi daha ihtimal dahilinde gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 aldmeri elf yani mer. talos/tiber septim insan yani man. o yüzden önceki diğer 8 aedra olan divine'lara ek olarak dokuzuncu divine gelmesini şirk koşmak kabul ediyorlar kendi inançlarına göre. blades ile alakası yok sebebin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 ya cok oynayasım geldı ama ındıremıorm OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=nSFCtmwASvk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 archer ve conjuration gideyim dedim. nette bir guidedda gördüm mantıklı geldi de, ilk actionda aptala döndüm. kurtu çıkarıyorum peşinden hemen benim bowu çıkarıp adama sallamaya çalıştığımda epey başarısız olduğumu fkarettim. uzaktan uzaktan iyi de adamın dibine girince epey bocaladım. archer kasacak gibi. gene two hand yolları beni bekliyor gibi fasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 ben pure archer bitirdim. ne sneak aldım ne herhangi bir büyü. çok güzel oldu valla. level ilerleyince slow time geliyo archer zoomuna rahat rahat veriyorsun kafaya oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 yakın mesafede nasıl yapıyoruz peki ? ben de pure archer istiyorum aslında da mağaralarda dungeonlarda nasıl yapacaz bilemedim. yerde sürüne sürüne gitmek istemiyorum çünkü asadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 stagger var, paralyze var makineli gibi gidiyosun tatatatata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Kaciom Kacip kacip vuruom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Kitelıyosun abi hiç mi oyun oynamadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 What it's like to become a YouTube gaming celebrity at 80 years old http://www.pcgamer.com/shirley-curry-gamer-grandma-interview/ Skyrim videoları çok tatlı .. "They need somebody to try and teach them some manners. Evidently they don't get it at home." -Shirley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Allah uzun ömür versin süper babaneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Bişe sorcam. Belki 100 defa sorulmuştur gerçi ama 100 sayfa geriye okuyamicam. tldr Eski skyrimi bırakmak istemiyorum, ordan devam etsem ne kaçırırım? Benim potato masaüstü gereksiz kastı bu oyunda. Ve hani öyle ahım şahım bi grafik kalitesi yok eski oyuna nazaran. Ben eskisinde bilimum grafik modları falan kullanıyorum ve 60 fps çok rahat görüyor heryerde ama bunda açık alanda 30dan yukarı çıkmıyor lowda bile. (Eskinin modlu halindeki grafikler, bu yenisinden 10 kat daha iyi bu arada) Diyorum ki ben buna hiç bulaşmasam, aynen devam etsem? Bir dünya mod kurulu zaten, zevkime göre customise etmiştim otunu bokunu, bırakmak istemiyorum. Ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 şimdi yeniden yükleyince farkettim oyunda mızrak yok lan niye acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar